17

Епа

преди 1 година

Подмяна за нормалност от Америка за България ,на цяло едно поколение си казва думата ,те такива им трябва на американеца хем да са бедни и без газ и пак да ги боготворят и да им се радват .Америка е робовладелска държава.

16

Анонимен

преди 1 година

Руснак ли е - ЛЪЖЕ !

15

ПроСоТо

преди 1 година

До NITEMARS....ОПРЕДЕЛЕНО ИМА такъв момент-тоя с избитите "от Сталин" поляци...Но има и друг,много по-важен момент,който се правим че не забелязваме:..-Хитлер СЪЩО ИЗБИ МНОГО ПОВЕЧЕ поляци,натъпка останалите в концлагери,но..Я!..-Изненада!..-Никой не обелва и дума за това.."Шляхтичите" намразиха руснаците ,обаче се затъркаляха в краката на германците...Обяснение?..-Ето,моля:-Поляците са най-долната нация ,битуваща на европейския континент.И това НЕ е само мое мнение!

14

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви буряти ще бъдат севернокорейците в Украйна.

13

!

преди 1 година

Бре мога да ви кажа, че ако тия 100000 корейци идът на война в украйна то там ще им е барем 50000 пъти по-добре от където и да било в КНДР! така, че може и да им се иска да идат! Даже мнооого им иска бих казъл!

12

NITEMARS

преди 1 година

До ПроСоТо #1 Нормално, поляците от 1939 им набират на руслямистан. Още никой не е забравил Катина и де-нацифицираните над 15000 полски интелектуалци и военни от съюзника на нацистка Германия - СССР на Сталин, а като виждат сега какво се случва в Украйна и се изпълват с желание за мъст. А корейчетата евентуално ще се пържат като xлебapки под огньовете на HIMARS. Както казваше един украински войник от предните линии на репортера - не се страхувай, твоят снаряд няма да го чуеш. И те така...

11

NITEMARS

преди 1 година

До Анонимен #7 Щото опитът им на джонките ще е само един ден, после - към инсинераторите за биологичен ***, които руслямистанците си закараха. А за тактиката - те и американците се изненадаха, че можело и по-добре от тяхното...

10

Анонимен

преди 1 година

Хахаха. Руснаците твърдят също, че няма война в Украйна. За тях и това е "фалшива" новина! Те самите вече не знаят какво говорят и се оплитат сами. Ей, тия казани за нелегална водка гледай какви поразии нанасят. Спрете да пиете *** за вана и фалшива водка моля ви!!

9

Анонимен

преди 1 година

Ако 100 000 корееца напуснат ли северна кореа няма да се върнат там никога. Само да видят че хората по света ядът истинска храна а не трева и корени, ще бягат кой каде му видят очите

8

Анонимен

преди 1 година

Съобщенията за това, че Северна Корея е предложила да изпрати до 100 000 свои доброволци, които да се бият на страната на Русия в Украйна, са фалшиви новини. Това каза днес на брифинг заместник-директорът на департамента за информация и медии в руското външно министерство Иван Нечаев, тоя е дъжец .как може длъжностно лице тека да лъже колко му платиха.четете в инрернет руская весна ще разбете че тоя начаев лъже вие какво си мислете че хората не знаят знам 5 езика до съвершенство и чета нови

7

Анонимен

преди 1 година

Атлантическите *** преди два месеца лъжеха, че путин вземал сирийци на асад да воюват в украйна. Сега, тази лъжа се позабрави и този път лъжат за севернокорейци. Когато след месец-два и тази лъжа бъде забравена, ще кажат че путин изпращал полинезийски доброволци и после пак по схемата.

6

Анонимен

преди 1 година

И защо да няма севернокорейци, които да трупат боен опит срещу американсщата техника и тактика? Един ден този опит ще е полезен, за да няма ненужни жертви, каквито Русия даваше месеци наред.

5

До 5

преди 1 година

Записа ли се да чакаш за Москвич?

4

pipe

преди 1 година

Това с поляците може и да е вярно. Онзи ден попаднах на на аудио на руснак, който говори с баща си. Обяснава, че на фронта се появили полски наемници, по неговите думи, които им разказвали играта. Промъквали се нощем и ги избивали докато спят. Явно някакви специални части.

3

Анонимен

преди 1 година

тука се уляха!

2

Шеф Путинчук

преди 1 година

Специална военна операция ми звучи като специална тройна сложна гарнитура зеле, пържени картофи, лютеница,, социалистическа радост,,

1

ПроСоТо

преди 1 година

не знам за тия..Обаче преди дни научих че наши хора,контактували с поляци на морето, са останали шокирани от това,което поляка им е споделил:..-Искали да са запишат доброволци да "воюват" в Окраината с/у рашъните,обаче...НЕМАЛО СВОБОДНИ МЕСТА!!!...Имало лимит за доброволци,а той бил преизпълнен.../не е ли свежо?/../ това сведение "от първа ръка",НЕ от "агенции" и "медии../..