129

Анонимен

преди 3 месеца

За разлика от Тайван в управлението на България е пълно с рублопоклонници ОТДАВНА ЗАБРАВИЛИ ЩО Е ТО РОД И РОДИНА!!!!!!!!

128

Щерю

преди 3 месеца

- Няма страшно, Тайван! Баба Пелоси пак ще дойде, като Рамбо и ще Ви спаси от Китай...

127

Анонимен

преди 3 месеца

До 174 Бобан Перичич. Учи правопис! тавариши се пише товарищи, расиюшка се пише Русия, Товае се пише Това е, положенеито се пише положението, преди, ЧЕ се поставя запетайка, а за Западаната демокрация не знам какво точно иска да споделиш Западната или Западнатата демокрация, което са две различни неща! Ако и мислите ти са така объркани се чудя как комуникираш с хората около тебе? Лек ден!

126

буци

преди 3 месеца

След още 30 години демокрация в България ще останем 3 000 000, като 2 500 000 ще са черни кожи - ей това е демократичен режим. Да ви е честита демокрацията, не щастници!

125

буци

преди 3 месеца

е кое му е хубавото на демократичното управление, специално за България за 30 години демокрация 3 000 000 българи умряха. от 9 000 000 станахме 6 000 000. Такава сеч не е имало дори по турско. Те, това е демократичния режим, вие кажете има ли почва у нас ? Всичко друго са геиски приказки

124

Анонимен

преди 3 месеца

Тази година си е воят на голтаците... Първо голташка Русия нахлува в Украйна и става за смях, сега Китай ще наглуе в богат Тайван. Блазни се беден Китай от 8 пъти по-високия стандарт на жиовт в Тайван и огромната икономика за малкия остров и това си е. Очакваме другите основни бедняци- КНДР и Иран как и къде ще искат да станат за смях. Парите управляват света. Бедняците ги нямат. Мерси.

123

сина

преди 3 месеца

Евала, целия свят против сащ - да видят че не са единствените, които могат да се бъркат в света и да смучат от багата му. бай дън е демент и екскремент едновременно!

122

Другарят Си

преди 3 месеца

Нарежда вече бъдещето на Тайван,мрежата се плете,но рибата все още не е уловена и не е никак сигурно дали ще бъде!.....

121

Анонимен

преди 3 месеца

До 165 Анонимен До 163)))))) . . . . .Освен това Япония едва ли ще стой и гледа безучастно. . . . . Учи български и наблягай върху правописа!. В този контекст се пише . . . Япония едва ли ще стоИ и гледа безучастно. . . . Лек ден!

120

Бобан Перичич

преди 3 месеца

Новият световен ред в който Китай държи и хляба и ножа, вие тавариши няма да го доживеете, а за расиюшка предполагам ви стана ясно че тя няма как да е световен играч, втора сила в региона след Украйна. Засега никой не може да се доближи дори и на порядък до технологичната и военна мощ на УСА. Товае положенеито така че не преживявайте а си гледайте кефа. Западаната демокрация ви предлага всички необходими удобства за комфотен живот, дори може да сключите брак с некое лъгъбътъ. Ха-ха-ха-ха

119

r3v0lv3r

преди 3 месеца

До Сата НАТООбновиха си доктрината поради липса на ресурси и сега могат да водят само 1 война, затова и се изтеглиха доста войкса от Ирак и Афганистан, като реално не се нямесват в Украйна. Китайците беснеят, ама ще ги кротнат бързо, ако опитат нещо.

118

Анонимен

преди 3 месеца

"после ще се обърне и към вас и ще ви срита мъддурите без да се замисля" _________ Добре помним гонора на бай Дончо срещу шишкото-ракета. Как пращаше своите армади и самолетоносачи да унищожат КНДР и как си сви перките. Оттогава Ким си изстрелва каквито си иска ракети и никой не смее да гъкне.

117

Сата НАТО

преди 3 месеца

Само дето пред Тайван ще застане Американския флот и китайците ще си седнат нагз. Иначе китайските корита ще отидат на дъното на Китайско море. Американската военна доктрина предвижда да могат да водят война на два фронта, единият фронт Украйна успешно го поприключи.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Защо Тайпе живее под заплахата от китайска инвазия от 1949 г. насам? Защото преди 1949 г. чанкайшистите /Тайпе/ избиха милиони китайци на територията на континентален Китай.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Даа, Китай яде "бой" докато Тръмп беше президент. Не само си стояха на задните части, ами си и плащаха. Когато дементиралия памперс открадна изборите, чайниците пак си правят онова което искат. Така беше и с Путин, 2013 при обонго - Крим. Сега при памперса - ЦЯЛА Украйна. При Тръмп си натискаше парцалите. Найс, а?!

114

Анонимен

преди 3 месеца

Даа, на Китай му се яде бой. Ще си го получи, както Русия си го получава от Украйна.

113

Байдъна с ковида

преди 3 месеца

Мили ми малкоуважавани чайници, мачкайте сураття на това сатанистко адово престъпно изчадие, което отдавна е мумифицирано и е лонг овърдю да ходи в отвъдното. Скоро Великия Президент Тръмп ще й прекрати криминалната кариера. Но после ще се обърне и към вас и ще ви срита мъддурите без да се замисля (ако ги имате изобщо де). Така че, направете онова което ви е позволено, и до там. Надявам се че бях достатъчно клиър!

112

Анонимен

преди 3 месеца

До 164Ако Америка разпали и тази война....////Типична руско - комунистическа пропаганда, пълна с лъжи, нямаща нищо общо с действителността.99,99% от китайците от Република Китай, или Тайван, не искат обединение с комунистически Китай.Но за русофилско комунистически глави това няма значение. Китай е огромен спрямо Тайван, и спокойно може да просперира и без Тайван, но комунистите в Пекин, ги дразни демократично управление в Република Китай, което може да зарази комунистически Китай

111

Анонимен

преди 3 месеца

До 163))))))100 милионна армия е приготвил Китай за десант в Тайван.)))))И как ще ги прехвърлят през 120км. море, острови трудно се превземат.Освен това Япония едва ли ще стой и гледа безучастно, все пак до 1945 о. Тайван е японска колония, последно е бил китайски през 19век.

110

Иван и Андрей

преди 3 месеца

Ако Америка разпали и тази война комфликта в Украйна ще ни се стори като парад за 9 май . За съжаление Европа пак ще опере пешкира всички големи компании имат взимане даване с Китай . Европа остава без продукти от всякакво естество .