116

тя

преди 1 година

Да си заминават украинските "бежанци",стига сме ги хрантутили !

115

тя

преди 1 година

Намразих всичко що е украинско !

114

тя

преди 1 година

Кой създаде тая измислена страна ? Страна Украйна никога не е имало и няма да има !

113

тя

преди 1 година

Той знае ,че референдума ще е за Русия , затова не го иска !

112

Правда

преди 1 година

Един референдум може да реши само кой от Украинските граждани иска да остане верен на народа и родината си Украйна и кой се е предал/продал в ръцете на чужд престъпен агресорски диктаторски режим.Но този референдум не означава промяна на държавната собственост на земята,тя не се раздава с гласуване,т.к.истината и правда не се определя от мнозинството.А про-руските сепаратисти трябва да бъдат експулсирани от Украйна да си ходят в Русия която си избират, но без да ограбят и педя земя от Украйна.

111

Анонимен

преди 1 година

тоя наистина е наи добрия комик в украина

110

Анонимен

преди 1 година

*** кой те пита тебе, бе, дрогиран ***!

109

Анонимен

преди 1 година

Значи, референдуми ще има. За момента не се вижда някой да тича да преговаря. Няма за какво.

108

Eee,

преди 1 година

"Няма да отстъпим нищо от това, което е наше" Na 100 kм от границата с Полша е ваше(т.е.на поляците)! Другото е почти изцяло руско с малки изключения на унгарско и румънско. Така че...

107

Нищо ново

преди 1 година

То да не би досега да е имало някакви преговори? Веднъж се видяха в Истанбул делегации на Русия и Украйна и с това се приключи. А даже изтече информация, че укронацистите застреляли водещият украинската делегация (мого обещавал). Кой ще преговаря при такива условия?

106

И с тази война

преди 1 година

смело вървят по пътя на СеСеСеРетата.

105

До 108

преди 1 година

Действително я стабилизираха, но по филмовите пльонки. СеСеСеРе-Русия винаги е била, е, и ще бъде държава на разкошната мизерия. С този материал руснаците не могат да изскочат от блатото.

104

Бял Прах

преди 1 година

Хахахахаха, Зеления тотално дава фира..

103

Анонимен

преди 1 година

Че те Руснаците вече не ти предлагат никакви преговори, взимат си тяхното накрая ще светят маслото на наркомана и държавата създадена 1993 ще изчезне.

102

Morski

преди 1 година

Към борците за свобода и справедливост от Московията - Нека тогава и народи в РФ направят референдум :Чечня, Татарската република (Волжка България), Буратия, Алтай, Дагестан, Карелия, Ингушетия, Калмикия, Кабардино-Балкария, Северна Осетия, Якутия... И тогава да ги видим пак същите тези борци за правда и свобода от Московията, че и нашите роб о фили как ще ревът на умряло точно за обратното !

101

СЪС

преди 1 година

или БЕЗ преговори, резултатът ще е един и същи!

100

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПо времето на Елцин Русия беше жестоко разграбена,срината икономически и всякак,дойде бедност,престъпността скочи до небесата,дори нашите мутри се уплашиха от тяхната престъпност и ги изгониха от морето. Руснаците преживяха много тежки времена и криза, с много жертви и ми е жал за тях, от добре устроена страна, бяха се превърнали в риуни , добре, че Путин замести Елцин, имало е атентати срещу Путин(гледах ги в Тубата), но с цената на много жертви успяха да стабилизират държавата си

99

До 1

преди 1 година

Големият демократ и дипломат Володимир Зеленски е изгонил цялата опозиция от Радата(парламента на Украйна) и е започнал какви ли не деля за държавна измяна с тях. Така че в това се изразява неговата опозиция. Нека да попитаме някой обикновен украинец (без крайните националисти). Този обикновен украинец я майка, я жена му, я баба му ще са руснаци, той самият ще говори и украински, и руски и няма да има нищо против руснаците. Обикновеният украинец не иска тази война. Бил съм в Украйна и знам.

98

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГледах кадри с пияния Елцин, той беше кукла на конци , дори по-зле и от Зеленски, постоянно го вардеха и стояха до него , какво върши, какво говори, какво прави, един затворник на чужди сили, беше унизително да гледам това в Тубата, вероятно и затова се е пропил, един жест не можеше да направи, следен постоянно от чужди агенти, а не от руски, руснаците просто се подчиняваха и слава Богу, че вече не е на власт, а Путин или който и да е друг, го замести.

97

Анонимен

преди 1 година

"по рано при Елцин нямаше чак такава русофобия." - По времето на Елцин, Русия тръгна да става модерна европейска, демократична държава. Диктатурата дойде с КГБ и военните, които лансираха Путин и завзеха властта.