89

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема на Европа е беззъбият немски помиарр напъват се да са лидери а тсчеп за зели не става от тях.Но зад германиика седят чафутите те там е проблема.Ако се разтури немският каптор ще се тръгне напред.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Apple е 100% зависим от TSMC, цялата им продукция е с чипове от Тайван. След блокадата Apple ще спре производство, защото няма алтернатива за чипове.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Ахаха Евеопа нямала чипове а Френско италианската СТ микровлвктеоникс какво е Инфинеон какви са Ен Екс Пи Бош Екс Фаб Мелексис даже и в Бг имат завод да не говорим че тука имат заводи Куалком Интел и тн.

86

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 129 Аз решавам как да го завърша :)))) Проблем с теб не мога да имам по никакъв начин. :)))) И никога не съм казвал нещо от сорта на "на всеки според нуждите".

85

Анонимен

преди 3 месеца

Чипове произвеждат само Тайван, САЩ - Intel, и Самсунг. Европа няма производство на чипове. В момента за кола се чака 1 година, от 2 години вече в Европа има криза за чипове. А сега вече за кола може да се чака и по 5 години.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До 123 Русия ще бъде смачкана. :)))) И го знае. Затова лае като бясна и заплашва - защото знае, че ако европейците и по принцип Запада не се поддаде на шантажа, няма да има никакъв шанс, стигне ли се до реална ситуация. Затова лаят с всички сили. Като бясно куче. Обаче е дошъл кучкарят с примките.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Руските балистични ракти ще бъдат Свалени от прихвящачи още в Стратосферата а после с два удяра над Москва Питърбърг и Самара и руснаците са аут

82

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 120 Апокалиптични събития са се случвали през цялата човешка история. Опита да бъдат яхани, показва "Другарско" мислене на диви идеологически спекулации. Другарю.

81

Анонимен

преди 3 месеца

В Европа има поне двайсе завода за чипове на немците им пука за заводите им в Китай че основният им пазар е там.Европа без коли няма да остане

80

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Русия започне военна операция в източна Европа да прочисти терористичната организация НАТО, ЕС и САЩ ще започнат ли ядрена война с Русия в която със сигурност ще загубят и ще бъдат унищожени и ще умрат всички, или ще се задоволят само със санкции, как мислите?

79

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 115 "Дори и така да е, има два проблема - Това не значи, че са ги искали преди 20 години и пак не попомага твърдението на предните комеентари, че някой едва ли не слуал какво иска народа." Как да се разбере какво иска народа, ако народа живее в средновековна религиозна диктатура. Много е просто, другари, всяко човешко същество, иска ЕДНИ И СЪЩИ неща за себе си, ако иска да се реализира като такова, и има една политическа система, която ги е включила в себе си - демокрацията :)))))

78

Анонимен

преди 3 месеца

Без чиповете от Тайван ключови отрасли на ЕС ще колабират, най-вече автомобилната промишленост която е в основата на германската икономика. Към това се добавя и жестоката енергийна криза с безумно високите цени на енергиите.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 113 "Китай може да направи и въздушен десант." Не, не може, Смятано е. Трябва им морски десант с над 300 кораба. Затова държат огромно количество уж търговски кораби около Тайван. Обаче американците знаят за тая работа :)))))

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 98 САЩ е Империята на Сатаната! Следваща демократична ценност в САЩ е канибализма ,за който вече се агитира .

75

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 111 "Никой. Преосот след 10 години ще има необяснимо много починали от Ковид 28 ..." Хахахаха, другар антиваксър. Никаква изненада. Само че другари, нещо много прозрачни ви станаха тактиките: преди година и половина предричахте, че "до 6 месеца ще започнат масово да измират ваксинирани", после, "до 1-2 години", след една година "не по-късно от 3-4", а сега вече сте на "след 10 години". Тук вече започвате да опирате на лимита, оперделен от червените другаре.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Китай може да направи и въздушен десант. Ще има големи загуби, но те имат достатъчно хора.

73

Иванко

преди 3 месеца

Тайван няма никакво право да иска автономия. Само Крим има право да иска автономия.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Китай е аут бе много ама никаква раждаемост жени нямат гъстонаселени половината теритоеия необитаеми пустини и Тибетски планини.Как ще плащат пенсии на милярд пенцеонери не е ясно.Кой ще работи в Заводите.Тайван са по застарявящи и от тях Япония да не говорим.Азия е жита карта

71

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 104 "Едно ще ти кажа - никой в афганистан не се е молил за нашествието" Какво нашествие? Хората се държаха за колесниците на излитащите американски самолети. Време е да погледнеш реалността в очите: американците донесоха добро на обикновените афганистанци и ги предпазваха от диви среднвековни религиозни фанатици.

70

Анонимен

преди 3 месеца

До 85/99 Анархо-капиталист. Набълбукал си се с глупости. :))) Рейгън няма нищо общо с какъвто и да било анархизъм, точно обратното. Винаги ме е забавало да срещам хора, които си измислят най-невероятни конструкции да крият елементарни свои недостатъци и комплекси. Другарите са особено известни с това.