40

Радослав

преди 1 година

До 41: викаш Путин се провикна от Кремъл: Бойко, изгради ми армия достойна за Мордор и Бойко Белия от Кулата в Банкя започна да развъжда урук-хай и да се готви за война с цивилизованите страни и човешката раса.

39

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна, построи най-голямото стрелбище на Балканите в село Доброплодно! В момента хиляди българи преминават през военна подготовка на него и се готвят за етническата война, която гербавите римляни ще разпалят през зимата след като ги хване гладът! Настана Време разделно! На оружие братия!

38

Анонимен

преди 1 година

Синовете и техни опоненти... Хаха, умирам от смях

37

Бхк

преди 1 година

Моля ви братя и сестри римляни спрете да се трепете по между си. Трепайте българи безнаказано ние ще ви защитаваме а дедо ви шорош прото жидмангуста ще ни плаща да се друсаме и онождаме по джендарски...

36

Гербер

преди 1 година

Всички римляни се въоръжават масово с брадви, боздугани, колове и ножове! Готвят се да си вземат от българите това, което им се полага през зимата! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

35

Анонимен

преди 1 година

Няма закони тук - убиваш или теб те убиват! Игрите на глада започват! Нека шансовете да са във ваша полза!

34

Анонимен

преди 1 година

Саруман е пуснал своите Урук-хаи да превземат Рохан!

33

Софиянец

преди 1 година

Извън София е дивият Изток - провинцията е в 7ми век! Дойде демократично кърджалийско време! Урук-хаите върлуват!

32

Исторически парк

преди 1 година

Отварям център за аборти в Лом да усмиря положението за в бъдеще!

31

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Зимата като няма топло и ток ще се върнем в Средновековието! Провинцията е бойно поле на римски банди и феодали! Започват игрите на глада! Въоръжавайте се, само по-силният ще победи! Winter is coming!

30

Анонимен

преди 1 година

колко гетота има в малък лом, бе?

29

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Хехе това са моите гербави бойци борят се в моя чест за любовта ми! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

28

Радослав

преди 1 година

Няма да закачате електората на Бойко, че пак ще ревне за полицейска репресия и опит за смазване на опозицията. Пак ще реве, че злата полиция спира добрите роми да упражнят правото си на глас и да гласуват информирано за партията чийто политики ще доведат до сериозно развитие и интеграция на трудолюбивите роми.

27

българин

преди 1 година

Младеново , Хумата и Стадиона са индиански квартали на Лом - цели ТРИ броя !!!!! Наследство от соца ! Лом - индиански резерват !! Милицията поне ги озаптяваше едно време , но сега е страхотия !

26

Анонимен

преди 1 година

Етносът е ясен :)

25

Ром"с

преди 1 година

Не зная какви културни особеностти върлуват в България,но едно 15 годишно момче скача в центъра на Сандански на мъж и го удря с крак в главата ...идва партулката ...те си заминават ..това момче 15 годишно отново удря мъжът ..не го страх нито от полиция ,нито от закон...културни особености на бг ширини и не са вининовни само ромите ...виновни са депутатите,управляващите ..не приемат нормални закони за 21 век,а работят още с закони от 60 години на миналият век...Простотия до шия в България

24

Анонимен

преди 1 година

Не работят, сметки не плащат, данъци не плащат, цапат, шумят, нападат, убиват, живеят на наш гръб, бият лекарите, а им ги пращате, нищо че не плащат, бият полицаите, а им ги пращате, нищо че не плащат. Абе да закарат един камион с брадви, ножове, копия и само да стоят отстрани и да им ги подават, докато не се унищожат сами. Не е толкова трудно.

23

Културни особености

преди 1 година

Нали?

22

Анонимен

преди 1 година

Това ми прилича на пакистанска драма

21

Shark

преди 1 година

Незабавно да бъдат спреви всякакви помощи за тази прослойка от търтеи. Държавата е в криза и не може да се плаща на едни под-човеци, а те да не работят, не плащат нито данъци нито сметки, по цял ден пият и се чудят как да се сбият. Това дори животните не го правят, дори те полагат усилия да си осигурят храна и да отгледат малки.