22

БПФ

преди 1 година

Знаем кои са тия, дето се държат арогантно и викат спешна помощ за щяло и нещяло. За разкарване на екип на Спешна помощ при очевидно неспешно състояние, трябва да има жестоки глоби, а ако лицето не може да плати, да полага принудителен труд. Най-добре екипите изобщо да не ходят в хъхpeшките развъдници, защото ония дивaци не плащат осигуровки или данъци, но тероризират лекарите. Агресия срещу медици има, защото НК не се спазва. Досега колко хъхpeци вкараха в затвора за нападение срещу лекар?

21

Лекар

преди 1 година

22, вервай си и си тъни в мизерията

20

Анонимен

преди 1 година

"Аз съм лекар и отдавна не работят като лекар.Да не съм луд.А всички мои приятели лекари са в чужбина .Призовавам всички колеги да напускат масово." ------------------------ Ако наистина Сте лекар, то трябва да се срамувате от себе си защото нямате елементарна компютърна грамотност. Вашата липса на работното място е спасила много хора от предсрочно заминаване при Свети Петър. А само малка част от лекарите в България успяват да работят като лекари в чужбина - повечето са мед. сестри или санитари.

19

Анонимен

преди 1 година

Здравеопазването, училищата - БЕЗПЛАТНИ ! Никой фа не бъьр е оставен под прага на бедността е РБ. Брюксел да се строи в две редици без офлянкване.

18

Анонимен

преди 1 година

Нали вчера писахте за д-р Нури? За колко статии ви е платено да публикувате по този случай?

17

Albi

преди 1 година

А обратното като стане, лекари, мед, сестри които масово обиждат и тормозят пациенти защо не се съобщава?На тези алчниците им липсва екранно врвме заради ковида, сега почнаха да реват. Ок някои са агресивни пациенти,обаче и другото го има, отиваш, държиш се нормално а отсреща викове и крясъци от лекари. Или да си в болница още по-зле. Хората масово се оплакват, но не се пише за това.

16

Анонимен

преди 1 година

Мнението на "лекаря" пост 14 показва кой ни лекувани защо тоя някой яде бой.

15

До лекар

преди 1 година

Анджек де, държавните незаконно ни изръсват за пари в момента. Ние обаче не пасем трева. Затова ги бият.

14

Лекар

преди 1 година

Нали ви казах, излизайте на частно! Вервайте ми, когато законно изръсиш пациента за пари, знаете ли какво уважение получаваш! А тия, които си мислят, че като си плащат осигу и трябва да им угаждаш на капризите, рязко щегозадухат

13

Анонимен

преди 1 година

Нямало благодарност и уважение. На мен някой благодари ли ми, че внасям здравни от 25 години, а не съм ходил на лекар? Те ядат от нашите пари, лъжат и точат касата, чакат благодарности в плик...е..не.

12

българин

преди 1 година

,,Викове , крясъци.....!" - бабуини в Африка ! Доста ги имате в Казанлък !

11

До 9/ лекаря

преди 1 година

В чужбина ви чакат с отворени обятия. Заминавайте!

10

Анонимен

преди 1 година

То все едно някой знае дали ще се прибере здрав. Нека приемат всичко с оптимизъм,а кютеците като малко по-нестандарна и интензивна терапия. Все пак бойковия електорат за тях се блъска,да са добре.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз съм лекар и отдавна не работят като лекар.Да не съм луд.А всички мои приятели лекари са в чужбина .Призовавам всички колеги да напускат масово.

8

Пациент

преди 1 година

Не знам ще изляза ли жив от там! Не им вярвам Доказаха се като най- изпечените мошеници и крадци на ковид пътеки и бонуси.

7

Анонимен

преди 1 година

Няма как България да е държава.Тук е някаква форма на анархия.Яко крадене и без спазване на закони в последните 30 години.Скоро ще.се оправим всичко,след като няма да има и лекари,които да биете и обиждате.

6

Анонимен

преди 1 година

Не лекари, бяла мафия!

5

Анонимен

преди 1 година

Янко беше най добрия доктор по шумкарията, с дъвчене на пчелен восък ставаше невидим!

4

Анонимен

преди 1 година

Прочетете на Янко съчиненията и ще се научите как да се самолекувате и как да си изкопаете землянка!

3

Анонимен

преди 1 година

Лекарите са терористи