37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 "Лошото е, че пак ще обикалят едни лоши облаци из цяла Европа." Само да не стане така, че лошите облаци да тръгнат към Москва и Санкт Петербург, че жителите им ще научат чак след 2 седмици от руските "власти".

36

Овертон

преди 1 година

Абе *** как централата ще е повередена от руски обстрел като руснаците я контролират от 5 месеца? Вие четете ли малoумщините които публикувате. Украинците решават да стрелят по нея, реват, че руснаците я стрелят (въпреки, че няма никаква логика в това твърдение) и после реват на международното общество да им я превземе, защото са толкова некадърни, че не могат да си го направят сами. Елементарно е за всеки с 2 гънки мозък.

35

Анонимен

преди 1 година

""Присъствието на миротворци в тази зона и предаването на контрола върху нея на тях, а след това и на контрола върху станцията на украинската страна ще реши този проблем."" ------ хахахахахахахахахахахахаха... абе с кво ги друсат тия хохли?

34

Анонимен

преди 1 година

Те ако украинците продължат да я обстрелват, тя сама ще се "демилитаризира". Заедно с поне половин Украйна. Лошото е, че пак ще обикалят едни лоши облаци из цяла Европа. Руснаците ако имат акъл ще преминат към поетапно спиране на АЕЦа. Не им трябва такава победа.

33

Говедо

преди 1 година

Това заболяване се нарича "Синдром на пълните гaщи"!Болният търчи по коридорите и пищи,че някой му е напълнил гащите!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 "защото след руснаците настъпва мир" Руския "мир" го знаем всички: масов геноцид, репресии, отвличания, убийства, изтезания, тотално смазване на свободите на хората в района където оперират руските "миротворци". Виждаме го всеки ден. В Сирия е същото.

31

Патриот

преди 1 година

Ако искате руска АЕЦ Белене подкрепете Възраждане! От нашето семейство-5гласа!

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "До сега още не съм чул за руски миротворци във военните зони по света." - защото след руснаците настъпва мир, а новините са за война - ето затова не си чувал. За Сирия новини напоследък за руската зона да си чувал? Сега чу за 'миротворците' на запада в Косово нали? - ама там не е мир!

29

Анонимен

преди 1 година

Ядрения световен ред беше фокусиран около това малкото притежаващи ядрено оръжие държави да го опазят, за да не попадне в неподходящи ръце. Нациста в Кремъл наистина създаде нов ред - в който света трябва да се съобразява с действията на ядрена терористична държава с огромен ядрен потнециал, и по-важното - с действия, които превръщат и ядрени компененти в ядрени оръжия. Русия, ядрен терорист.

28

Анонимен

преди 1 година

Украйна просто трябва да престане с обстрела срещу АЕЦ-а, а не да прави предложения!!!!!!!!!

27

До 25

преди 1 година

То и Козлодуй от руснаци е постр! оен

26

стига бе

преди 1 година

След като комплекса е превзет още март от "руски окупатори", за чий ще се стрелят сами??? Укронацитата бомбят АЕЦ-а и пак пискат като вдовица за ... и обвиняват Русия. Това последното вече не е интересно, защото свикнахме на лъжите на Zеленски и сие.

25

Анонимен

преди 1 година

Зеленийски, змийски, докога ще се преструва на миротовроцец?

24

Това ли бил зора?

преди 1 година

Укропитеците много искат да блокират централата? - та да не могат и Запорожска и Донецка облати да имат ток! - наглосакскта тактика!

23

Анонимен

преди 1 година

До Една Само руски терористи и техните привърженици могат да милитаризират един действащ АЕЦ. Абсолютен прецедент в световната история. В нея Русия влиза като първата ядрена терористична държава.

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите да не забравят, че АЕЦ е построена от СССР! Т. е. е на Русия!

21

Анонимен

преди 1 година

До сега още не съм чул за руски миротворци във военните зони по света.Защо ли?А!Само разпалват военни конфликти и винаги руснаците нападат по слаби държави.

20

Една

преди 1 година

от целите на Специалната военна операция е именно демилитаризацията на Украйна. Но Зеленски нещо не бе съгласен. Сега пък иска точно това.

19

Анонимен

преди 1 година

Украйна иска миротворци, за да ги обстрелва и да обвини руснаците. Така, мечтата на Киев за световна война може да стане. А ако не стане, ще опитат друго с оръжието, което им даваме ние от НАТО.

18

аа

преди 1 година

абе нали си носите маските на закрито кво ви пука, предпазение сте. Кво значи тука някакъв си ядрен облак и ядрен дъжд, имате маски защитени сте.