13

necromant

преди 1 година

аз също ходя винаги пеша посока люлин център и обратно център люлин, пълен бойкотда фалира този транспорт като поддържа тези медицинскофашистки мерки..

12

Xaxa

преди 1 година

Е защо не ги оставихте и в магазините, за да се посмеем още малко на гаврата, която този път е от нормалните хора към медико-фашистките "правителства" - никой освен продавачите не носеше тези пap-цали. Българите все повече и повече се осъзнават и разбират, че тези мерки не са мерки, а репресия налагана отвън чрез щедри бонуси на правителствата. Дори набедените почнаха да "загряват", но за тях е малко късно - никога не ще могат да имат естествен имунитет, добре че в БГ са много малко.

11

Анонимен

преди 1 година

Свърши ли преброяване на овцете. Вчера в магазина правиха забележки на разни женици а на разни по внушителни и здрави типове се потяха и притесняваха . Страшен роб е ***

10

Не съм експеримент

преди 1 година

Днес ще вървя повече от 12 км пеш в София. До работа и обратно. Няма да ползвам метро, но и маска няма да сложа. Д Г Д!

9

Един Българин

преди 1 година

Три години смях прелива в ид_ио_тизъм. Дайте да не живеем, защото можело да се разболеем от някаква настинка.

8

силно заразЕна

преди 1 година

Не барайте маскити, сички жеумрем......

7

Анонимен

преди 1 година

До ACDC - моля фърли се от 8 етаж и ще се спасиш от ковид

6

ACDC

преди 1 година

Точно в пика на вълната се отслабват мерките. Поредното неадекватно решение, обосновано единствено с политически аргументи. Какво да се прави, в предизборна кампания сме.

5

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Реално погледнато,нищо не е премахнато...парцалките си остават в рейса ,което е голема глупост,при положение че навън е 35 градуса и най-много да припаднеш от недостиг на въздух...Това МЗ ,са сатанисти ,които рушат всякакви човешки ценности и качества!Ще си платят за всичко,ще си платят за три години,потъкване на човешките права!Съд и затвор за ковидарите,никаква милост не трябва да има за тях-слуги на Юда!!!

4

Анонимен

преди 1 година

В оптиките вируса е осоооооообено опасен. Смешници.

3

x

преди 1 година

Против всякакви мерки съм. Тази заповед е смешна, защото през това време в Лидъл, Била и Кауфланд народът свободно обменя вируси и бактерии, дишат и пръхтят във вратовете си. И това е нормално, но искат да го изкарат трагедия. Да спрем да дишаме ли?

2

Анонимен

преди 1 година

Маски НИКЪДЕ! Този робски хомот да го носят хипохондриците!

1

Анонимен

преди 1 година

Спрете да тормозите хората!