181

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, ***, България никога не може да е неутрална в тази война. Латвия която е член на НАТО обяви вече русия за страна терорист. Точно русофилите сте национални предатели. България е член на НАТО от 2004-та година. А страните членки на НАТО Великобритания и САЩ са подписали договор 1994-та година да защитават териториалната цялост на Украйна. И само лъжи разпространявате по форумите. Затова тези форуми трябва да бъдат затворени до края на войната. Свобода на словото не е равно на лъжене.

180

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя пак е на силно бело

179

Анонимен

преди 3 месеца

Докато си пишех моето мнение за опорките някой пуснал дежурния лозунг за Украйна. Обаче същите хора не казват украинска държава или украински граждани ами казват да живее украйна , това са беге предатели с укронаци оналните знамена на СГО.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Този защо само нощем се появява по монитора? Да не е станал вампир и да го е страх от слънце? Зелен от па дък. Пък за въстание в "окупираните" територии ще има да почака. Виж, в "свободните" територии това е доста възможно. С прекалено много помагачи се напълниха. така стана едно време в Чечня и сега виждаме резултата.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Какво значи да се увеличи военната помощ? То само ядрено оръжие не им е дадено. Имат повече Хаймарси от Канада, до момента са произведени 169 а в тях са 16. Цял ЕС си изпразни складовете,а шефовете на нашите оръжейни заводи станаха милиардери. Това, че Укрите не стават за нищо и моралът на армията им е ударил дъното е съвсем друг въпрос.

176

999

преди 3 месеца

До слава на Украина____ То само със слава не става.Трябват пари,оръжия,хора...

175

Анонимен

преди 3 месеца

Ето ви НПО опорки: Вместо България ни наричат българската държава. Вместо Българи ни наричат българските граждани. Ако искате ще ви кажа и имена. Вие сами ги чувате по радиото и телевизията.

174

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Слава на Украйна!

173

Анонимен

преди 3 месеца

12 часа пуснах радиото до сега само срещу Русия лаят. Ако продължава така ТСВ ни е в кърпа вързана. ПП Герб и ДБ, за които гласувах дълги години ДСБ Хора бдете ще има война !!!

172

Бай Дрън

преди 3 месеца

Пак с ядрена авария ни плашите :) Спокойно, ние отдавна сме резистентни.

171

рН

преди 3 месеца

Укрите се усетиха къде е "сладкото и мекото" и масово се завръщат по "окупираните" от руснаците територии. Руснаците възстановяват домовете им, разрушената от Клоуна инфраструктура, плащат им пенсите в рубли и никой не ги гони по улиците да ги мобилизира. А, това жалко Наполеонче ги кара да възстанат??? Този вече е много далече от реалноста?!

170

Избирател

преди 3 месеца

Като гледам как украинците са се разтичали да ловят диверсанти (други украинци дето са проруски настроени или поне така твърдят службите на Зеленски) май опасността да въстанат срещу Зеленски е по-голяма.

169

Анонимен

преди 3 месеца

наглите укропи нарочно се крият между мирните жители местните да не посрещат с хляб и сол руснаците да създават вражба местните жители и русармия

168

юлиян

преди 3 месеца

До Де ги партизаните?;ПАРТИЗАНИТЕ ВЪВ ВСВОЙНА СА ВЪРШИЛИ ТОЧНО ТОВА,ДИВЕРСИИ И АТАКИ СРЕЩУ ХИТЛЕРИСТКИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ ОРГАНИ.

167

юлиян

преди 3 месеца

Тоя съвсем се чална.Е добре,само кажи кога да го чакаме.Заедно с ''контранастъплението'' или преди него.

166

До 164

преди 3 месеца

Разбира се, че това е целта. Българи да се бият с българи. Още от времето на траките е така. Разделяй и владей. Въпросът е, че т.нар. русофили са толкова далеч от традиционните български ценности, колкото и слепите поклонници на Запада.

165

Де ги партизаните?

преди 3 месеца

Партизаните са пара-военна организация на окупираното население. Диверсантите са ВОЕННИ в тила на врага изпълняващи специални оперции - диверсии. ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА!

164

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен: Пилците, правителствата и газовите запаси се броят наесен! Териториите се броят след капитулация. Предполагам ще остане Украйна, но със един единствен град- столица Киев, да има кой да плаща заемите на недорасляка близките 10 милиона години.

163

Анонимен

преди 3 месеца

До: номер 171 Няма партизани бе, как ще има! Те в Крим войниците много пушат и си хвърлят фасовете по военните обекти, затова се взриви и горя онова летище там, не че има партизани.И Украйна отрича да има нещо общо, значи Путин е прав - един неугасен фас - и дум, кораба на дъното! Много ще се изкефя ако вземат да пушат масово и в руските подводници!!!

162

дедо Ташунко

преди 3 месеца

Този става все по-неадекватен, наркотиците не прощават...Денят започва с комикът Зеленски и свършва с него.