38

Веселин

преди 1 година

Лол в Казанлък лекари и сестри никога е нямало . При положение че ги няма как са се убедили ....Познавах 3ма които влезнаха и не излезнаха от болницата 1 жена на 30 с главоболие и си отиде 2 от кашлица 25години мъж И още един на 40 след корен болки в кръста и си замина И да умирам не влизам там където не разбират но са с претенции и със съмочуствие а и отношението и хигиената са под всякаква критика . Поне ако си платиш може поне отношение да има

37

Анонимен

преди 1 година

Нашенецът изпростя много в поведението си. Кой ще те лекува бе българино!!! Не ме гледай умно българино(както казваше Жорж)!!!

36

Реалист

преди 1 година

A защо никога в подобни случаи не се дава думата и на "нападателя"? Нито един път до сега. Какво се прикрива тука?

35

Анонимен

преди 1 година

българската"толерантност"в действие

34

Анонимен

преди 1 година

Като им идва в повече работата да се маха

33

Анонимен

преди 1 година

преиграва разбира се , жената не добре с главата и тая като лекар добре го знае

32

Albi

преди 1 година

Малко преиграване е това. Простосмъртните ако имаме и по-свриозни проблеми от вербално насилие, на кого да се оплачем?Нас медиите не ни отразяват. Като не ги лекувате, понякога те си се връщат при вас. :)

31

Albi

преди 1 година

Почнаха да хленчат за всичко. Така е лудите като не ги лекуват. Малко зор да видят, че тези са навсякъде, но като попаднат при тях вой голям. Разхождат се, живеят, във всеки вход по един сериозно психясал. Ами ние простосмъртните как се оправяме да съжителстваме с такива? Нали те докторите уж са по-потготвени.

30

Аз

преди 1 година

Не виждам какво лошо има на некадърен лекар, да му кажеш, че е некадърен. Не може всяко мнение на пациент да се изкарва някакъв вид насилие. Или защитаващите лекарката си мислят, че лекарите са перфектни. Във всяка сфера, ако попаднеш на некадърник ще му кажеш. Било майстор, автомонтьор, лекар, сервитьор, готвач, полицай или какъвто и да е. Лекарите само фасони правят. Не се гледат колко са зле. Има стотина добри. Останалото е да не попаднеш

29

Папо

преди 1 година

Тая къдравата дебеланка ли е главния герой ? Да я пратят да помага при някоя тежка катастрофа ,да види какво работят лекарите.

28

МНЕНИЕ

преди 1 година

Докторката не е права - тя трябва да знае какво е паник атака - трябва да викне психиатър и Полиция - тези хора имат нужда от медицинска помощ .Но явно Нури си е купила дипломата някъде в делиормана и не е запозната с лечение на пациенти .

27

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Веднага черен печат на здравната книжка ако има такава, ако няма сложете една отметка в базата данни срещу нейното ЕГН и следващия път като дойде направо от вратата я връщайте да ходи в друга болница, като и обясните културно че е за нейно добро, щото тия доктори са "Лоши".

26

Анонимен

преди 1 година

Тая дофтурка много баклава е плюcкaла. Да вземе да си измери кръвното налягане и кръвната захар и да отслабне малко. Тя на себе си не може да помогне, тръгнала на другите. Иначе, аз съм против насилието.

25

Granik

преди 1 година

Боя лекува и изцерява, особено нахални пациенти.

24

Бляяяях

преди 1 година

Ааа..тия в спешната в Кк са пълен леш.Пази Боже да ти се наложи.

23

Анонимен

преди 1 година

Спешна и неотложна помощ? Тоест спешната помощ си я отлагат ли? Ми то ако можеше да се отлага нямаше да е спешна.

22

Анонимен

преди 1 година

В Кърджали като почвах работа, едно от изискванията на работодателя (българин) беше да знам турски език, че щяло да се налага да комуникирам с турски говорящи и да правя търговия с тях. Та я вие българите се определете. Като е да взимате кинтите на турците, турският е задължителен за работа в Кърджали.

21

Анонимен

преди 1 година

Хубава работа ама

20

Анонимен

преди 1 година

До Ако Е те малцинствата най-често са нападани от комунисти (електората на Фигуранта от ХАСКОВО). По това може да ги познаете. И винаги нападат демократите, примерно ДПС. Комунистите считат държавата за своя лична собственост и правят всякакви зулуми с нея.

19

Анонимен

преди 1 година

В Кърджали от десетилетия не може да се започне работа ако не говориш на турски език. А тая дебелата преиграва. Келепир всичките няма да видят затова, че разбиването на България започна от тях по команда от Анкара, отдавна са прокълнати.