11

Димитър

преди 1 година

А защо компенсацията е така смехотворна?

10

Анонимен

преди 1 година

Жена съм, но винаги съм се чудила защо когато си в отпуск по майчинство /с второ дете/, първото трябва да го пращаш на детска градина?

9

Анонимен

преди 1 година

До 4 читател: Тези, които раждат на 35 обикновено преди това са учили, работили и плащали данъци 10-15 години. И имат по 1-2 деца.Другите, които раждат на 18-20 без ден трудов стаж, чакат издръжка от бащата, също безработен или работещ в сивия сектор.

8

Баба

преди 1 година

Внучката ми живее в кв. Левски. При 6 /шест/ детски градини в района я изпращат в Кремиковци. Нямам думи.

7

До x

преди 1 година

Много си забавен. Знам, че си фейк, но като си се наживял..има си начини. Иначе, давай, едно наакващо се мрънкало ще върне мерака ти за живот много. Особено, ако жена ти не иска да го гледа или те напусне, както правят 90% сега. Ще се преродиш. Хахаха.

6

Аз

преди 1 година

До това доведе фактът, че куцо и сакато дойде в София. Децата на софиянци трябва да са с предимство! Плащаме си цял живот данъците тук, за нашите деца са тези градини. Другите да си записват децата в техните градини. Накачулили са се тук и не помръдват!

5

Анонимен

преди 1 година

До хНе, не е късно. Много е късно.

4

х

преди 1 година

На 45 съм, а жената на 40. Наживяхме се и усещам празнина. Късно ли ни е за деца? Има ли смисъл?

3

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

В семейството на баба ми са били 12 деца, всички живи и здрави, изучени, с професия, доста от тях с университет. Майка ми, 5, същото. Без детски градини и ясли. В БГ юнаците се женят на ~ 35г. съпругите раждат ~ 30, свикнали са времето да им минава в офиса, а децата да ги гледа държавата. А те да се жалват неспирно. С мързел, развлечения и фейсбук деца не се гледат.

2

Анонимен

преди 1 година

Детските градини НЕ са задължителни...

1

Само да кажа

преди 1 година

В нашия район са 2 местата. Две. За 39 деца. После искат да има деца. Това да гледаш дете в София е наказание. Парите настрана. Частните градини се възползват, че нямаш избор и те одирят за заградени между панелките бараки. Тук не трябва да гледаш дете. Някъде в нормална държава/град, може.