128

msm

преди 1 година

В свободните медии излязоха сателитни снимки на базата, преди и след експлозията. Виждат се най-малко 5 кратера от експлозии на територията на базата и разрушенията около кратерите - сгради, самолети. И по принцип, свободните медии в Европа, включително Румъния, излъчват кадри от войната и разрушения на цивилна инфраструктура в Украйна, каквито българските медии незнайно защо ни спестяват!?

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124Аха, а в това време ватата купува дронове от Иран и преговарят Иран да им произвежда Москвичи, ама видиш ли с някакво супер секретно оръжие смущавали електрониката на американските самолети.

126

Анонимен

преди 1 година

Руската душа пак се оказа доста широко скроена. Ядат и пият по военните си бази и 5 пари не дават че американците ги дебнат навсякъде. Вместо да разчистят небето си от американски спътници те нехаят. Това всъщност е закономерен резултат от безгрижието. И докато спят украинците ще ги бият. Докато си играят на специална операция ще ядат бой. Само боя може да ги отрезви. 10 самолета за 500 милиона долара, бълха ги ухапала. Извода е: бой до поумняване на главозамаяната руска глава/кратуна!

125

Анонимен

преди 1 година

да ви и т.ъ.п.и.т.е новини

124

NightWatch

преди 1 година

много им гърмят цигарите на русите, ама да внимават къде пушат!

123

До умния

преди 1 година

Не си умен. Всъщност си доста глупав. Повтаряш в транс опорките, които са ти наляли Киро Брейка и подобните нему палячовци. Далеч си от сянката на чадъра.

122

УМЕН

преди 1 година

Уукрите си просят големия бой. Даже го търсят със свещ. Накрая ще хапнат такова дърво каквото още никой в човешката история не е ял. Ще им се иска да са на мястото на японците от Хирошима и Нагазаки.

121

Следят кождого

преди 1 година

Как все увидели следят каждой гражданин Руская федерация в том числе генерали,Путинов,Медведев с помощи нагло преступние оружия в тела и в личние документи.. В личние карточки оружия анти Земля,Анти солнечная система,Анти климатические и анти человеческие ..Оружия дигитално голограмние .. Следят и каждой самолет,атомная подлодка ,танк,БТР, спецаилно закуплени доставлени..Вини Нано роботи в тело Захариева..

120

Анонимен

преди 1 година

Незнам кое е по гадно, да завземаш територия на друга държава с война като руснацити или да си купиш друга държава за ползване като американците?

119

Зозо

преди 1 година

До Анонимен...Най-големия им кораб е самолетоносачът "Адмирал Кузнецов"... Хахахахааааа, БЕШЕ най-големия кораб :)))))))))))))))))))))))))) Сега е скрап :))))))

118

Анонимен

преди 1 година

Аз още чакам контраофанзивата с един милион украински войници, да беха освободили поне едно село в Херсон поне, место до обстрелват Крим..

117

Зозо

преди 1 година

Психопатът путин ще свърши зле.

116

Анонимен

преди 1 година

До Ти да видиш.. Кой те излъга, че Москва била "най-големият" кораб на руснаците?!? Най-големия им кораб е самолетоносачът "Адмирал Кузнецов", след него по големина са крацерите "Петър Велики" и "Адмирал Нахимов". Преди да се изцепиш във форума, отвори малко интернета, образовай се.

115

Анонимен

преди 1 година

Унищожени 10 самолета - фейк нюз. Пишете направо 100 бр, какво се стеснявате? Като се лъже, лъжете на широко. Руснаците твърдят, че има десетина засегнати човека и унищожени боеприпаси, които са били на площадката. Самолетите са незасегнати, защото взривовете са на площадка за обработка и подготовка за монтаж на въоръжението (бомби и ракети), която е оградена с високи насипи.

114

Анонимен

преди 1 година

20 руски самолета днес, утре 30, след три дни 40, въобще ракета изстреляна с американска прашка е разрушила половината Крим.украински водолази ще разрушат Кримският мост, като духат грах с носа си срещу подпорите му.....

113

Ти да видиш..

преди 1 година

Най големия военен кораб на Русия отиди на дъното от "инцидент ", та сега ще се вайкаме за 10 самолета пак от инцидент.Украинците нямат нищо общо.

112

Никола Стефанов

преди 1 година

Украиницте пак са пушили от яката трева - почнаха да им се привиждат разрушени самолети.

111

КаскетЯ

преди 1 година

Пушенето на махорка е вредно не само за вашето здраве!Питайте късокракотофюрерЖуже!

110

HIMARS работает

преди 1 година

Ше пушим ли пак на необозначенное място?

109

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

"москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!