48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "Русия е толкова голяма че такива саботажи са безпредметни при тая мижава гъстота" Ако не знаеш нищо за това каква роля изпълняват такива инфраструктурни обекти и това, което е на тях, може и да вярваш на такова нещо ....

47

Анонимен

преди 1 година

Някой разумен човек вярва ли на украинските сводки?!? Тези лъжат и мажат яко. Сводките иммса едни големи празни лакърдии. Рязбирам ги добре хората, нямат особен избор, предвид обстоятелствата.

46

Всичко е наред

преди 1 година

9 изяло потвърдени унищожени самолета и още 5 повредени с нясна степен на унищожение. Имайки предвид, че от тази база излитаха самолети със малкото и скъпи Кинжали, доста ценни боеприпаси са отишли. Съседните населени места са с избити прозорци и дограми. Смятай за какви експлозии е ставало дума. На 400 метра от ВЪНШНИЯ периметър на авиобазата са изгорели паркираните автомобили .... Абе, както каза Симонян, "няма нищо сериозно, ОТИВАМЕ НА ПЛАЖ! " :)))))

45

Анонимен

преди 1 година

Е как се е преместила към крим като това е диверсия на някакви татари нищо общо с украйна

44

Анонимен

преди 1 година

До Нема я Премести се на Крим :))))

43

Нема я

преди 1 година

Какво стана с украинската контраатака на Херссон.

42

Анонимен

преди 1 година

За какво са им корвйци Русия апечели взе набързо теритоеия украинците нямат армия да контраатакуват седят и нищо.

41

Анонимен

преди 1 година

До Таня "Ако 100 000 севернокорееца стъпят в Европа, моментално ще се разбягат и ще търсят паспорти като бежанци. Изобщо не им дреме за някакви си руснаци" Хващам се на бас, че Стенмарк не е помислил за това :))) Всъшност, това е много по-вероятна причина защо няма да се появят тия 100 000 севернокорейци, отколкото това, че има проблем да ги пратят на заколение.

40

ПОЗНАВАЧ

преди 1 година

Има сателитни снимки, потърсете и всичко ще ви се изясни. Вижте в Сега.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 "Сащ не са Велика сила от 1975-та когато се изнесоха позорно от покрива на посолството в Сайгон победени дори от нерефионална сила като Виетнам." Виетнам произвежда гаааащщи за САщ. И са първи приятели. САЩ победи. Време е да погледнеш реалността в очите :))))

38

Таня

преди 1 година

Ако 100 000 севернокорееца стъпят в Европа, моментално ще се разбягат и ще търсят паспорти като бежанци. Изобщо не им дреме за някакви си руснаци

37

Анонимен

преди 1 година

Четете "Обидно за държавата", от генерал Алексансър Лебед! Там той казва, че агресорите неизбежно ги чака фатален край! Армияра на ССЩ във Виетнам например. И армията на СССР в Афганистан... а сега и в Украйна (алеле)!

36

Анонимен

преди 1 година

До ЛЪЖЕ EBPEЙCKATA ГАД! А като се сетя, че руския генерален щаб обяви, че има един загинал, няколко ранени и почти никакви материални щети ... :)))) Джуджа вече е на години, такива новини не му се отразяват добре :)))))

35

Stenmark

преди 1 година

Ама, че щуротии и небивалици, по дяволите !В подплатената ви със "зелено" омраза срещу Русия,вие вече не знаете какво бръщолевите ?От 15.08.2022 година се очаква да започнат да пристигатподкрепления за Русия, на избрани елитни батальони от Северна Корея с численост до 100 000 бойци.Чрез тях главнокомандващия Ким иска да върне жесттаза военната помощ която получи Северна Корея, по времена кръвопролитната гражданска война между Севера и Юга в периода 1950-1953 година.Така че следващия голям удар на руската армия ще е в посока Одеса...

34

Анонимен

преди 1 година

До Таня Не се притеснявай, няма да има ядрена атака. Джуджа знае, че американците видят ли на сателитите раздвижвания и ще натикат в миша дупка мужиците. :)))) Вече е напълно наясно какво представлява армията му.

33

ЛЪЖЕ EBPEЙCKATA ГАД!

преди 1 година

Не са десет! Девет са! Девет руски самолета са унищожени от украинската армия, но Зеленски украсява "манджата" като добавя още един! Сведенията са от "Правда Украини":"232+9", тоест, девет нови свалени руски самолета, но недоказани.

32

Анонимен

преди 1 година

Сащ не са Велика сила от 1975-та когато се изнесоха позорно от покрива на посолството в Сайгон победени дори от нерефионална сила като Виетнам.

31

Таня

преди 1 година

Много я закъсаха руснаците. За жалост няма да имат друг избор, освен ядрена атака. В противен случай ще трябва да отстъпят, а ниските мъже са с огромни комплекси. Ще предпочете края на света пред това да претърпи провал.

30

Анонимен

преди 1 година

До Смех "Къде се е чуло 30млн държава да бие 150млн." То не се е чувало и страна без флота да потопи половината флота на неприятеля, барабар с флагмана, ама на ... :)))))

29

Анонимен

преди 1 година

До До 22И двете армии не могат да си намерят смъртници . Ако някой ти говори че само руснаците не могат значи си обект на нечия пропаганда . Зеленски обмисля мобилизация на пенсионери . Не на пенсионирани военни а на истински пенсионери . За кво са му и той не знае . И руснаците нямат хора. При съвременните войни няма как да скриеш войниците на фронта . Дроновете виждат всичко и коригират стрелбата на артилерията . Как да воюва някой така ?