65

Анонимен

преди 1 година

Тия май в стремежа си да освободят Крим ще загубят цяла Украйна.

64

Кънчо

преди 1 година

До до БобиМда, а в България да не е по-различно...пък сме 15 год в ЕС.

63

Анонимен

преди 1 година

Лондон предава Украйна. Русия прикрива Украйна.

62

Анонимен

преди 1 година

До Боби 70 : Ами като са им износени базите къде са тръгнали. Ей така ще става по 5 по 10 по 20 самолета дори, че и други неща. Бум и ги няма! Докато някакви часови и охранители се одремват на припек. Може и алкохол да са употребили. Сбъркана работа.

61

Анонимен

преди 1 година

До "Ако рашистите срещнат натовски войници, мислиш, че ще издържат и една седмица!?" НАтовски кои войски? - първо. Второ, украинците са славяни като руснаците и могат да се бият! Ако са баш натовци - жална им майка, няма да има никаква жал! не седмица а часове ще им стигнат.

60

еленико

преди 1 година

"Лондон: Не може един фас да е причинил 2 взрива в руска база в Крим" ---- Ааа..., моЗе, моЗе, там всиЦко моЗе, цадо!!!! -)))

59

Анонимен

преди 1 година

Мисля си че американците "опипват" почвата за нови нападения. Удариха напълно скрито и безнаказано най-големият им кораб. Реакция нула. Сега източния край на Крим, и пак гледат за реакцията. Следва по-на запад - кримският мост. Удара по него ще е троен удар: икономически, военен, и за показване на технологично превъзходство. Просто трябва да изчакаме.

58

Анонимен

преди 1 година

Руските фасове са най-безаналоговите фасове на света потапят крайцери, взривяват бази и....

57

Анонимен

преди 1 година

моята версия - краварите имат 100% подводници със същия тип ракети като тия дето дават на укропите за химарс

56

Уф

преди 1 година

Ха, че що да не може да е от фас, че нали един фас потопи крайцера Москва?

55

до Боби

преди 1 година

Икономиката на една държава е съвкупност и разнообразие от много фактори и производствени сектори с които се задоволяват всички потребности на обществото... Със Street view на Google в Русия всеки може да види в какво окаяно състояние са малките им градове и села. Една икономика не се състои само от АЕЦ и влакове. В интернет е пълно с информация за стандарта на живот на руснаците извън големите градове, който трагикомичен... Реално там хората все още са в средата на 20ти век.

54

Анонимен

преди 1 година

Бе, що взривовете не ги припишат на Скрат от Ледена епоха и да се свършва с шикалкавенето, а и в крайна сметка всички може да са доволни. От предните епизоди знаем добре тоя катеричок какви и как ги вършеше, така че образът на западния злодей за едните и на вредоносителя за другите ще е повече от достатъчен. А третите могат спокойно да обявят събитието като трейлъра на поредния нов епизод...

53

До Никога не е било

преди 1 година

Рашистите се бият изцяло и единствено срещу украинската армия! Украйна е подпомагана от свободния свят военно и хуманитарно, рашистите са подпомагани от Беларус, Иран, Сирия и други диктатури!............... Какъв ти е проблема!? Ако рашистите срещнат натовски войници, мислиш, че ще издържат и една седмица!?

52

Анонимен

преди 1 година

Украинците са ги издебнали тези главозамаяни руснаци и са им унищожили цялата база. 10 самолета - това са загуби за най-малко 500-600 милиона долара, плюс гориво, плюс боеприпаси, плюс летищна инфраструктура, плюс наземна механизация, плюс военна репутация. Безхаберие, пълно безхаберие. Заслужават си го. Загубите им сигурно са за 700-800 милиона долара. Тия човек не може да ги разбере.

51

Анонимен

преди 1 година

До до 49: "Ако не е било американското оръжие и техника, както и това, че немците са воювали на няколко фронта, фюрера е щял да влезе в Москва" - ТОЯ мит го раздухват краварофилите. Реалните факти са че войната е щяла да се удължи с година със същия край - добиването на ресурси, основно на стомана и горива го потвърждават. Краварите са се притеснили от факта че ЦЯЛА европа е щяла да е част от СССР затова са напъхали. Няма друга причина.

50

НИКОГА не е било

преди 1 година

Сама държава да издържа без проблем на мислещите се за най-силни 30. Само Раша може не само да издържи, а и да победи. Две - три зими и е безусловен победител! Наградата е нов световен ред - без лидерство на наглосаксите. Ще устиска!

49

до 49

преди 1 година

Съветите не са победили сами нацистка Германия. Ако не е било американското оръжие и техника, както и това, че немците са воювали на няколко фронта, фюрера е щял да влезе в Москва

48

ГОлем праз!

преди 1 година

Гръмнало нещо във военен обект. Сега ще го обезопасят и препостроят в най-кратки срокове. После след най-много месец пак ще преселват укропитеците при бандерата си!

47

само истината bbc

преди 1 година

не е фас, това е перемога на укр армиата вече настъпват към москва!

46

Билялов

преди 1 година

Абе украинците са много недосетливи, вместо с Хаймърс трябваше да бомбардират руснаците със стекове цигари и водка, досега отдавна да са я забраивли тази война.