8

Анонимен

преди 1 година

Опояването на масите в действие.

7

Анонимен

преди 1 година

Райски живот в Райса държава , аз не разбирам какъв е проблема ?! Според мен даже трябва да го раздават безплатно и всички ще са щастливи и усмихнати , даже ще се смеят и на сметките за газ и ток !

6

Анонимен

преди 1 година

Такава реклама дръпнаха на тая глупост, че и от кока-кола търсят Асен Меджиев да го назначат при тях. И ти се чудиш? Абе... до там ли стигнахме, че цялото Министерство на здравеопазването да се занимава вече N^ти ден с някакъв откровен келешлък? А иначе дилърите на истинска дрога ги забравихме?! Това ако не е отклоняване на вниманието от действителните проблеми с наркотрафика - здраве да е. Посред лято - представяте си по морето по дискотеките какво е и какви пари се вадят от сериозни наркотици!

5

Анонимен

преди 1 година

Тия имат ли право да искат лична карта? Щото иначе дгд, в закона пише само "забранено под 18". Писна ми от симулация на работа.

4

Anonymous

преди 1 година

В Слънчев бряг се продажбава свободно.

3

Анонимен

преди 1 година

Според закона, може да се надишаме с райска газ и да си ходим по купони ... не, че няма да ни псуне след 12 секудни, ам а... все пак/

2

мм

преди 1 година

Докато се казва "райски" газ - ще го дишат. Викайте му "вреден" газ и ще спрат.

1

Анонимен

преди 1 година

И понеже трудно ще различат нормалните балони от тези с райски газ, ще трябва да пробват балончетата в дискотеките едно по едно и да вдишват, да видят дали е райски газ.