31

Анонимен

преди 1 година

Крим е закупен от Великата Руската императрица Екатерина втора срещу заплащане от Османската империя. Следователно той е Руски без съмнение. Никой нито дори Хрущов не може да подарява нещо което не е негово. Освен че имаше референдум и хората казаха думата си Крим Руски.

30

Крим не е руски

преди 1 година

Путин ще присъства скоро в съда в Хага за престъпления към човечеството.

29

Анонимен

преди 1 година

Мноу ясно, че Путин няма да присъства. Да не е луд да го умъртваят с рак, както направиха с Уго Чавес. Атлантиците все плюят по Сталин заради изречението: "Има човек- има проблем, няма човек- няма проблем", ала непрекъснато американците го правят. Путин сега има историческа важност и той го оценява много прецизно. Естествено, че ще посещава само приятелите си в Китай и Иран.

28

То слуша ли ги някой

преди 1 година

ООН...

27

Анонимен

преди 1 година

Памперса не ВМА да му издържи до Ню ЙОРК. Праща коня

26

Класика

преди 1 година

Известно е че в изкуството гениталиите се прикриват със смокинов лист.А старите гениталии от Кремъл - с Лавров лист!

25

Анонимен

преди 1 година

Сополивото джудже няма сурат за пред света.Страх го е от резила,че ако излезе на трибуната, ще си говори сам пред празна зала ,затова е пратил мъжката кобила.Лавров е известен с дебелоочието си,може да спори и с кактус и накрая кактуса да излезе виновен.

24

ан

преди 1 година

Аре бе рубляки, срамота, трябва да си заработите 4000 лв. ???Къде са руските ***.ви?Пишете?Ще се оплача от вас на Митрафонова!:(

23

Ром'с

преди 1 година

Хм, интересно, а как ще влезе Лавров в САЩ като е под санкции и няма право на достъп в САЩ!? За дипломатите трябва виза, а за минстрите трябва ли виза при посещението им на визова страна?!

22

Хахаха

преди 1 година

Тамън конят ще има възможност да се повози на ескалатори. Ще бъде културен шок за него. А, чакай, дъщеря му живее в Ню Йорк и не знае руски. Защо ли е предпочела Америка пред Русия?

21

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Сергей Лавров Не замества Государя Путин на среща на ООН в Ню Йорк. Просто Президентът Путин не намира участващте в срещата на ООН в Ню Йорк за свободни и обективни. Президентът Путин с удоволствие ще участва във форума на ШОС в средата на септември, защото намира, че участващите лидери са истински независими от пиндостанския началник или с всички сили се стремят да се освободят от пиндостанското робство.

20

Анонимен

преди 1 година

До Mr . STARBUCKSЩе му щтракнат белезниците ама друг път. На запад вече ги е страх той да не им щракне някой друг "Сармат" или "Топол". За сега само си прави гаргара с тях, ама да видим до кога. САЩ вече вият на умряло. И Китай и ислямските страни пострадали от американските изверги скоро ще си поискат дълговете от американските изедници. Само че няма да е в долари без никаква стойност, а в злато. Тогава думбазите от САЩ ще храчат кръв и ще платят пре-скъпо за мръсотията си в цял свят!

19

Анонимен

преди 1 година

До ! Руските мегафони се излагате :))))

18

Анонимен

преди 1 година

Оттук, докато не свърши в килията или в подземието с ампулка, Путин ще ходи на посещения само в диктатури като Чайна, Беларус, Северна Корея, Иран, Сърбия и африканските държави. Повече няма да има достъп до нормалния свят.

17

!

преди 1 година

Според украинският блогър Винекуров загубите на раша са колосални. Винекуров говори за 7-8 милиона загинали рашисти и поне още толкова ранени.

16

Striker

преди 1 година

Опаа, страхливата тра-в=ерса от Кремлин леко се понаака и не смее да дойде при Чичо Сам, щото може и да не се върне, хахах! А па оня цайс поне ще се види с дъщеря си, хохо!

15

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

Бункерный дед знае, че излезе ли от Русия в посока Запада,и на момента ще му щракнат белезниците.Затова праща това муле Лавров.

14

Анонимен

преди 1 година

Лавров е щастлив, щото най-сетне ще си види щерката.

13

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин! Нека да бие гадовете докато изпукат до последния украински фашистки войник, а после да се разправи и с американските изверги, като ги избие до последния мръсен американски гад. Не му трябва да ходи. Добрият американец е мръртвият американец. Така афганистанските патриоти изгониха гнуснта феминистична американска пасмина от страната си. Повече американски мръсен крак не трябва да стъпва на афганистанска земя, а ако посмее талибаните ще се заемат с него и ще го оставят на място.

12

dsadasdsa

преди 1 година

Путин е умрял, а двойниците са в отпуск. Ще ходи Лавров-на Путин жена му.