45

идеалист

преди 1 година

До Shark - на много държавни граници частни фирми извършват подобни дейности, проблемът у нас е, не че е частна... и държавна да беше пак щеше да е същото, проблемът е, че при всяка смяна на властта, трябва да се сложат "наши хора", от които да идва лапачката... докато не се вземат мерки, разбирай тежки наказания - не само затвор, а и конфискация на имущество, все ще е така... няма Бойко, няма тройко, няма Рашкоч, няма Чашков, всеки с един аршин и палатите в полза на държавата за социални каузи

44

Shark

преди 1 година

До ЧИТАТЕЛ Разпоредбите на кой съд? На онези подкупни престъпници, тях ли наричаш съд? Частната фирма им се е отчитала подобаващо, затова решението е такова! На държавна граница проверки да се правят от частна фирма, и това ако не е схема здраве му кажи. Целия този съд е за затвора, а не да му се изпълняват решенията!!!!

43

Дедо

преди 1 година

Ех че хубаво име Евро лап и директно към Евро Рус. Защо се правите на гръмнати бе ашлаци. Народа не Ви е ***. Ще знае Руснака ,че тук текат милиони като река и ще остане безучастен,аайде бегай.

42

Но

преди 1 година

На това му викат няма държава. *** дестабилизираха и повлякоха държавата. Няма страх, няма респект, след като се гази конституцията защо да се спазват законите. А, защо никой журналист досега не попита Борисов в прав текст, какво прави тази частна лаборатория.? Защо няма колективно публично питане на учените и авторитетите за важните неща? Все въпроси за будно гражданско общество. Въпроси към Борисов, към Радев, към Киро. Докога ще ни решават съдбата зад океана? Борисов е аут, но!?

41

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Държавата отказа да плати извършените и приети строителниш дейности. Държавата отказва да изпълни разпоредбите на съда. Тази държава, която трябва да брани законността. Значи всеки който има въоръжени отряди, без разлика в названието, може да си прави каквото иска. Или самата държава ни тласка къма хаос?

40

sev

преди 1 година

Някои пишат " съдът се е произнесъл" ?! Кой съд, произнесъл се е Георги Чолаков , шефа на ВАС, назначение на мафията, след като сам на себе си си е разпределил трите жалби и е обслужил Таки, Баце и компания.

39

Анонимен

преди 1 година

Футболна драма като мач между 2 групировки и техният шеф за съдия, който е взел подкупа, но все пак не изневерил на ценностната си система.

38

Е

преди 1 година

Защо ще гонят хората, като съдът се е произнесъл в тяхна полза, това не го разбирам !

37

Анонимен наблюдател

преди 1 година

Държавната машина е като пералня Перла 05 - здрава, но веднъж като почне да тече няма спиране.

36

Анонимен

преди 1 година

когато мафията си има държава така става. Мутрата от Банкя 12 години слага мутри във всички държавни институции на всякакви нива и постове и главен прокурор, така че сега той си управлява в сянка дет се вика.

35

До 43 Ананимен

преди 1 година

Може би за това скочиха цените и ни подготвят за такава зима - мафията не прощава на никой, докато не си избие парите.

34

Анонимен

преди 1 година

Истинската мафия е тази на компанията на Кирчо.Ако е вярно това,което Кирчо твърдеше защо няма осъдени?Мислете!Просто е лъгал,за да сложи свои хора.Двама се карат-трети печели.Слагайте там някой друг незаеисим.

33

Анонимен

преди 1 година

държавата не може да се разправи с една частна фирма?!? каква е тая държава?!? в Африка и Азия няма такива държави...

32

Ти да видиш..

преди 1 година

След като съда се е произнесъл в полза на частната фирма , какво правят БАБХ там ?Съдебното решение е задължително.Да изчакат да изтече договора.

31

Бандерас

преди 1 година

Заблуждават ви! В тази лаборатория са извършени стотици паралелни проверки на български и европейски контролни органи. Просто Киро иска да я овладее. Когато Киро иска да овладее нещо, той първо го оплюва и очерня и обяснява каква корупция има там.

30

Ананимен до 9 Аноним

преди 1 година

Толкова пари се управляват от тази барака, така че ако я бутнат сигурно с нея ще замине половината от държавния бюджет, почти всички оборотни пари, които се въртят тук през нашата икономика, без тези по офшорките, както и много прикрити тайни в ущърб на другарчето ще излязат наяве, но мача ще е интересен.

29

Плюйте го

преди 1 година

Кирчо Канадчето, ама си помислете, колко ?айна и отрови са изяли децата ви заради тази "лаборатория"?! Бецален-минавен, така е било! А съдебното решение не е изненада. Бръкнаха им яко в джоба и в мозъка и настана вой. Шенген ли, както се нада крумчозарков - Шенген през крив макарон.

28

Анонимен

преди 1 година

До totiМи, съда отсъди в нейна полза, това значи, че сме правова държава и номерата на Подмяната не минават.Същата фирма ще стои там, защото това е нейно право, разбра ли?

27

Анонимен

преди 1 година

Когато се съберат герберунгели, турци, помаци и роми, така става.

26

toti

преди 1 година

СРАМ И РЕЗИЛ !!!-една частно бумгалу,нарочено за лаборатория се ИЗПЛЮ в лицето на цялата ДЪРЖАВА ....а кажете НЕ СМЕ ЛИ -ЗАВЛАДЯНАТА ДЪРЖАВА !!!