11

анонимна

преди 1 година

До Анонимен 6 В Русия дърва има много, само че сибирската тайга са я превзели китайците. Не само са я превзели, но и бая изсекли. Така че както газът, така и дървата от там няма да ни огреят.

10

анонимен

преди 1 година

Ето го оксиморонът "интелигентни млади хора говорещи глупости". На нас, не толкова млади и незавършили Харвард, от самото начало беше ясно, че от тези "оксиморони" нищо няма да излезе. Но подобни на тях млади "оксиморони", робуващи на всичко чуждо, след като чули думата Харвард и си помислили, че ето ги новите месии. А те се оказаха по-мошеници и от някои пожарникари.

9

Анонимен

преди 1 година

Добре че по бай Тошово време си купих два дебели юргана че сега щех да мръзнем с тия олекотени завивки. Юрганите от бай Тошово време са истински няма изкуствен памук като сегашните. Памука е от нашите полета щото по онова време имахме селско стопанство. Сега имаме един дебел с котешка глава.

8

Анонимен

преди 1 година

ДО ТЕЗИ КОИТО МИ ПИШАТ МИНУСИ - НЕ МИ ДРЕМЕимам 320 декара гора, но ще чакам кубика да стане 1000 лева Няма да чакам още дълго като гледам как се равихря спекулата

7

Анонимен

преди 1 година

Един от хората заради които България е бедна държава

6

Bg izmet

преди 1 година

ДО5 Е СТИГА ДЕ НАХРАНИ МЕ ОБИЛНО НО ИСТИНАТА ТИ КАЗВАМ ..УЧИ СЕ.

5

Анонимен

преди 1 година

имам 320 декара гора, но ще чакам кубика да стане 1000 лева Няма да чакам още дълго като гледам как се равихря спекулата

4

aa1830

преди 1 година

Благодарение на такива програмирани бизнесмени гоним преход който може и да е по дълъг от самия комунистически период.

3

Bg izmet

преди 1 година

АКО ТОЗИ Е ДЬРЖАВАТА....КЛОАКАТА РЕШЕНИЯТА...ПАЗИ БОЖЕ.

2

Анонимен

преди 1 година

Двеста лева за кубик дърва ли. Това ли са евтините дърва на ку р ненелия от Крушовица с Катъро. Е аз с какво ще се греем зимата с моята повишена пенсия от 400 лева. Ще си купим два кубика дърва и ще и ям на Крушовица ми н жакис. Требе да одим до гората да си наберем вършини оно сее видело че ше се мръзне. Нема откъде да вземем и гуми с тях най добре се отоплява и са без пари.

1

Анонимен

преди 1 година

Дай някои лев тарикат