21

Анонимен

преди 1 година

къде ще отидат старите павета? :)

20

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 22 До колкото ми е известно, оригиналните жълти павета са закупени някога от Австрия.Тези са менте. Дано поне са ги докарали на цвят.

19

Анонимен

преди 1 година

Някой иска да си понови паважа предвилата с оригинални жъли павета.

18

Анонимен

преди 1 година

"Московска, Дондуков, Цар Освободител, Александър Невски ... В България ли съм, или в окупирана държава?"_____ _______ _________ В ОСВОБОДЕНА преди близо 150 години държава си, умнико. Ама не можеш да го вдянеш, защото живееш в ОКУПИРАНА днес държава, а мозъкът ти е добре промит и изпразнен от съдържание.

17

Анонимен

преди 1 година

Московска, Дондуков, Цар Освободител, Александър Невски ... В България ли съм, или в окупирана държава?

16

Марк Твен

преди 1 година

Пелените, както и политиците, трябва да се сменят често, поради една и съща причина!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17то пък щото имаше много коли та да се отворят дупки... я мине някоя лада или москвич. От време на време и някоя ГАЗ-ка...децата играеха на ръбче в центъра по цел ден на улицата... щото нямаше коли! Ако бързаш записване в Кореком...

14

Анонимен

преди 1 година

Ако съберат паветата от вилите край София ще има за още един площад . Оригинални жълти.

13

Анонимен

преди 1 година

И тези ли павета ще ги направят като на Дондуков на дунавски вълни. Дядо ми е павирал с още 3 бригади цяла София. Младите незнаят но цяла София беше павирана нямаше асвалт като сега. Наесякъде улици и булеварди паветата бяха като изпънати. Нямаше дупки и дунавски вълни. Лятото всяка нощ в цяла София улици и булеварди се миеха с водоноски зилове. Сега е пълна гробница. Сеяндури ни управляват столицата и я направиха бу ни ще.

12

Под опашката на коня

преди 1 година

Проблемът не е в паветата, а в сградата до тях.

11

Ламята

преди 1 година

Така или иначе резултатът от тази сграда и прилежащият площад е малък,да не кажем никакъв,за да не кажем негативен,мисля че е време пространството да се използва,за по полезни цели.Чалготека или селскостопански пазар, биха донесли далеч по големи ползи, за умнокрасивите.

10

ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА...

преди 1 година

СА ЗА ЛУДНИЦАТА........ ЗАЩОТО НИ НАТРЕСОХА: РАДЕВ=ПП=БСП =ДБ =ПРРОМЯНАТА

9

Жълто паве

преди 1 година

Едно не ми е ясно.....каква културна ценност може да е жълтото паве в София? По времето на тиквата и фандъкова това стана факт! Но и досега не е ми е ясно....може ли някой от ГЕРБ да ми обясни? Все пак чужденците питат,ли питат..... каква е тази културна ценност ......ПАВЕ.

8

не мож тъй

преди 1 година

пак неудобство за новософиянците .

7

надявам се..........

преди 1 година

Дано само като завалят есенните дъждове, да не отмият жълтата боя от паветата.

6

ужас и безумие

преди 1 година

''Павираната улица Московска, която също ще бъде ремонтирана, се очаква от септември да се превърне в пешеходна в зоната от паметника Васил Левски до улица Г. С. Раковски------ТАМ ГЪМЖИ ОТ ПЕШЕХОДЦИ, НАПРАВО СИ СТЪПВАТ ПО ГЛАВИТЕ..............

5

да знаете

преди 1 година

Щом се ОЧАКВА ремонтът да е до 10 септември, значи със сигурност ще е поне до 20-ти....................и тогава ще настане страшното!

4

Анонимен

преди 1 година

Китайчета

3

Пак

преди 1 година

Истинските жълти павета са купени от Австро-Унгария. Сега кой знае какви ментата-*** ще сложат.

2

Анонимен

преди 1 година

Очаквам другарят Румен Радев да открие площада предсрочно, на 9-ти вместо на 10-ти септември, и да пусне по новоремонтираните павета танковете на парад по случай "день победъй"!