33

Анонимен

преди 1 година

v LIDL niama li?

32

Анонимен

преди 1 година

Само???

31

Анонимен

преди 1 година

До ЯворСМЕНИ ДРОГАТА !

30

Анонимен

преди 1 година

Добре де ама в транспорта 80%са без маски и говорят я по телефон я по между си Контрол няма тъй че без маски Май само в болниците правят забележка за маските щот са наясно с последствията

29

Анонимен

преди 1 година

До варненец.Като ти вдигнаха цената на билета,а заплатата ти остана същата не си ли принуден да ползваш по-рядко градски транспорт при хубаво време и за две три спирки.

28

Анонимен

преди 1 година

До??? Всичко което дорастне и прерастне му идва времето да изкуфее!!!

27

Явор

преди 1 година

Голяма част от коментиращите сте лоши хора, да знаете. Много лоши хора сте. Дължите извинение на всички, които се бореха със заразата, а и на нас, които спазвахме мерките, защото ни пречехте. Лоши хора като вас няма да се извинят. Знаех, че мерките ще отпаднат по-рано и няма да ги удължи никой. Извънредната ситуация си отива постепенно. Вие трябва да се извините, да признаете, че не сте били прави, че сте писали, че ще е светът такъв винаги, но няма да стане, защото сте лоши и надменни хора.

26

Щерю

преди 1 година

Явно има много искове за съдебни дела с/у подобни заповеди и хитреците ги ограничават до 9 дни - после издават нови. Така съд не ги лови...

25

Никога повече

преди 1 година

Вървя пеш, но маска няма да сложа повече. Няма да ползвам градския транспорт! Пеш през Борисовата. Наврете си маските отзад!

24

Анонимен

преди 1 година

Пълен бойкот на маските в транспорта и аптеките!

23

Анонимен

преди 1 година

Яжте вредни храни,пийвайте алкохол менте89 пазарът е залят от такива продукти купувайте промоционална стока със изтичащ срок на годност,а си пазете здравето с маски и ваксини също с изтичащ срок.Купих пастет и дадох на котката ми! Резултатът може ли да се сетите. Не го близна,отиде помириса и се дръпна.Котката не го яде, родителите купуват и мажат филии за закуска на децата си,а сигурно и в детските градини го правят.

22

Непрецакан

преди 1 година

До ??? Никой на никого не трябва да наляга ваксини и маски...Вие като много разбирам проблемите,може да ги решите за себе си само за себе си не и за другите хора.На вас какво юВи пречат неваксинираните и немски раните.Носете си вашата маска, по- оригинално ще бъде ако добавите шлем или противогаз ,или скафандър, внимавайте да не пропуснете да се бустерирате!Така ще сте абсолютно спокоен ще живеете 120 години.

21

Факт

преди 1 година

Много са смешни разни нафукани с надути бицепси, когато се напъхат без маски сред нормалните хора в болницата и като им дойде реда за преглед, лекаря им казва сложете си маска и влизайте. Веднага тичат до най-близката аптека за маска.

20

Анонимен

преди 1 година

Е, сега как да определим от пръв поглед кои не са особено умни? Преди бяха лесно разпознаваеми като само те бяха без маски.

19

Анонимен

преди 1 година

Първо закъсняха с изискването за маските и го въведоха след пика на новозаразените, а сега частично го отменят преди вълната да е отминала. Омикрон е доста по-опасен, отколкото си въобразявате някои с едноцифрен коефициент на интелигентност.

18

Анонимен

преди 1 година

Има велоалеи,ще караме велосипеди и тропически.Няма да ни трябва сметната отстъпка от25 ст. на Ки..ре..то!Хем екологично,хем по джоба!

17

Анонимен

преди 1 година

Хубава идея е тези, които не са дорасли да разберат защо трябва да са маски, да не ползват обществения транспорт и да повървят пеша и да не заразяват нормалните хора.

16

Раглан

преди 1 година

Аз не нося маска, където и да се намирам. Дори и в градския транспорт.Няма да нося и занапред !!!!

15

???

преди 1 година

Неясно защо, за даде харесат на няколко пропаднали хора страхуващи се да се ваксинират и да носят маски, политиците прецакват нормалните хора, които и без да има заповед за това, си спазват нормалните защитни мерки.

14

Анонимен

преди 1 година

Маски долу! и Маски наложи!Няма да ползвам градски транспорт,ще вървя малко пешком,като няма приходи от билетчета по- добре ще стане.Съгласен съм за болници и аптеки, там би имало струпване на болни хора,но на всички други места е излишно,примерно в оптиките!Отново недомислени заповеди!