65

Анонимен

преди 2 години

Гражданската война идвала в Америка. Нямало да има повече избори. Режимът на мaгapeтo ли ще властва?

64

Анонимен

преди 2 години

Още рептилски лъжи.

63

Анонимен

преди 2 години

крайно време неолиберланата св0лач да получи реален отпор

62

Анонимен

преди 2 години

Либерастията не бъде ли смачкана, тя ще смачка нас - мислете, не се пускайте по течението, не позволявайте да ви промиват мозъците. Либерастията е по-опасна и от сесерския комунизъм, тази социопатска религия ще ни заличи буквално.

61

Анонимен

преди 2 години

На кой не му стана ясно, че никой нормален не приема толерастите - това са болни хора не трябва да се насърчават а да ги затварят и лекуват както всички други опасни психически заболявания, янките почнаха да се събуждат а ние кога?Всички християни трябва да се обединим и разните атеисти дето свободно обиждат религията ни да бъдат глобявани и в крайни случаи и в затвора.

60

Анонимен

преди 2 години

Всеки който не е правоверен либераст, става крайнодесен или иначе казано неверник, враг на народа, елемент който трябва да бъде наказан или направо унищожен - типични сталински похвати. Либерастите инициираха процедура по импийчмънт срещу Тръмп, защото поиска от Зеленски да разследва престъпната дейност на семейство Байдън, а сега обискират дома на Тръмп и това била напълно нормално!? Това вече дори не са двойни стандарти, а откровенни политически репресии.

59

д-р Дрегер

преди 2 години

Тия дето оправдават размахване на пушки с бог са най-страшни

58

Анонимен

преди 2 години

Нормална защитна реакция, макар и емоционална! Гражданският бунт и неподчинение е законно право на народите срещу тиранията и подтисничството!

57

Мишока

преди 2 години

А Тръмп какво казва по въпроса?

56

999

преди 2 години

Поддръжниците на Тръмп трябва ли да се готвят за запориране на сметки и подвеждане под съдебна отговорност за публикациите си както Трюдо постъпи с участниците в Похода на свободата и поддръжниците им в Канада?

55

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше!!

54

Анонимен

преди 2 години

В момента препредавате пропаганда от CNN и MSNBC, и другите "медии" в щатите без капка задълбочаване, опитвате се да формиранте мнение, на база предположения, същото беше и за 6ти януари в Щатите, пълна пародия сте.

53

Анонимен

преди 2 години

Отново наблюдаваме явлението "професия журнаГлист". Радикално-левите откачалки съвсем буквално палеха градове и повтаряха как системата трябвало да бъде "деконструирана" и как всеки, който не е с тях, е против тях. Радикално-лявото *** *** Христова мълча като пукал. Сега обаче, когато режимът на Байдън премина всякакви граници, изведнъж стана ъмъ много лошо, гражданска война се готвела.

52

999

преди 2 години

Републиканците идват от света на бизнеса,където правилото е ,,не разклащай лодката".С атаката си срещу Тръмп демократите защитават репутацията на правителството.За да влезе ФБР в имота на Тръмп е необходима съдебна заповед.Привържаниците на републиканците обвиняват демократите в използването на съдебната система за политически тормоз.

51

Готин

преди 2 години

Нещата не отиват на добре! Ако политиците не вземат правилните решения и продължат с рестрикциите, недоволството ще се превърне в екстремизъм. И то в световен мащаб. Следват реки от кръв без победител. Единственият печеливш ще се окажат Китай и отчасти Русия. Това е пътят за китайското световно господство. Мислете!

50

браво

преди 2 години

Да последваме братята хамериканци и да се опълчим и тук на краварското управление от Козяк!

49

Почна предизборната

преди 2 години

AKO Тръмп беше на власт началниците на ПУтинов от САЩ нямаше да наредят война срещу РУСь.. ПОдават зверски убити съветски войни в Украйна..През 1942 година след отчитане на исключително жестоки зверства срещу народите на Русия Светия дух дава заповед за стягане на редиците и освобождаване на Европа от обсебени от масови убиици Адолфчо Гитлеров и соучастники.. Създава се победоностната Съветска Армия.. Светия дух сега е на 2 години и бедства заради войната ..

48

до 74, втф

преди 2 години

Не е трудно за обяснение. "Путинистите" са радикални източни консерви. "Тръмпистите" са западни консерви.

47

втф

преди 2 години

Коментарите на белите са срещу комунистите, но българският комунист-путинофил вижда в тях съюзник на Путин. Ходи го разбери.

46

Щерю

преди 2 години

Добре, че има все хора, които твърдо казват - НЕ на глобалисткия (всъщност прикрито - ционисткия реално) еднополюсен световен модел...