19

Анонимен

преди 1 година

Т.е за войната и инфлацията явно така им изнася на богаташите

18

До Боби

преди 1 година

Сега започва якият пердах на ботоксното джудже и вся рашисткая иззмеет ще бъде пометена. Може би сте пропуснали точните данни на Оберщурмбанфюрер, който заяви, че в САЩ се обучават над 1000 укро солджъри от които 250 пилота вече способни "да шофират" Ф16 и готови да потрошат всички съветски летящи бръкми. Така че няма западни войни в Украйна, а и да има, нали щяхте хуманно да ги трепете, Ко стана?

17

Анонимен

преди 1 година

И аз искам да помогна на Украйна! Да им дам 1000лв и да ми върнат 5000лв.

16

Me

преди 1 година

Защо не дават наистина добри оръжия на Украйна? Ф16 и Ф18, абрамс и още артилерия? Защото войната ще свърши твърде бързо и Русия няа да е попиляна. А, така с дълга и мъчителна война, руската федерация няма да е федерация в скоро време и всичко ще си дойде на мястото!

15

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби тази война в момента, в който я започна. Икономиката им се срива непоправимо, изолират се от останалия сват и народа им масово емигрира на запад. Да не говорим за боеспособността на армията им. Всичко там се разпада и самата федерация ще се раздели на отделни държави.

14

Анонимен

преди 1 година

"при толкова оръжейна помощ, няма ли да се обърне най-сетне ходът на тази война?" -За съжаление Русия има 10 пъти повече оръжия, въпреки оръжейната помощ за Украйна. Рашистите са трупали оръжия с десетилятия и сега беше крайно наложително да се отърват от тях, че им излиза скъпо поддръжката. Затова и започнаха войната.

13

Анонимен

преди 1 година

Русия бере плодовете от ***'ата и предателска политика на Путин за сътрудничество с ЕС и НАТО. Още от Сирия, Русия ТРЯБВАШЕ да спре да търси разцирателство, азаедно с Асад активно да търси натовските инструктори на Ислямска държава и да ги ликвидира, вместо да ги спасява.

12

Анонимен

преди 1 година

"Москва обвинява запада, че удължава конфликта като помага на Украйна с оръжия" Тия сериозно ли... в смисъл, аз това го чета така "Оставете ни да ги изкъртим от бой и да ги завземем колкото се може по-бързо, за да няма война"То бива бива руска имперска наглост и агресия, ама тия са ненадминати.

11

Реалност

преди 1 година

Време е Шотландия да проведе отново референдум.

10

СССР аграр

преди 1 година

Путин излезе пи глупав доди от Ким Чен Ун, Ким Ир Сен и Ким Кардашиян взети заедно.С тази война цял свят намрази руснаците и навсякъде ще ги сочат с пръст.

9

Истукан

преди 1 година

Всички подпомагащи Украйна с оръжия са съучастници във войната.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 " .... или още се моткат из Крим?" :))))))

7

Анонимен

преди 1 година

не е трябвало да ви помагат във втората световна война,та хитлер да ви довърши един път завинаги..И сега обикновения руснак щеше да живее 100 пъти по-добре,а за България да не говорим...

6

до 2

преди 1 година

Страхотни оръжия има Украйна, много голяма помощ, прав си! 30 дрона и 8 броя ХАЙМАРС. Е да, подиграват се с Русия. А НАТО?! НАТО още не знае за войната. Намеси ли е, всичко свършва за дни. Ясно в чия полза.

5

Анонимен

преди 1 година

Ленин се е постарал да разруши имерията, ако кривне от комунизма. Дали ще последват югославския пример.

4

Анонимен

преди 1 година

Бендеро-нацистите ще разграбят финансовата, а военната помощ ВС на РФ ще я демилитаризира.

3

Анонимен

преди 1 година

Стига помощ вече, че Русия и Беларус бяха сринати от някакви си 8 броя ракетни комплекси от 86-та. Не им давайте модерно въоръжение, че антична руския блато и беларус (с малки букви) ще прибегнат до ядрени оръжия (понеже друго не им остана) и ще направят някоя катастрофа. Разбира се, не че ще ударят някоя цел с ядрена ракета, де, всичко ще се унищожи във въздуха, но е достатъчно дори голташка русия да бъде изравнена със Земята, за да стане катастрофа, непоправима за планетата.

2

Анонимен

преди 1 година

Ех тези лоши демокрации, как така могат да си позволяват да подкрепят Украйна, вместо да я оставят в лапите на добрия чичко Путин? Това наистина е възмутително!

1

Анонимен

преди 1 година

Грешката е на Руснаците. Трябваше да предупредят че всеки който праща оръжие ще бъде таксуван като съ участник във войната и ще бъде атакуван. Цяла кравария и еврогея се бият с Руснаците и пак немогат да победят.