42

Анонимен

преди 1 година

Грешките на шофьора,понякога са фатални,защото и той е в кюпа.Грешките на адвоката прокурора и съдията ги лежиш,но си жив. А грешките на лекаря ги ЗАРАВЯТ.В това е проблема.Всеки понякога греши, но не на всички грешките са фатални.

41

Анонимен

преди 1 година

В западна Европа знаете ли каква глоба (и ще си я съберат) ще ви лепнат ако попивайте спешна помощ за такъв случай , а ако не сте здравно осигурен също ще си платите, тези дето се обаждат нали знаете от кой етнос са

40

Albi

преди 1 година

До 38. Освен кеш искат и да им се молиш. Его ли не знам. Една такава алчница, освен че не искаше да ми вземе направлението, да ме праща на частния си кабинет да и пълня гушата, и то не еднократно, а искаше и да се моля, да я гледам с благодарност, какво улеснение ми предоставяла, колко била заета, обаче ще намерела време да ми вземе парите. И то за бебе не ги е срам. Направлението така ще си остане.

39

Лекар

преди 1 година

Аз благодарности не искам, така и няма да ги получа, за това искам кешовица

38

Бойко

преди 1 година

Вие чакате благодарност от хората, че въобще сте отишли на адреса? Вие сериозно ли ? Това ви е работата, а относно боя явно сте си го заслужили. Само чакате някой да почерпи друго нищо не ви вълнува

37

Анонимен

преди 1 година

До 60-годишен В к.40 е посочено, че ромите и турците са избирателите на ББ. Ромите почти всички са здравно неосигурени, но ББ им издейства безплатна спешна медицинска помощ и те са й основните пациенти и чрез нея използват безплатно болнично лечение. Така че бият лекарите и от СМП, и от всички медицински служби и отделения без ограничения по пол и възраст. Боце и Цацаров си избраха колега от Милиционерската школа-Симеоново за гл.прокурор, поради което прокурорите избягват да обвиняват ромите

36

60-годишен

преди 1 година

"Най-фрапантното е неуважението и неблагодарността от страна на пациентите" ?!?! Чакай, чакай! А, че 40 години съм ти плащал ПРЕДВАРИТЕЛНО неуважение ли е? Неблагодарност ли е, че съм ти поел сметките за образованието?

35

Xaxa

преди 1 година

Бая кютек трябва да отнесете, проваксърски алчни ковидари. За пари и майка си ще набучите с "ваксините", нищо че сте наясно че са отрови и имате фалшиви серификати.

34

Albi

преди 1 година

До 36Така излиза. Това лечение видяхме до къде води. Към гробищата. И като има малко лекари, хайде да ги оставим да си правт каквото искат, пред никой да не се отчитат. Не искат да им се влиза в отделенията, дори на хората телефоните взимаха,чудно защо. Като уморят някой друг пациент- е нищо такъв му бил късмета, да си траем. Да не задаваме въпроси много много.Билколечението е добър вариант.

33

До Albi

преди 1 година

Според вашата преценка лекарите в България не заслужават доверие.Тогава от кого предлагате болните да бъдат лекувани - врачки,баячки,билкари,ходжи или поп да им чете за здраве?Или препоръчвате самолечение?

32

....

преди 1 година

Вие изобщо сте много далече от професията лекари , по скоро търгувате с човешки животи , вас единствено парите ви интересуват а не да лекувате хората.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя е лекар колкото аз съм Айнщайн. Лекарите не са чак толкова неграмотни.. Тъпан.

30

Анонимен

преди 1 година

Абе, "лекари" вие и ЕДИН ДЕН няма да се задържите на работа като ЛЕКАРИ на запад. Егати пpocташкият тон, имам чуството, че съм в селска кръчма с абсолютно елементарни и необразовани хора! Мога да ви цитирам истински реален случай за лекар като вас зад океана, гинеколог, който вече е с отнети лекарски права ЗАВИНАГИ. Гинеколог, който си прави шега с жените, след първото оплакване получава глоба и предупреждание, а след второто обаждане - отнемане на лекарските права завинаги. Вие живеете в илюзии

29

Albi

преди 1 година

И какво искат те да овикват пациентите, а като стане обратното голям рев. Как пък не. Хората не са чак толкова ***, усвтиха св кой в врагът, кой 2 години убива пациенти толкова безсърдечно. За едни 1000 лв. на месец се продадохте. Не че преди не го правихте, но не в такива мащаби. Че чак и да сме благодсрни.

28

Анонимен

преди 1 година

Ами то пък ние, пацициентите не знаем ще се приберем ли живи след "лечението" в някои болници, тъй че... Не одобрявам насилието, но в тая държава няма правосъдие, няма нито един осъден лекар за грешка или престъпна небрежност. Даже не съм чул да има някой със спрени лекарски права, а има много, които плачат за такова нещо. Нека не се мислят за богопомазани и спрат да гледат на пациентите като на касички за пари и тогава може и да заслужат уважение

27

Спокоен

преди 1 година

По рождение съм потомствен пацифист. Аз съм този, на който може да му вземеш последния залък без да има и намек за негодувание. Но ... бил съм свидетел на отношение на лекари към хора в безпомощно състояние /инсулт - не знае на кой свят се намира/, които са ме карали да си представя, че халосвам доктора в самодоволната му физиономия.

26

Анонимен

преди 1 година

Не оправдавам агресията,но..молете се да да не попаднете в спешното на Казанлък....казвам го от опит,който както иска да го разбира.тия са за затваряне,предполагам в повечето малки "градове" е същото.

25

Д-р Иванов Карлуково

преди 1 година

Колеги, ще ви прибираме по реда на обажданията. Място има за всеки от вас.

24

БПФ

преди 1 година

До Анонимен 13 - Твоите пари ги ядат тия, дето НЕ плащат осигуровки, но ПОЛЗВАТ услугата !!! В тая държава 2 милиона плащат осигуровки, пет милиона ползват на аванта. Хъхpeшките тyмби пълнят болниците, ама не плащат ни данъци, ни осигуровки !!!

23

БПФ

преди 1 година

В нашата държава, където повечето медици са вече пред пенсия, всеки лекар, младите особено, са по-ценни от злато. Да, лекарска небрежност също трябва да се наказва строго, лекарите са длъжни да си вършат работата съвестно. Но агресия спрямо медици, особено от страна на диви примaти, неплатили и стотинка осигуровки, но имат големи претенции, трябва да се наказва безмилостно - с бой, тежък каторжен труд и доживотно изключване от здравната система. Спешните отделения да се охраняват от жандармерия.