14

Златко

преди 1 година

Нека да спасим София от Борис Бонев и "Спаси София", които са поредния проект на олигархът Иво Прокопиев!

13

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Само Бай Ставри може да спаси София,като прибере при себе си на топло за няколко зими Фандъка.

12

Анонимен

преди 1 година

Тия да заминават за Русия, там е точно за тях, да си живеят скотски при мужиките.

11

Жоро

преди 1 година

Pri bai To60 be6e po dobre. Sega dodoha selqnite i ni sasipaha grada!

10

Анонимен

преди 1 година

Предимство за пешеходците,велосипедистите и ако щете тротинетките! Така е в Европа! А точно такива умрели от глад *** пишат за паркинги и определят кой може и кой не може да разкара железарията изоставена по улиците!

9

Меки китки

преди 1 година

Тези от Сгази София са точно трима души, които са си приятелки и ни натрапват ел.тротинентки, велопътеки и забрани за автомобили където на тях им е изгодно. С техните зелени сделки и еко *** инициативи искат да ни върнат със сто години назад. Не се спряха да измислят коя от коя по голяма Простотия. Сега се натягат за изборите. Да си ходят на Прайдове и да си правят там каквото искат. Но да не досаждат на нормалните хора.

8

нормален

преди 1 година

А някое ново паркомясто няма ли да се обособи. Да направят многоетажни или подземни паркинги, за да прибираме колите.Докога ще се строят апартаменти с 1 паркомясто, а магазини, ателиета и магазини с 0 места? Кой създаде проблема - общините и редица държавни структури!

7

Наблюдател

преди 1 година

Махнете заведенията от центъра на София те замърсяват въздуха огромни бали с ***,бусове зареждат няма парко места за клиентите вдигане на адски непоносим шум след 22.00ч и не на последно място много алкохол в колите и после веселба по улиците на града!Няма нито една полза от тях смучат от хората които си плащат данъците а те че наработели ще им плаща работещия българин До КОГА ?Тротоарите са на гражданите не на бизнеса не може да се минава каква е разликата дали има маси и столове или коли ?

6

до кога

преди 1 година

Кога ще се спре тоталното нахлуване на автомобили в ПАРК ВИТОША, поне входна такса 50 лв за извозвоне на отпадъците

5

До Убий София

преди 1 година

Айде стига се прави и та луд! Адски е лесно да разбереш кога един таралясник вече не е в движение. И колкото и да не харесвам Ге_чето Бонев, в този случай е прав - да се махнат поне бракмите, които са за автоморга. Другите няма как да бъдат разкарани.

4

Анонимен

преди 1 година

На Витоша никога няма да стъпя. Цялата планина е минирана на сеяндурите от из п. ражненията и от падъците им. То бива бива сеяндурщина ама това минава всички граници. Спомням си колко чиста и уютна беше планината през 70-те и 80-те години. С родителите ми всяка събота и неделя бяхме на излет на Витоша. Но в онези години сеяндурите бяха малко беше им забранено да живеят в София. Затова София беше чиста а планината уютна.

3

Успех

преди 1 година

Едно БМВ от 2 години е под терасата ми с такъв стикер , познайте дали е преместен?Евала Фандъчееее.

2

Анонимен

преди 1 година

Е къв по-свободен достъп? То и сега е тарапана на Витоша! Ако продължават така, после ще трябва да правят и организация "Спаси Витоша"!

1

Убий София

преди 1 година

'Заснети са 15 изоставени автомобила' --- липно ли го гледахте с месеци дали седят там?