78

Наемниците в Украйна

преди 1 година

В Украйна отдавна има доброволци или по-точно наемници (плащат им в долари), нео все на страната на укронацистите. Руската армия редовно им обстрелва лагерите, а когото пленят, не го считат за военнопленник а за криминален престъпник.

77

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Да си припомним //// Анонимен 76 е дал точен отговор на вашите съмнения, а що се отнася до Даниел Лорер, то на този елемент, който декларира 5 негови компании - фейк ъв корс - зарубежом може да му се вярва като на прогнозите за времето по БГ телевизията.

76

Станчо

преди 1 година

Браво,на Кимчо който в труден момент се реши да се отблагодари на Русия,която помогна с оръжие провизии и военни съветници на Северна Корея,през периода от 1950 до 1953 г. по време на Гражданската война междуСевера и Юга !

75

И се почва

преди 1 година

На 15.08.пристигат в Русия с влак първите доброволци.

74

Факт

преди 1 година

Това ше е краят на нато и фашиска Украйна.

73

Анонимен

преди 1 година

До там ли стигна мощната руска армия???:)):))

72

Анонимен

преди 1 година

До Да си припомним --- Да бе, участвахме с тиловаци, бакари и артелчици, и толкоз. Напиши в Гуугл джамлъка "Виетнамска война" и ще разбереш ЗАЩО е имало и други нации, като ***, новозеландци, кхмери, китайци и прочее пушечно месо.

71

Рубладжийче

преди 1 година

Диктатори от всички страни, съединява те се! Кич Чен ще помогне на Пу Тин с пушечно месо!

70

Анонимен

преди 1 година

Възможност за северно корейците да избягат извън Северна Корея

69

Да си припомним

преди 1 година

До НАТО говори: "Бъркате "Пустинна буря" с настоящата ситуация"? Нищо не бъркаме. Просто сравняваме участието на "доброволци" или "съюзници" (както ви харесва) във войната на САЩ във Виетнам и Ирак. Факт е, че ние участвахме в Ирак, и даже им опростихме дълг от милиони долари и нищо не спечелихме от това. А Соломончо Паси ни обещаваше участие в следвоенното възстановяване на Ирак - също както сега Даниел Лорер обещава участие във възстановяването на Украйна. Да му верваме ли?

68

Домовата книга

преди 1 година

Явно северните корейци ще ги настаняват из онези територии, като пушечно месо и с лъжата, че ще ги устроят там за вечни времена. Хм, на лъжата краката са винаги къси, но като начало звучи добре за малооумните нещастници.

67

///

преди 1 година

Предстааш ли си, втората по сила армия в света получава помощ от жълтите.

66

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Сата НАТО ---- Естествено, колега. Те това не могат да го схванат, но когато си купуват долари подразбират, че доларът беше, е, и ще бъде световната валута. В БРИКС вси постъпления и дотации са в долари, а не в юани, карбаванци и други тоалетни хартийки.

65

999

преди 1 година

До до 59___ Вие се безпокоите за посолството,а аз се безпокоя,че се оформя подкрепа за Русия от ядрени държави( Китай,Иран,Северна Корея).Няма нормален човек,който да иска ядрен конфликт.

64

НАТО говори

преди 1 година

До САЩ и доброволците --- Бъркате "Пустинна буря" с настоящата ситуация. Там САЩ и НАТО освободиха мирен Кувейт от диктатора с мустаците, после спец.частите отстреляха синовете ми, а Него провесиха на дълго въже и клуп около шията. Кейс клоузд.

63

Кьорфишек

преди 1 година

Ако го е казало това дебелото кимче - само ежба е! Как ще пусне 100х. орверели от глад корейци извън собствения си затвор?!? Знаете ли какво е там? Всеки върнал се от чужбина е положен на "карантина" с различен срок - да не помни какво е чул и видял.

62

Погребален Агент

преди 1 година

А дали ще имат достатъчно крематориуми и екарисажи да изгорят 100 000 северокУрейски трупа. То и без това ония дали ще са живи или умрели е все им е тая.

61

До 59

преди 1 година

Все повече на всички им става ясно, че рашистите само блъфират. Те едно посолство не можаха да закрият, какво остава да се заиграват с атомни бомби. Намесят ли 3та държава и нато ще се намеси. И това ще им бъде много ясно казано. И ако е необходимо, показано.

60

САЩ и доброволците

преди 1 година

До Анонимен 57: "Нормално, диктаторските режими да се подкрепят с "доброволци"? Така е. Международният жандарм САЩ използва във войната във Виетнам южнокорейци, австралийци и новозеландци. А във войната в Ирак - дори наша военна част. И всичко това доброволно. Е, накрая във Виетнам загубиха, а в Ирак нищо не спечелиха.

59

Ф.С.В.

преди 1 година

Рапърът иска да тренира войските си -понеже не са участвали във военен конфликт! А лично мога да кажа че азиатците са жестоки- в пъти по жестоки ще бъдат от другите! Нацистите ще бягат с 100