31

Българин

преди 1 година

Аман от евтините ви пропаганди. То вярно трябва да си изкарате заплатите, ама вече хората ще спрат да ви четат. По-хубаво пускайте хороскопи само в сайта вече...повече истина ще имат.

30

Анонимен

преди 1 година

А кой ги покани тия "емигранти" в Европа ?

29

Анонимен

преди 1 година

Ват/ниците продължават да се опитват да манипулират българското общество и българските избори, палят складове, тровят, убиват ... и българските комунисти продължават да се кланят на фашисткия СССР на путин, и в последно време президентството се очертава като руската пета колона в България.

28

Анонимен

преди 1 година

Рапъри, добре дошли! В Чалгария ще ви изберат за депутати, като Ицо Комара и Мишо Шамара! Ще станете звезди и милионери!

27

Анонимен

преди 1 година

Работническо дело беше класи над АП. Факт.

26

Фактите

преди 1 година

Русия ще загуби тази война.

25

Рамзес

преди 1 година

Всички бягат от расия, нъл било мноо убоо!?

24

Ко.

преди 1 година

Абе като са толкова лоши и страшни руснаците, защ укрите ловят мъжете по улиците, а те се съпротивляват яростно. В Telegram е пълно с такова видео. Последното, което гледах вчера, двама укро воени в униформа се опитват да хванат здрав мъж и да го натикат във Военен бус, съседите наскочиха и за секунди ги нокаутираха шофьора на буса беше измикнат и пребит, а от буса пуснаха две момчета на по 20 години, един вид спасиха ги, в буквалния смисъл на думата!

23

Анонимен

преди 1 година

Писна ми да чета за Украйна, Русия,Китай,Тайван, НАТО,ЕС. Дайте нещо за Израел и Палестина. Танев цяла вечер се думкат и стягат мобилизации, а вие и дума не обелвате за това. Или няма още спуснато удобрение отгоре?

22

Анонимен

преди 1 година

Начи Ердоган може да изнудва и дестабилиза Европа с потоци мигранти , а пък Русия не? Пак лицемерие и двойни стандарти?

21

Няма нищо чудно.

преди 1 година

И Пушкин е бил африканец!

20

Анонимен

преди 1 година

Бе как африканци от ***, бе нали те натам въобще не бягаха

19

Анонимен

преди 1 година

Дори африканците бягат от Русия.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе те ги били вкарали да ни "дестабилизират" , разбираш ли, само смях в залата може да предизвика това. Явно европейците не искат икономически емигранти повече в момента, ако имат нужда от тях, ще ги пуснат.

17

Анонимен

преди 1 година

Няма такава жалка хунта като Кремълската!!!

16

анализатор

преди 1 година

Мдааа... Путин май така и не разбра, че НАТО е костелив орех. Нищо от Изток не е в състояние да го дестабилизира. От друга страна, за какво да го дестабилизира? Като малките деца! Много по-хубаво е да си сътрудничат! Путин го правеше, но донякъде.Като не му харесва, да си трае, а не да опитва да дестабилизира миролюбиви държави!!!

15

До Добре

преди 1 година

Укрите ги хрантутихте в хотели на първа линия и не скимтехте, сега е време да похрантутите малко Квонго и Ахмед.

14

Добре

преди 1 година

До АнонименПрав си за това, че "Ако Европа се придържа към ценностите си, би трябвало да им признае правото да живеят в Европа, ако това са избрали." Обаче! Те след като са готови да приемат европейските ценности, трябва от ден 0 да започнат да си търсят работа, децжата им задължително да тръгнат на училище и да се осигуряват, както аз и ти се скапваме от работа от сутрин до вечер, за да поддържаме тези европейски ценности. А не да ги хрантутим, щото видиш ли бежанци били и им се полагало.

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

А не бе! Ще организират в Беларус цветна революция и след това Лукашенко ще ги гали с перце. Като са ЕС или НТо не означава че всичко им е позволено и ще остане безнаказано !

12

Анонимен

преди 1 година

А защо бягат от Африка? Може би защото Европа и САЩ разграбиха богатствата на страните им и са принудени да емигрират? А къде останаха западните ценности, които проповядват свобода на избора и свобода на придвижване. Ако Европа се придържа към ценностите си, би трябвало да им признае правото да живеят в Европа, ако това са избрали.