223

Анонимен

преди 1 година

Зеленски дава ли си сметка, че всички оръжия и боеприпаси струват пари, а парите се връщат. С всеки ден потъва по-дълбоко във финансовото блато.

222

Анонимен

преди 1 година

Зелен Смехурко джуджански да си отпердашва за Полша, където са му братята подкукоросващи.

221

Анонимен

преди 1 година

Тоа, 29 дена ли ще го държат на кадъра, нема ли по-важни новини от него. Забили са горе като топ новина. Ми омръзна малце.

220

Анонимен

преди 1 година

...От твоите уста в Божиите уши...Амин.....

219

Анонимен

преди 1 година

Зеленски издгна авторитета на Русия , до незнайни висини , използван за мъша вече не се усеща какви ги говори !

218

Анонимен

преди 1 година

Западът да не съсипва повече пари за Украйна , това са пари на вяъра ...

217

Анонимен

преди 1 година

Ne e лошо Зеленски да запази ПОНЕ Киев !Изходът на войната е известен дори на щатите и Запада !

216

J

преди 1 година

Много си остроумен Каскет! Мисълта ти е сложна и дълбока като фунийка сус семки.Всички се възхищаваме на коментара ти и на тези като теб, русофилите захвърлят червените знамена в прахта и се присъединяват към правоверните редици на демократичният Запад..

215

158

преди 1 година

Ей, голям актьор.. За бесилото е, че предаде и пожертва народа си..

214

КаскетЯ

преди 1 година

Последните новини от Хага са,че за късокракияфюрерЖуже са приготвили специално късо легло в апартамента с изглед към другите килии! Българските рашистофилиплоскоземци го заредили с букети цветя и писма "за победу"!

213

Анонимен

преди 1 година

Русия е доста голяма държава. Може да се разцепи поне на още 10-тина Украйни и други такива.

212

Juls

преди 1 година

Волдемир яхнал породист бял кон, като истински нов Бонапарт сочеше Кремъл в далечината и призоваваше войските си на бой. Още малко, още малко ! Изведнъж се сепна, нещо го изкара от дълбоката наркоманска кома, потри кървясалите си очи. Беше в кабинета си в Киев, от задните му част стърчеше тирбушон, а от другата страна на стаята го наблюдаваше Кадиров със загадачен похотлив поглед..

211

психиатър

преди 1 година

Предозирал е горкият и не знае какво говори. Като се освести, ще разбере от медиите какви глупости пак е надрънкал.

210

Мишо

преди 1 година

Тука има някакви пренавити хорица с блянове за стотици унищожени руски самолети. Е няма нищо сложно, снимките преди и след пожара са качени и лесно всеки, който търси може да ги намери. Напълно унищожени от огъня са 4бр Су 24, 2бр Су 30, 1бр Су 27, три броя Су 30 са повредени и подлежат на ремонт.Ако търсите истината, това е. Без пропаганда.

209

Мишо

преди 1 година

Нова партия дрога ли ти докараха?

208

Анонимен

преди 1 година

*** от снимката е за съда, съсипа страната си, че и цяла Европа. Той е слаб и некадърен, което дойде дюшиш на САщ да го изпързалят.

207

наркоман

преди 1 година

мечти.....мечти......

206

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин-Всичките тези западни експерти много добре знаят че бяха преметнати с "атаката срещу Киев" но нали трябва да припишат някаква "победа" на Зеленски и себе си, за лов на балами! Киев освен историческо значение за Русия /заради което никога няма да го изравни/, няма никакво геостратегическо или икономическо значение. Ако Зеленски и настойниците му, принудят накрая Русия наистина да превземе и Киев, превземането му ще е с дълга тотална обсада. А не с обстрел на азовци в сгради

205

Не фен на Путин.

преди 1 година

До 213 -"Руснаците и русофилите предричаха, че Русия след "брилянтен, светкавичен удар" на първи март 2022 ще е в Киев. ХА ХА ХА".....По-полека не знам кой какво е предричал по форумите, аз това го чух от западните анализатори и медиите, че Русия е искала да превземе Крим за дни, но се е провалила заради героичния Зеленски който ги напъдил. А резултата от това "геройство" е, че Украйна загуби най-важните стратегически райони на юг и Русия свърза Крим с Донбас ,чрез тоя блъф с "танковата колона"

204

Taliban

преди 1 година

РУСИЯ СИ ИМА СИБИР. ТАМ Е АЗИАТСКИЯ И КОРЕН.КРИМ Е НА БЬЛГАРИ..ТУРЦИ И УКРАИНЦИ.