152

Solar Power

преди 1 година

Както е казал ЛЕВСКИ - СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ :) другари !

151

Анонимен

преди 1 година

До 999 , но както виждаш веят се украински знамена Герб и ДБ и ПП развяха укронационалния флаг над СГО какви ако не фашисти са те и ПП същите НПО та.

150

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ още ли диша ! Хайде предозирай и да свършва тая мъка ....

149

Анонимен

преди 1 година

До "Зеленски е пич" може да има такива украински офицери. Нали русофобите твърдят че руснаците са пияни, значи не им пука...но чак да се само убиват не ми се вярва !

148

999

преди 1 година

До до 146__Да разбирам ли,че пропагандата,разделяща българите на фили и фоби,има за цел гражданска война???!В България трябва да се вее единствено българския флаг,да се защитават български икономически интереси и да се възпитават доказани във времето морални ценности!

147

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че който направи терористичния акт в Крим ще плати цената на злината и някои хора ще гризнат дръвцата. Ще се разбере кои са виновните. Мълчанието на Русия е плашещо и води до истерии. Сам се издава че е той основния герой..

146

Анонимен

преди 1 година

Путин подцени Зеленски. Ама много сериозни го подцени. Един комик им разсипва империята. Колкото повече се проточва тоя война, толкова повече олеква руския имидж.

145

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е пич.Не им цепи басма на комунделите в Кремъл.Направи ги луди гъби.Даже се чува че много руски офицери не са понесли падението и са слижили край на живота си.

144

Анонимен

преди 1 година

Еи тая друсалка не се спря. Хамериканците да му спрът доставките на кокаааа.

143

Анонимен

преди 1 година

Лесно явно се прави терористичен акт на летището в Крим. Но по неже разбра че ще има ответен удар и почна да се оправдава и да прехвърля отговорността на народа и да го призовава да въстав. Ами че то нали Донбас възстана срещу вас в Киев

142

До 146

преди 1 година

Тия, дето веете руски знамена и роните сълзи на руския химн, не сте част от българския народ. Вие сте там при ромите и турчеещите се - с българско гражданство, но не и с българско самосъзнание. И при една гражданска война ще бъдете изчистени.

141

да

преди 1 година

още два града са превзети и върнати в русия, обаче нашите продажни медии мълчат!

140

Споделените тук

преди 1 година

Мокри сънища на русофилите за" успехите " на "велика Русия" са трагикомични...

139

Яя

преди 1 година

Земния психопат пак се изказа.

138

Анонимен

преди 1 година

Загубата на територия не означава победа във войната.... Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета. Победа се отчита само, когато едната страна капитулира или иска преговори...

137

999

преди 1 година

До 148___ Смешното е,че след ликвидацията на СИВ и Варшавския договор,западните общества поетапно се освобождават от демократичните си привилегии в името на повече сигурност.А демократичните привилегии бяха позволени за да бъде бетонирана идеологията на консумацията и печалбата.Откакто няма конкурент за очерняне западната демокрация поетапно се превръща в тоталитаризъм,а ЕК заприлича на ЦК на КПСС.

136

Анонимен

преди 1 година

Народа си каза мнението. Вече се консолидираха и дойдоха нови mролове русофоби и се опитват пак с техните машинации да лъжат хората по опорки.

135

,,,

преди 1 година

Всеки път като почне да реве тоя, почват да губят територитория, последния път Северодонецк и Лисичанск. Демек да очакваме Бахмут да стане Артьомовск пак, Миколаев Николаев.

134

Анонимен

преди 1 година

Кой бе Володя ще се вдигне на въстание. Че нали Донбас се вдигна на въстание ама срещу вас. !!!

133

Анонимен

преди 1 година

Смешното е, че все още има русофили, които отчаяно искат феодална Русия да не загуби тази война, но не виждат, че руския башибозук е тотално демотивиран и обезверен... На Украйна са нужни само оръжията на Запада и нищо друго...