68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 "Рските смешници дяже не зняят какво ще им се случи ако свалят Путин.Следвя моментален разпад на кочинатата на следвящият ден се цепят теритоеии а умаломощената руска армия дори няма да излезе от поделвнията" Сега като се замисля, колкото повече техника и армия губи Кремъл, толкова по-тръдно ще овладее със сила отцепнически тенденции . ..... Войната в Украйна му влиза все по-дълбоко, защото без да иска, Джуджа ще се окаже прав, че става дума за оцеляването на Русия :))))

67

Анонимен

преди 1 година

Честито на русофобите. Но като твърдите че е вътрешна провокация нали знаете че предателството се наказва. А и ние беге сме на 300 км най общо казано. Сега войната става отечествена за Русия !!!

66

Гогич

преди 1 година

А нещо за 167 млрд.долъра излишък на рашките да кажете??? Благодарение на великите санкции, рашките си възраждат икономиката и не им пука за тъпите евросанкции, от които СТРАДА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЕВРОПАТА.

65

Анонимен

преди 1 година

Рските смешници дяже не зняят какво ще им се случи ако свалят Путин.Следвя моментален разпад на кочинатата на следвящият ден се цепят теритоеии а умаломощената руска армия дори няма да излезе от поделвнията

64

много пушачи

преди 1 година

в тая келява руска армия

63

Агроном

преди 1 година

Напълно одобрявам раздаването на безплатни цигари на всички руски патриоти в зоните на всички летища обслужващи селскостопанската авиация на Русия, пръскаща със селитра :))))

62

Анонимен

преди 1 година

До Руски патриоти, сега ще се разбере какво представляват руските патриоти. Пирова победа за САЩ понеже Украйна отрича да е замесена а пък химерсите и ракетите са американски. Освен това всичко било видяно по сателита. Значи САЩ са победители но пирова победа.

61

КаскетЯ

преди 1 година

Вчера в Крим,утре в Масква в други ден да се готви богатирЖужето в дупката в Урал където се крие!

60

Анонимен

преди 1 година

До Асан "А урките немат ни 1 самолет вече" Немат, немат :))) Руските ВКС унищожиха украинските ВВС напълно 32 пъти :))))

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 "9 самолета от които мнозинството стари су-24 и транспортни ил-76 които нямат никаквко значения не е кой знае какво." 3 Су-30 и 6 Су-24. От повредените (което означава и отписани за тая война): 3 Су-30 и 2 Су-24. За другите не е ясно, макар че когато са били на летище с такива експлозиии .....

58

Анонимен

преди 1 година

Навални предателя къде е що не скочи на танка кат Елцин.Ех тез американци не разбраха че истоеията Никога не се повтаря

57

Мужик

преди 1 година

Бърже да се забрани пушенето във военните бази че не останаха корабли и самальоти!

56

Анонимен

преди 1 година

До До 65/69 "И къде са тези "сателитни снимки"?!" По целия туитър, но ако нямаш познати, които да ти споделят, просто пишеш Саки летище Туитър и гледаш. Или отиваш на Сега и там ги има, или всъщност от десетките други места.

55

До 65

преди 1 година

И къде са тези "сателитни снимки"?!? Знаеш ли, *** дори клипове как казваш нещо, което никога не си казвал могат данти плкажат. Примерно как ти лично говориш на японски. Вие съвсем се излагате. Видели някакви снимки и вече решили, че всичко е така както украинцитр казват. Те нямат оръжие способно да причино такива щети! Ще повторя пак, като за умнонраисиви! Украинцитр нямат оръжие, което да мобе да прочини подобни щети от такова разстояние!

54

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости . Всеки който е виждал през живота си погреб ще ви каже че няма как да са засегнати самолетите. Или е диверсия или човешка грешка . Не вярвам да е ракета . На такова разстояние ако е 300 километрова ракета трябва да приближи много близо до фронта и става лесна плячка за ПВО . Такива ракети се свалят най лесно през първата част от полета когато набират височина и са много бавни.

53

Анонимен

преди 1 година

9 самолета от които мнозинството стари су-24 и транспортни ил-76 които нямат никаквко значения не е кой знае какво.

52

КаскетЯ

преди 1 година

Рашистопитеците могат да си твърдят каквото си искат,има видео на интернет в което се виждат размазаните самальоти!Късокракия звънял за спешна помощ на братушките си от Иран,северна Корея и талибаните от Афганистан!

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 "Някой разумен човек вярва ли на украинските сводки?!? Тези лъжат и мажат яко." Има сателитни снимки (преди и след) видеоклипове, анализи .... Русофилите още ли живеете в 19 век?

50

Анонимен

преди 1 година

Търсиш в ютуб "как он загарелся"

49

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. На краварофилските проукраински журналистчета ,не им остана капка съвест. Лъжат като дърти римляни .