35

обективен

преди 1 година

До Зелен демократ Личи си,че си зелен.

34

наблюдател

преди 1 година

Тръмп ще спечели президентските избори през 2024 г..

33

Анонимен

преди 1 година

Лъжат. Точно те си избраха и Тръмп и бай дрън, не аз.

32

До авторката

преди 1 година

Не ти изнася че всички искат Тръмп. И сега извърташ нещата че и двамата не ги били искали. Тъ.па. пропаганда целяща да очерни Тръмп.

31

Анонимен

преди 1 година

те и двамата неадекватни,единият циклофреник другият дементен

30

Зелен Демократ

преди 1 година

Хора, ваксинирайте се, та да искате за президенте или Ба Дончо, или Бай Дън - двама велики мъже от които нищо не става, но на НАС ни вършат работа. Няма как нормален човек да се радва на тия двама кллоуни, но обикновеният избирател итдавна не е човек, ха ха!

29

Анонимен

преди 1 година

Пак либерастични ЛЪЖИ! ЦЯЛА Америка и истинските патриоти ИСКАТ Тръмп за президент. Вижте ралитата на Тръмп ве либерастични отппаддъци, по 30к+ човека.

28

Кандидат

преди 1 година

Белият дом стана хубав държавен санаториум.

27

Handel

преди 1 година

До До ББ 21: Между другото 38% от американците са убедени че изборите са били фалшифицирани.

26

Handel

преди 1 година

Ако случайно някой не знае така наречените Yahoo News са креатура на бил гейтс и сред левите либерасти.

25

Фаза

преди 1 година

Двуполюстният модел ще се разбие. Като нищо трети кандидат може да спечели.

24

До ББ 21

преди 1 година

Писано е "Ще ги познаете по делата им", а не по това кой какъв перчем има, дали заеква, колко пари има, и т.н. ! Теб по писанията ти те разбирам, че си млад и зелен, имаш положителни идеи, но си твърде повърхностен и праволинеен в разсъжденията си, а от това и прекалено самоуверен в правотата си ! Отделяш внимание на това колко бръмчи една машина, как лошо мирише и че има мръсни петна по нея, а не на това каква работа върши ! За търсене пък на причини и следствия при теб изобщо не става дума !

23

До ББ 21

преди 1 година

Аз пък не помня друг американски президент да е направил повече положителни неща за страната си и за целия свят ! А при неговото избиране също имаше много агресивни демонстрации, прераснали в погроми и вандализъм, и дори тогава си мислих "що за демократи са тия, които не признават демократичния вот на народа си" ! После същите тия "демократи" започнаха изключително *** война срещу него, а накрая го свалиха с фалшификации и измами, така че този народен бунт беше напълно справедлив и заслужен !

22

Анонимен

преди 1 година

До Правилно ли прочетох- Лошото е, че ако някой се задави и пукне от смях, роднините му не могат да съдят авторите на този находчив комедиен шедьовър. Дори великия комик Зеленски бледнее

21

Бъдете точни

преди 1 година

АмериканциТЕ, или НЯКОИ американци ?!

20

Правилно ли прочетох

преди 1 година

???????????!!!!!!! :):):):) Избихте рибата!!!! Ново-журналистически шедьовър. Брависимо! Чак се задавих!

19

ББ

преди 1 година

тръмп е един от малкото финансирани от русия и мафията през немската ДБ...фалирал,...и удобно финансиран от руснаците през банките на фрау Меркел,Юнкер и Вебер...намирисва на щази и кгб,САЩ няма да го позволят...имате грешна представа,ако не е г-н Байдън...ще е още по голям патриот,работещ за просперитета на САЩ,за Свободата на Света ни!!!Бог да пази САЩ приятели!

18

Blabla

преди 1 година

Ти от къде знаеш какво искат Американците? От CNN ли разбра?

17

ББ

преди 1 година

До Анонименуау..."миналото"...и всички искат да пътуват към него...желаещите билети за сибир...пАсолството,***,дпс-гроб...за САЩ,само ако сте почтенни и желаете да живеете Свободни!!!

16

ББ

преди 1 година

До Анонимен"прав си",тръмп е единственият назначен от русия "президент" на САЩ,единственият стиснал ръката на СК заплашила с ядрени удари САЩ,единственият направил опит за преврат в САЩ,убил невинни служители в Конгреса на САЩ!...само факти които можете да проверите!руските т.ол.ве ще продължат да ви манипулират...имат само това ...и минусите ...мислете!!!