18

Ако

преди 1 година

Пациентката беше с естествен тен, тая и щеше да я бият, не само да я обиждат

17

Истанбулец

преди 1 година

Пациентка значи жена. Жените никога не са агресивни, те са само жертви на насилие. Така постановява ратифицираната в почти цяла Европа (около 500 милиона население) ИК.

16

Анонимен

преди 1 година

Когато работата ти е да работиш с хора и ти не умееш да я вършиш, напускаш и търсиш подходяща работа, а не ревеш в социалните мрежи, че някой друг ти е виновен. Съчувствие от народа няма да получиш. Не и след тригодишните циркове и измами.

15

ФАКТ

преди 1 година

Точно такива не aндеpталци като тая съсипаха името на лекарското съсловие в България!!!

14

До Нуриту

преди 1 година

А не е ши унизително бе "докторке" да лъжете цяла България 3 години, че има пландемия., не е ли унизително и недостойно да прибирате от нашите пари(вкл.и от на въпросната пациентка) чрез лъжа и измама? Вие сте хора без достойнство и търгувате с човешкия живот, здраве и наивност. Първо се засрамете и после пишете колко години сте учили медицина, нас това не ни интересува..!

13

До 12

преди 1 година

Душата ти е черна бе ***

12

Анонимен

преди 1 година

Е ромче не съм, кожата ми е по-бяла от повечето българи... Ако това за някой е важно...

11

До 8

преди 1 година

Много си смешно бе ромче

10

Анонимен

преди 1 година

Няма да отида в Турция да живея, защото манталитетът там не ми харесва. Харесва ми България, тук съм се родил, може би тук и ще умра. И цял живот ще работя за България и за това животът да става по-добър и България да става по-добра.

9

Анонимен

преди 1 година

Като знам как се отнасят към пациентите във всички болници в България, някак си не мога за симпатизирам на тая "обидената" Особено пък болницата в Казанлък.. Там влизат хора, които просто нямат друг избор. Т ъй че по-малко да пише във фейсбук и да погледнат себе си в огледалото. А пък ако наистина толкова са тънкообидни , да хваща мотиката и да отива в село да копае компира. Там няма кой да я обижда

8

Анонимен

преди 1 година

Те половината етнически турци през 1989 г. напуснаха България и от тогава България влезе в криза и още не може да се оправи... Като няма кой да работи на полето... То иначе хубаво ще се дуеш като пуяк и ще крещиш "България", ама някой трябва да работи за тази държава...

7

Анонимен

преди 1 година

Като не и изнася да си ходи У дивашка туркия

6

Анонимен

преди 1 година

Нямало етнически турци... Че то по тази логика и етнически българи няма...

5

Анонимен

преди 1 година

Те етническите турци в България са подложени през цялото време на тормоз. Никой не е виновен за това какъв се е родил. Българите с тези техни комплекси за малоценност дето избиват са за съжаление.

4

Анонимен

преди 1 година

На хората не им е работа да правят разлика между спешна и нетложна медицинска помощ. А жената в била с паник атака. Тези, ако въобще са лекари ще знаят какво означава това. Физически трепериш и те стяга сърдечната област. А емоционално от човек с паник атака не можеш да чакаш нормално отношение. Вън от това лекарите се държат отвратително с пациентите си. Ужасно арогантна пасмина.

3

Анонимен

преди 1 година

По какво е разбрала, че била "етническа туркиня"? то по принцип и в Турция няма чисти турци, пък тази е родена в Казанлък... супер *** парчета са в днешно време. Казанлък е център на България все пак..

2

Анонимен

преди 1 година

Все повече се убеждавам, че Македония трябва да бъде занулена, за да има мир по света. Това там наистина са нацисти, готови да предизвикат затриване на българите, само и само защото Русия и Сърбия са ги зомбирали, че "македонска нация" има. А всъщност никога не е имало.

1

Анонимен

преди 1 година

Електората на жaлкия фигурант