24

Анонимен

преди 1 година

Тия после да не се чудят защо няма кой да им стъпи на лаайноморието хахахахаха

23

Дежа ву

преди 1 година

Последните 5 г. имам клиенти поляци и единственните по отвратителни клиенти които съм имал са еврейките и англичнаките!Нагли,безобразни,гледат на тебе от високо нищо че на хора не приличат(беззъби,зелени татоси,дебели,лекьосани,опърпани),искат първи да ги обслужиш въпреки че обслужваме друг клиент и ако не дай си боже направиш забележка на езика им са способни да разхвърлят всичко и да си тръгнат като разлигавени деца!Предпочитам да работя със нашите *** отколкото със тези за мен ***!

22

Стефан

преди 1 година

Полска дружина ше ядат бой, нищо им няма, таман вечерта ще изпият повече да не ги боли!

21

Анонимен

преди 1 година

Няма значение поляк ли е, българин ли е. простия човек си е *** човек. Има си ред и правила. При червен флаг не влизаш във водата и точка. После *** като тръгне да се дави, затова, че не спазва правилата, ще му е виновен пак спасителя сигурно. Малко им е боят.

20

Фи16

преди 1 година

Тия поляците са кротки. Да видите какво правят японците на Слънчака. Пият и се бият постоянно, страшна работа.

19

Почивка 2 в 1

преди 1 година

Хем баня, хем ММА.

18

Анонимен

преди 1 година

Долнопробно заглавие. Съвсем подходящо за статията и медията.

17

Анонимен

преди 1 година

Юнаци!

16

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Не отричам,че поляците са нагли. На поляк каквото и да му кажеш,все той ще е прав,а това е аномалия. Питам се обаче защо няма координация между спасителите и общинска полиция? Винаги когато има конфликт трябва да се търси полицията.Сега ще има съд и спасителите ще бъдат осъдени без всякакви препятствия.На морето всички пият,но тъкмо за това трябва да има полиция,която е в право да арестува виновният.

15

Анонимен

преди 1 година

и на запад има пияни ама не ги бият, само у Булг аристан посягат. Освен това са на брега, какъв му е проблема на спасителя и както винаги няма един виновен. Все другите виновни и накрая сме Сомалия

14

Поляка и 10г да е--

преди 1 година

---еъв Б-я не учи и една българска дума ,ако му ксжеш нещо ти казва ти да научиш полски ,мидлят ни за по-долен вид и са абсолютни националисти . Не могст да пият като нас със кеф хвсщат бутилкста и дъс еидока дкорост я предушават ,като фидцплина на рсбота птиличст на гермснците не са като нас ,а полякините са световно известни !

13

Анонимен

преди 1 година

В България ако не те набият ще те наплюят. Ами както се казва "особености на българския нрав и възпитание"

12

чадърче

преди 1 година

сеирджии бол

11

аз

преди 1 година

Хубаво ги намляха

10

ИСТИНАТА

преди 1 година

Малко им е боя на пияниците! Ама като се давят крещят за помощ...

9

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Утре тези...разпасани поляци,ще замерят не с пясък,ами с камъни наши полицаи,ако отидат да ги озъптяват. Това е отношение към реда и законите и пълно неглижиране на държавноста. Трябва да бъдат...респектирани,ако се пльосне да се дави някой от тях,след това ще обвинят спасителя,че не е взел мерки.

8

Анонимен

преди 1 година

Като цяло поляците и украинците са най наглите и нахалните.Винаги къде що стане скандал те са там.Иначе полякините и украинките не са лоши и са готови за всякакви приключения винаги и по всяко време.

7

Анонимен

преди 1 година

На плажа в Слънчев бряг млатят поляци, а The Guardian пише, че управляващата партия в Полша е заплашила да свали от власт Акушерката, довела Еесовската Зона до колапс.

6

Айше

преди 1 година

Днес що ми изтрихте комнтара бе мисири,няма да вляза повече тука.Пу !

5

Джошкун

преди 1 година

Вирвам ти братооо.