249

Баьо

преди 3 месеца

Чудя се на повечето коментари, вие дето ги ръсите тия устни диарии, българи ли сте или рушлямисти?Взимате ли копейки на мнение или го правите защото сте безвъзвратно облъчени от пропаганда?

248

adana

преди 3 месеца

надрусаният хазар е време да бъде ликвидиран

247

Анонимен

преди 3 месеца

Каквото каже Зеленски , това става. Няма как.

246

КаскетЯ

преди 3 месеца

Най после разбрахме че, рашистопитецитеплоскоземци били облъчвани и дрогирани от Сатурн и за тоова била войната(пардон спешната нацистка операция)! Абе таваришчи срете да пиете одеклон,самогон,бояршник и антифриз ве! В най скоро време нацистафюрерзлобноЖуже ще го съдят в Хага! Време е да изтрезнеете!

245

Анонимен

преди 3 месеца

Аз мисля , че Крим е свободен ВЕЧЕ !

244

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ''ПУСТИННА БУРЯ'' , беше наричана ''ОПЕРАЦИЯ ПУСТИННА БУРЯ'' , а не ВОЙНА ?

243

Анонимен

преди 3 месеца

Накратко : "Америка ще се бие с Русия до последния украинец!" Твърде много украинци има - бързичко да се пишат руснаци и да свърши таз мъка зеленска! Украйна вече я няма!

242

Ха ха ха

преди 3 месеца

Зеленски пак се е нашмъркал

241

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

НАДРУСАНИЯТ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК И СЛУГА НА С.А.Щ. НЕ ЗНАЕ ПО КОИ СВЯТ Е.

240

Истината

преди 3 месеца

Дайте да съберем пари и да му купим и пратим хубава кока на наркомана , да спре с халюцинациите.

239

Следят руснаците

преди 3 месеца

В Руската федерация опасни престъпници са внедрили системи за следене,обемно обсебване и блокиране в лични документи.. Системите с е контролират не само от служби на САЩ но и от древни исключително жестоки врагове..

238

Сатурн подава страх

преди 3 месеца

Благодарение на тази нагло престъпна диверсия риска от ядрена война нарастна над 1 000 000 пъти.. В условията на нарочно наркотизирани лидери вкл в Москва риска се увеличава .. над 16 000 ядрени термоядрени неутронни заряди се следят със страх от природата..Реагират бази на военно терористичната мафия ..Следящи системи от бази на Сатурн записват с тревога заповеди и указания ..Следят придвижване на ядрени и термоядрени установки и бойни глави,...

237

ВОйната е срещу РУСь

преди 3 месеца

Сегашната война е исключително нагла диверсия срещу РУСь.. Военен терор срещу Киевска Русь ..Масови убииства предимно срещу Руско говорящи региони на Источна Украйна.. Разоряване на десетки милиони наши братя и сестри..Показен военен терор с убииства и разрушения с цел максимални санкции срещу Рсуката федерация и беларусия..подставени на власт в Киев и Кремъл се правят на телевизионни звезди..трупат ПИАР реклами.. Изпълнява се сценарии на наркомани от САЩ за срив на ЕВропа..вкл Русия

236

Окупираха КИЕВ 2014

преди 3 месеца

Украйна бе окупирана 2014 година след исключително нагла пси активна наркоспец операция.Окупаторите ползваха мощни системи за промиване на съзнанието на милиони зрители на телевизии на украйнски.. Десетки милиони бяха отровени с пси активни нарко спец добавки вкл продавани в бонбони,шоколади,пиво..За да направят кървава граница пратиха необучена армия да бонбандира Донбас.. Избиха десетки хиляди.. Включи се геоложката охрана на региона..при пълното бездействие на подставени на власт в Kremlin.r

235

Историята

преди 3 месеца

Зеленски,дори РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ кРИМ, ТОЙ ЩЕ Е НА хазарите от Щатите, съгласно уговорката Рузвелт - Сталин срещу помоща на Янките през Втората световна война. Уговорка, която Сталин не изпълни след войната. Украинцте ги избиват заради чужс кауза.

234

Анонимен

преди 3 месеца

Този е абсолщтно неадекватен!Съсипа хубавата страна,но нали не е славянин не му пука!

233

Не фен на Путин.

преди 3 месеца

"Зеленски: Войната на Русия срещу Украйна да завърши с освобождаването на Крим"--- Тоя явно шмърка някакви скъпи субстанции които му помагат да види реално бъдещето, което никой нормален човек не може да предположи от това което се вижда сега.Иначе коментиращите *** тук получават същия ефект като неговия и от евтина ракийка купена само със щедри центове.

232

Михали

преди 3 месеца

Радио Ереван пита Зеленски : " Възмпжно ли е Украйна да си върне Крим?" Зеленс оки: разбира се,ще дойде видов ден и ще си го върнем" Радиото пита Путин: Вузможно ли е гн Путин ,Украйна да си върне Крим" Путин: "вузможно е когато дойде видов ден" Радиото: 0А кога е видов ден гн Путин? Путин: По моему видов ден е първият ден от кукуво лято"

231

Щирлиц

преди 3 месеца

...и от наркотиците.

230

Американ

преди 3 месеца

Toя май използва войната за да седи на власт, а може би и за пари.