15

House M.D.

преди 1 година

Защо заглавието е написано неграмотно и зако е поставен въпросителен знак след твърдение?

14

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 21 Колата не е спряла на пътя , а на отбивка. Отбивките се правят само на прав път. Шофьора е заспал. Загиват 4 човека и са разбиват две семейства на прелюбодейците, мърсували в гората.Пътя не е виновен. Не бива да хвърляме вината на пътя и да плащаме кръвнина на чужденци.

13

Анонимен

преди 1 година

Русинова до 30 тона на око ги тегли. После на ръка

12

Бай Ставри

преди 1 година

Никога лошите условия и некачественото "строителство и ремонти" по нашите пътища...нито липсата на маркировка и сигнализация ...са предпоставка и причинител в много от случаите на птп..- Несъобразена скорост към пътните условия - с това както винаги ще си измият и плакнат безотговорноста в нашта държава - но овладяна за пълнене на сакове и чували ..чекмеджета ..сметки и сейфове..и хората продължават да измират...и да мизеруват заради една ШАЙКА - айде чакам ви да ги обсъдим тия неща на "комисия"

11

008

преди 1 година

Днес доста ме трият из този сайт. Сигурно защото не казвам нищо вявно , нали ....

10

Анонимен

преди 1 година

Това, че и камиони и автобуси се претоварват е факт (да ги теглят на границата) и може е причина за катастрофа предимно по наклони. Но на равен път много малко верятно. Както са казали по-долу, едва ли от това не е видял спряла кола. Много по верятно е, колата да не е била тъмна, неправилно спряла. След удара всичко е само физика.

9

Анонимен

преди 1 година

В други сайтове пише че неправилно спрялата цивилна кола, била на ушеви с камера, които са скрили знак 60 в храсталаци и правят снимки. Затова за тази кола нито дума. Което пък е поредното доказателство,че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им.

8

Анонимен

преди 1 година

Там маркировки няма от памтивека но на 50 метра постоянно кибичат тулопи в драките да глобяват знака 60 скрит в клоните!

7

Някой

преди 1 година

До П.К. Ама тези са хранилка ама от други.Тази "специалистка" дето се вре навсякъде е НПО.Обикаля като развита *** и ръси мозъци.Познайте защо другите държави ги гонят

6

Анонимен

преди 1 година

Маркировка няма защото Кирчо и Кокорчо спряха парите и втора година нищо не се прави по пътищата

5

тъй де

преди 1 година

За да не видиш спряла кола край пътя, значи или имаш проблем със зрението или си спал в момента на удара.

4

П.К.

преди 1 година

Тази е на всяко гърне мерудия. Какъв европейски център??? Да се закрие това чиновническо гнездо - институтчето, което бъка от хай-лази. И на които плащаме заплати и премии от нашите лични скъсани джобове. Всички подобни чиновници да се изхвър-лят и да отиват на опашките на трудовите борси. Да видят как се изкарват 5 лева за хляб.

3

Русин Дианов

преди 1 година

Ама то по нашите стандарти и темпове, маркировка може да няма и до Коледа!

2

силно загрижЕна

преди 1 година

Дали Дианчето Русинова/голЕма мъжкарана, еййй..../ е чувала за ВРЕМЕННА маркировка?!

1

Размисли и Страсти

преди 1 година

Няма логика да е бил претоварен!Двадесет и пет души в 50 местен автобус, горивото при нас е огИн, да кажеш, че са напълнили тубите.................остава само анадолският задремляк.