27

Анонимен

преди 1 година

Трябва да аа луди да искат да станат роби.

26

Анонимен

преди 1 година

Ми да направят референдум тайванските демократи... ама и те кат европейските май мразят референдумите, освен ако не става дума за внос на свинско....

25

До 25

преди 1 година

Ахахахаххаха. Откъде ги учите тези вицове. Хахахахаха. 90% от нещата, които ползваш в ежедневието ти са американски. Като почнем от интернета, който ползваш, процесора, който ползваш и операционната система, която ползваш да напишеш този коментар.

24

Анонимен

преди 1 година

Още по времето на Дън в Китай се навъдиха много частни бизнесмени, които се превърнаха в заможни Олигарски, особено в Шанхай, но там олигарсите сериозно наливат пари в отделните сектори на държавата, например в медицината. Тайван е отделен през 1949 г., когато Мао Дзъдун хептен превърта

23

Xaxa

преди 1 година

Сатанистите нямат спирачка пред нищо само и само да оправдават стъпките към Новия Ред. Не бих се учудил Китай да "нападне" Тайван подобно на цирка в Украйна за да съсипят технологични компании като Asus, Gigabyte, TSMC, Micro Star, Adata .... Това ще е перфектно оправдание за вдигане на цените на хардуера и монополизиране на бранша от сатанистите, следвайки една от стъпките към Новия Ред - цифрова идентичност чрез биометрични данни.

22

Анонимен

преди 1 година

До неучилите коментатори по-долу - ако си говорим за това, кое е и кое не е Китай - Тайван е оригиналният Китай, а континентален Китай е просто резултат от лакомията на Мао и дружките му. Затова и стандартът на живот в Тайван е толкова по-висок. БВП на Китай на глава от населението е колкото това на България - кое му е великото?! Тайван вече е друга бира.

21

Анонимен

преди 1 година

Китай върти целия свят на пръста си, техните стоки и услуги са пръснати върху цялото Земно кълбо, само в България има 10 китайски мола, в почти всеки град, да не говорим, че в САЩ ползват китайската промишленост, без която са загубени, защото САЩ няма промишленост, правят се на велики, ама погледнете им примерно текстилната промишленост, от Китай се снабдяват. Русия пък изцяло ползва информационна техника от Китай

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "виждал ли си тези "болници" на какво приличат? Построили са, ама другия път. Поне не се излагайте, като им копирате пропагандата." Най-обикновени жалки контейнери, които текат отвсякъде и са с издънено електричество вече. Като почти всичко китайско.

19

Анонимен

преди 1 година

Тайван е Китайски остров от време оно. Този остров винаги е бил неделима част от континентален Китай. Това че по онова време избягалите от Китай управници си мислят че са друга губерния много се лъжат. Ако Китай реши за два часа ще ги направи на пух и перушина. Това нее онзи Китай преди 33 години с *** велосипедите и когато ориза го имаха за основно ястие. Сега ориза го полават за гарнитура.

18

Анонимен

преди 1 година

Кензаш ли ще ти кензат - китайска народна мъдрост.

17

Анонимен

преди 1 година

То е ясно че Тайван ще бъде китайски. Да тренират отсега за настъпващия развит социализъм.

16

Понти

преди 1 година

Байдън - скоро неполезно изкопаема и светът ще миене. Сащ са виновни за всичко

15

Анонимен

преди 1 година

Комунисти.... 6оклуци!!!!

14

И Дън Сяопин

преди 1 година

си изми ръцете с кръв през 89-та година. На площада Тянанмън изби хиляди млади студенти, млади хора, които протестираха за демокрация и свобода. Дън не се поколеба и ги изби,а оцелелите ги остави да умрат от раните си, други ги прати на заточение, барабар с близките им. Така че, комунист ли е, не ми го хвали. В кръвта му е да убива! Колкото и велик политик да е !

13

Сина

преди 1 година

Къде стъпи американски крак всичко съхне после. В България стъпиха през 1990 и за 30 години 3 000 000 българи умряха! Това са американците и примирите БГ мозъци от ДБ и ПП.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - виждал ли си тези "болници" на какво приличат? Построили са, ама другия път. Поне не се излагайте, като им копирате пропагандата.

11

Анонимен

преди 1 година

Китай за един месец построиха пет болници, а ние 32 години влачим една магистрала.

10

Анонимен

преди 1 година

Обещанията на комунистите са една кръгла нула. Договорите, които подписват - също.

9

Социаглиcт

преди 1 година

Комунисти баце, колкото по далеч от тях, толкова по добре.

8

Анонимен

преди 1 година

Мао завлече в Китай в калтаааа, а после Дън я изстреля в Космоса като даде превес частния сектор, частната собственост, предприемачеството, бизнеса, правото, медицината, в годините на 80-те се случи това, нещо, което у нас беше немислимо.