125

До 123

преди 1 година

Сега не е момента да ни топли парламента,защото му махнаха решетките от прозорците Трябва да се търси друга алтернатива - апример по една сопа и яко млатене по кирчовци,кокорчовци и по оцелелите от СДС,БСП,НДСВ,ГРОБ -Шайките. Вярно е,че ще се изморим от налагането,но поне ще ни е топло от раздвижването на ставите.Да не пропуснем и Безродника,който иска да"кастрира" лъва от герба на България.

124

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

За мен най-евтино ще бъде да се самонастаня в сараите на Драгалевския гърбат Ай дук,защото той има изключителни заслуги, България да бъде окрадена и превърната в добре преджобена англо-краварска колония.Но Ай дука няма да ме посрещне с хляб и сол,ами ще извика милюционетите и ще ме арестуват, така че може да иззимувам и при Бай Ставри.Поне ще ме дават по телевизора как милюционетите ме измакинят от чаршафите на Ай дука.

123

Владислав

преди 1 година

И въпреки всичко, живота ме е научил да не се доверявам на нещо безрезервно. Комина все още седи, не съм го бутнал или затапил с гипсокартон. Защото други ден става беля с уреда или режим на тока или Бог знае какво и ще ям.......Затова засега се отоплявам с термопомпа (климатик) и имам резервен вариант, дърва за всеки случай. Дупе знае две и двеста. Като дете и без отопление през зимата съм карал, завит с родопско одеало и юрган завит през глава. Дано не се връща това време.

122

Владислав

преди 1 година

Бил съм на почти всички видове отопление през живота си, от нафтови печки, през напечени тухли в краката, въглища и дърва, пелети, парно от Топлофикация, маслен радиатор включително и тези с пясък печки, че им забравих името,духалки ,кварцови печки и конвектори. Най-евтино засега ми е на климатик. Първо, че е чисто и не робувам да съм огняр и второ ми е по-евтино от всички други алтернативи. Да, един хубав, енергиино ефективен климатик е 2000+, но разликата в сметките се усеща.

121

Мгумбатете

преди 1 година

Най евтино е сугестивни самовнушения с медитация пред фототапет на някой вулкан с лика на вожда дорде свети кът ясно слънце.

120

Мтм

преди 1 година

Стари кундури и от гардероба. Грес катран и лой. Всичко което става за горене. Тамън всичко ще изчистим от мазетата. Тротила също добре гори и топли. няма да умрем От сруд.

119

Анонимен

преди 1 година

Като гледам, най-евтино ще е да се съберем и да запалим парламента. Всеки ще получи каквото е търсил

118

Joko

преди 1 година

Гп'син Цанев, не подценявайте инженерната мисъл в БГ. Това за което говорите се прилага в практиката у нас от началото на 80-те години. А пропо, къде изчезна АУЕР ?

117

Един

преди 1 година

До Анонимен 83. Зависи за какви въглища става въпрос - вносните донбаски май са стигнали 1030 лв. за тон, бобовдолските бяха на 380 лв. за тон преди около 2 месеца , но не знам колко са в момента.

116

В

преди 1 година

Най-евтино е с термопомпа вода-вода Геосолар на Коликовски.

115

БИВШ ПРОТЕСТЪР

преди 1 година

НАЙ ДОБРЕ СИ БЯХМЕ ПРИ БОЙКО! СЕГА , ПРИ НЕГО САМО ЗАБОГАТЯВАХМЕ, БАВНО НО СИГУРНО. СЕГА РЯЗКО СЕ ООСРРААМЕ.

114

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино е отопление на дърва и гласуване за правилната партия наесен. Последното за българина е като да достигне друга галактика. Но всеки народ си заслужава управлението (и хамериканското робство).

113

Дзъ

преди 1 година

А пък моя вариант е: 24/7 с *** кожух, *** кожи върху матрака, *** кожи за завивки, чорапи от *** кожи и въобщеееее да живее 13ти век

112

Ясен Желязков

преди 1 година

Моят вариант - отпление с фотоволтаични панели. Смешно е, ще кажете, ама вижте подробностите. Слънцето свети всеки ден. Зиме и лете. Зимата часовете са по-малко, ама пък КПД-то се вдига от ниската температура. В облачни дни работи на 20-30%, в дъждовни на 10-15%, при сняг 0-5%. Абе почти няма ден, в който нищо да не пуска. Има едни лоши дни - между 40 и 60 в годината, в които енергията е слаба. За песимистите. За оптимистите - има над 300 дни с добро слънцегреене и явна полза от фотоволтаиците.

111

Чобанин

преди 1 година

Ми то отоплението е осигурено, тези които не искат руска газ нали няма да се греят. Днес поставеният им от американците вожд, призна че газът е руски чрез посредници

110

ЧАПАЕВ

преди 1 година

НАЙ-ТОПЛО МИ Е КАТО СИ СЛОЖА ПЕТОЛЪЧКА НА УШШАНКАТА! ГРЕЕ, ГРЕЕ, ЧАК СЕ ИЗПОТЯВАМ В НАЙ ГОЛЕМИЯ СТУД? СТАВА И СЪС ЗНАЧКА СЪРП И ЧУК!

109

ПроСоТо

преди 1 година

до "106" :..-ТОЧНО!..Това е "азбучна истина"..Проклетията идва от ФАКТА че тия,които сме ги "избрали" да се грижат за нацията и държавата,всъщност са ХИЕНИ,разкъсващи тялото на България..Проблема е много тежък...Защото "Бавно и полека" ни вкараха в една ГНУСНА ВЪРТЕЛЕЖКА,наречена "избори" и "народни представители",от която ЯВНО по ЛЕГАЛЕН начин НЕ можем да се измъкнем...Какво ни предстои?..-Ами не знам..Но ако оцелеем и поживеем,ще видим..

108

Най-евтиния вариянт:

преди 1 година

Е да напуснем евросъюза на момента,че ИЗВРАТЕНИТЕ им мерки и санкции,много ни забатачиха!

107

ЧАПАЕВ

преди 1 година

НАТЪПКВАШ СЕ С ВЕСТНИЦИ, МНОГО ТОПЛЯТ НО Е МАЛКО ШУМНО. ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ В. "КАПИТАЛ" ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ В. "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО", ПАЗЕНО ЗА СПОМЕН, МНОГО МИЛ СПОМЕН ОТ ФЕНОВЕТЕ НА НИНОВА!

106

ОТ ПРОМЯНАТА

преди 1 година

ЩЕ ВИ Е ТОПЛО И СКЪПО ИЛИ СТУДЕНО И ЕВТИНО.