20

Анонимен

преди 1 година

Началото на края на цивилизацията.Група психо*пати по върховете тласка света обратно в средновековието че и по зле защото тогава е имало животни а в тяхната агенда сега те нямат място. Искали да съхраняват въглеродния двуокис под земята ( хитър начин да ограбват населението). Предполагам всеки с средно образование е чувал за процеса фотосинтеза. Вместо да се садят гори те ви карат да спрете да живеете и има хора които се ловят на тази просто*тия просто нямам думи !

19

Жоро

преди 1 година

Каква зделка без китай и Индия?

18

Анонимен

преди 1 година

Както вървят, САЩ в скоро време ще се окажат най-значимата икономическа сила на.... Североямериканския континет. Така, де сред такива страни там като Канада,Мексико, Панама и Куба - това не е малко

17

клко да е голяма?

преди 1 година

Китай ги отряза.

16

Мижи да те лажем

преди 1 година

Кога ще приемат закон за борба с гравитацията? Горе-долу същото е. Вместо тотално засаждане на повече дървета, най-важните гори в света - в Бразилия, в Африка и в Русия се секат безразборно. В Бразилия и в Африка за екстензивно селско стопанство (щом таковат таковата на почвата, хайда да изсекат още). А в Русия китайските наглеци корумпират чиновниците, за да отмъкнат колкото може повече дървен материал. С гласуване не се спира трупането на въглероден двуокис в атмосферата.

15

И данък върху

преди 1 година

количеството издишван въздух, нали зелени п0бърканяци?!? Ако искаме да спасим планетата трябва да спрем фащ, който е най-големият замърсител на природата(има инфо навсякъде). Но някакси не е демократично и затова ще натискат останалия НЕ-демократичен свят...

14

Анонимен

преди 1 година

Пиндостанска логика - климат, държавни приходи. Най-вероятно се гласят чрез климатично ограбване на държавичките да си напомпят държавните приходи. Онзи ден КНР се спаси, като излезе от всички съвместни с Пиндостан военни, правни и климатични проекти.

13

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах как точно инфлацията и дефицита са свързани с климата. С Гугъл преводач сте я писали, нали?

12

Анонимен

преди 1 година

До Уйгурски виц - Не са заплашили, а е официална политика на Китай, мерки които са влезли вече в сила. И да - и човешките права са в Списъка и сътрудничеството по наркотиците. Това те радва, нали? )))

11

Уйгурски виц

преди 1 година

До 11 Китай чади като комин с въглищни централи, но иначе си "кооперирали" по въпроси за климата :)))) Сигурно са заплашили, че ще спрат да си кооперират и за човешките права.

10

Анонимен

преди 1 година

Сенатът гласувал нещо, значи - целият свят тр. да го изпълнява.... Но не и сега за тоя закон, например, защото още преди 4 дена Китай рече че спира всякакво сътрудничесто със САЩ по редица въпроси/области (да не ги изброявам сега), вкл. и по климата! Ерго - ще го изпълнява САЩ тоя закон. Което е добре за климата, де )))

9

Анонимен

преди 1 година

Отвличане на вниманието от сериозните неща!

8

noFreeman

преди 1 година

бързат демонократите, защото оня с рижата коса идва на власт и всичката хамериканска *** ще бъде изрината и край с краденето за климата, с измислените вирОси и маймунски пъпки... да окрадеш народа си до кокал вече се нарича УСПЕХ..

7

До 4

преди 1 година

Глобалистите така правят. Като искат да прокарат непопулярна мярка, я опаковат в комплект с други законопроекти.

6

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ ПАК ЩЕ СТРИЖАТ ОВЦЕТЕ!...

5

Анонимен

преди 1 година

Увеличаваме данъците и събаряме инфлацията, като капак, опрпвяме климата! Все едно дядо и баба да решат да увеличат раждаемостта като набият внучето.

4

Анонимен

преди 1 година

По неграмотно преписана статия не бях чел. Така и не разбрах климата или инфлацията ще борят???

3

Анонимен

преди 1 година

Поредната измама . Всичко идващо от сащ е лъжа и измама !

2

Анонимен

преди 1 година

намалявани на инфлацията ще има когато спре печатницата на зелените книги - за 18 месеца напечатани 6 трилиона- а другото са празни приказки за будалкане на населението

1

Само

преди 1 година

Допълнителни данъци и държавни приходи. За климата Китай им би шута.