127

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Тайван в управлението на България е пълно с рублопоклонници ОТДАВНА ЗАБРАВИЛИ ЩО Е ТО РОД И РОДИНА!!!!!!!!

126

Щерю

преди 1 година

- Няма страшно, Тайван! Баба Пелоси пак ще дойде, като Рамбо и ще Ви спаси от Китай...

125

Анонимен

преди 1 година

До 174 Бобан Перичич. Учи правопис! тавариши се пише товарищи, расиюшка се пише Русия, Товае се пише Това е, положенеито се пише положението, преди, ЧЕ се поставя запетайка, а за Западаната демокрация не знам какво точно иска да споделиш Западната или Западнатата демокрация, което са две различни неща! Ако и мислите ти са така объркани се чудя как комуникираш с хората около тебе? Лек ден!

124

буци

преди 1 година

След още 30 години демокрация в България ще останем 3 000 000, като 2 500 000 ще са черни кожи - ей това е демократичен режим. Да ви е честита демокрацията, не щастници!

123

буци

преди 1 година

е кое му е хубавото на демократичното управление, специално за България за 30 години демокрация 3 000 000 българи умряха. от 9 000 000 станахме 6 000 000. Такава сеч не е имало дори по турско. Те, това е демократичния режим, вие кажете има ли почва у нас ? Всичко друго са геиски приказки

122

Анонимен

преди 1 година

Тази година си е воят на голтаците... Първо голташка Русия нахлува в Украйна и става за смях, сега Китай ще наглуе в богат Тайван. Блазни се беден Китай от 8 пъти по-високия стандарт на жиовт в Тайван и огромната икономика за малкия остров и това си е. Очакваме другите основни бедняци- КНДР и Иран как и къде ще искат да станат за смях. Парите управляват света. Бедняците ги нямат. Мерси.

121

сина

преди 1 година

Евала, целия свят против сащ - да видят че не са единствените, които могат да се бъркат в света и да смучат от багата му. бай дън е демент и екскремент едновременно!

120

Другарят Си

преди 1 година

Нарежда вече бъдещето на Тайван,мрежата се плете,но рибата все още не е уловена и не е никак сигурно дали ще бъде!.....

119

Анонимен

преди 1 година

До 165 Анонимен До 163)))))) . . . . .Освен това Япония едва ли ще стой и гледа безучастно. . . . . Учи български и наблягай върху правописа!. В този контекст се пише . . . Япония едва ли ще стоИ и гледа безучастно. . . . Лек ден!

118

Бобан Перичич

преди 1 година

Новият световен ред в който Китай държи и хляба и ножа, вие тавариши няма да го доживеете, а за расиюшка предполагам ви стана ясно че тя няма как да е световен играч, втора сила в региона след Украйна. Засега никой не може да се доближи дори и на порядък до технологичната и военна мощ на УСА. Товае положенеито така че не преживявайте а си гледайте кефа. Западаната демокрация ви предлага всички необходими удобства за комфотен живот, дори може да сключите брак с некое лъгъбътъ. Ха-ха-ха-ха

117

r3v0lv3r

преди 1 година

До Сата НАТООбновиха си доктрината поради липса на ресурси и сега могат да водят само 1 война, затова и се изтеглиха доста войкса от Ирак и Афганистан, като реално не се нямесват в Украйна. Китайците беснеят, ама ще ги кротнат бързо, ако опитат нещо.

116

Анонимен

преди 1 година

"после ще се обърне и към вас и ще ви срита мъддурите без да се замисля" _________ Добре помним гонора на бай Дончо срещу шишкото-ракета. Как пращаше своите армади и самолетоносачи да унищожат КНДР и как си сви перките. Оттогава Ким си изстрелва каквито си иска ракети и никой не смее да гъкне.

115

Сата НАТО

преди 1 година

Само дето пред Тайван ще застане Американския флот и китайците ще си седнат нагз. Иначе китайските корита ще отидат на дъното на Китайско море. Американската военна доктрина предвижда да могат да водят война на два фронта, единият фронт Украйна успешно го поприключи.

114

Анонимен

преди 1 година

Защо Тайпе живее под заплахата от китайска инвазия от 1949 г. насам? Защото преди 1949 г. чанкайшистите /Тайпе/ избиха милиони китайци на територията на континентален Китай.

113

Анонимен

преди 1 година

Даа, Китай яде "бой" докато Тръмп беше президент. Не само си стояха на задните части, ами си и плащаха. Когато дементиралия памперс открадна изборите, чайниците пак си правят онова което искат. Така беше и с Путин, 2013 при обонго - Крим. Сега при памперса - ЦЯЛА Украйна. При Тръмп си натискаше парцалите. Найс, а?!

112

Анонимен

преди 1 година

Даа, на Китай му се яде бой. Ще си го получи, както Русия си го получава от Украйна.

111

Анонимен

преди 1 година

До 164Ако Америка разпали и тази война....////Типична руско - комунистическа пропаганда, пълна с лъжи, нямаща нищо общо с действителността.99,99% от китайците от Република Китай, или Тайван, не искат обединение с комунистически Китай.Но за русофилско комунистически глави това няма значение. Китай е огромен спрямо Тайван, и спокойно може да просперира и без Тайван, но комунистите в Пекин, ги дразни демократично управление в Република Китай, което може да зарази комунистически Китай

110

Анонимен

преди 1 година

До 163))))))100 милионна армия е приготвил Китай за десант в Тайван.)))))И как ще ги прехвърлят през 120км. море, острови трудно се превземат.Освен това Япония едва ли ще стой и гледа безучастно, все пак до 1945 о. Тайван е японска колония, последно е бил китайски през 19век.

109

Иван и Андрей

преди 1 година

Ако Америка разпали и тази война комфликта в Украйна ще ни се стори като парад за 9 май . За съжаление Европа пак ще опере пешкира всички големи компании имат взимане даване с Китай . Европа остава без продукти от всякакво естество .

108

Анонимен

преди 1 година

100 милионна армия е приготвил Китай за десант в Тайван.Само се чака заповед от другаря Си.Като мравки ще бъдат,а как ще се разминават на тази територийка, не се знае?