24

Анонимен

преди 1 година

Не може недоразвити държави като Русия или Северна Корея където болшинството яде отпадъци, живее в землянки и ходи по нужда във външни тоалетни и ги управляват болни джуджета диктатори да си играят с атомни бомби. Право на атомна бомба трябва да имат само държави достигнали някаква по-развита форма на управление и са по-цивилизовани.

23

Анонимен

преди 1 година

"Само едно решение има срещу ядрената заплаха - да няма ядрени оръжия въобще." - Първите които ще се противопоставят на подобно решение са Америка и Англия , защото тогава никой няма да ги брои за нищо в света и те няма да могат с нищо да тероризират останалите държави !

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Те могат да си говорят каквото искат , но проблема е в тези които не могат и няма с какво да мислят , и се лъжат по сладки приказки и фалшиви усмивки ! ! Американците не са виновни , такава си им е политиката и тя винаги ще работи докато има балъци !

21

Анонимен

преди 1 година

Ама сега сте "приятели" - Остава само да им се извините че са си похабили материала за бомбите и горивото да долетят да Ви ги хвърлят - затова ще ядете само ориз ! Аз мислех че ние сме с най-робското мислене , но явно имало и други от нашата черга !

20

Анонимен

преди 1 година

Най-гадното и алчно племе са американците, те реално така са изградили държавата си, като са унищожили корените жители-индианците. Говорят думи които другите искат да чуят, омайват ги и си правят каквото им скимне. Защо се месят в цял свят.

19

Анонимен

преди 1 година

До Таня - Звучи ми като описание на Кубрат Пулев - Ежиш се , ежиш се и накрая те ошамарват докато се усетиш !

18

Анонимен

преди 1 година

Там живеят ли вече хора?Че то след атом 1000 години се чакали...

17

msm

преди 1 година

До Анонимен - не са психопати, разумни хора учещи се от опита и кризите, които са преживяли заедно, така че никога повече враждата между тях до не се повтори. Същият е примерът и с Франция и Германия, Германия и Англия, Испания и Англия, Франция и Англия. Само варварите и чукчетата от сибир и азеатските степи, все още живеят в средновековието!

16

Край

преди 1 година

Комисията взела решение за бомбите напълно съзнателно е изключила това да се ползват само върху воненни обекти. След обсъждане се определят градовете, като Хирушима е избрана за това, че е обградена от хълмове и това ще засили силата на взрива.3 дни по-късно е бомбата в Нагзаки. Т.е. с ясното сънание какво причинява бомбата.Толкова за хуманизма на американците.

15

Край

преди 1 година

Ристе, Инджев, Паси, Поптодорова, Ал Йорданов, А честитата ви бомбардировка. Цветане и на теб.

14

Анонимен

преди 1 година

Избиха индиянци и сума и японци и радетели на мир.

13

Анонимен

преди 1 година

"Посланикът на Русия в Япония не беше поканен на възпоменателната церемония." ....но пък американския посланик 100% е бил посрещнат с почести. Психопати!!!

12

До таня

преди 1 година

Типична грантаджийка. САЩ са снабдявали с оръжие Китай по програмата ,,Заем-наем", преди да се включат във ВСВ. Спират износа на нефт за Япония. Замразяват японски сметки в американски банки. Отказват японските предложения за избягване на войната срещу признаване на част от техните завоевания.

11

Таня

преди 1 година

Така става като обявиш война на САЩ и ги удариш първи. Забиват ти много мощен юмрук право в лицето и те оставят да си помислиш дали искаш да хвърлиш кърпата. Ако не - забиват ти втори, още по-мощен след който хвърляш кърпата, осъзнал каква огромна грешка си допуснал в началото. И всички други моментално се отказват от намерението да се закачат със САЩ за 100 години напред. После пак някой ще се излъже и така...

10

До 8,9

преди 1 година

Такива като вас ще ви направя чистачи на тоалетните в Белене.

9

ЩО ТАКА???

преди 1 година

В руZZия и без да са мятани атомни бомби в момента минималната заплата е 118 евро! Руснаците ходят голи и боси, живеят в землянки и се наливат с препарати за вана, защото нямат пари за водка!

8

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Браво на САЩ, но трябва да се замислят да метнат и няколко върху Кремъл! Руската империя на злото трябва да бъде напълно заличена!

7

Анонимен

преди 1 година

Японците вече са обработени от сащ и имат психологията на бито куче

6

Ламята

преди 1 година

Япония е окупирана държава и като такава не води независима политика.В същото положение е и Германия

5

Анонимен

преди 1 година

Ами ти бееее, гранд грантаджийо, за къв парапет си там, направи нещо?