200

Анонимен

преди 1 година

А чакахме да ни окупират, грешка " освободят" и денацифицират..., много падна летвата на Кремъл, откакто им набиха канчето в Украйна!

199

Анонимен

преди 1 година

До 221 когато англичаните ,американците и канадците върнат откраднатите артефакти и мумии на Египет тогава и те на нас. А да и американците златните резерви на нас и европейските страни. От години германия се опитва да си върне златото от САЩ ама нещо не се получава

198

Анонимен

преди 1 година

До 222 Тошо кога американците ще ни върнат златото което е изнесено след 1989 година. На парите от тогава пишеше -"банкнотата е обезпечена със злато и всички активи на банката". След избухването на демокрацията ни откраднаха златото и сега нашите пари са просто хартийки.

197

Анонимен

преди 1 година

ами от общо 20 14 какво ти

196

АУУУ . . .

преди 1 година

Ох , олекна ми . . .

195

Анонимен

преди 1 година

До 222 с Украинците ли ? И аз съм на това мнение.

194

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа. Време е и 2те страни да затворят посолствата си. Защо трябва да имаме общо с фашисти?

193

Тошо

преди 1 година

14 е 5 пъти по-малко от 70, мнооооого са мили, а не са като нас ....арогантни!Но нека ни върнат и нещо друго, щом искат да дават, сега е момента......да ни върнат откраднатите през войната безценни произведения на изкуствата, наличностите в трезора на БНБ, архива на държавата ни и т.н., че са голяма страна да, но определена не са такава нация, което жалко за тях, и за нас също, че разчитахме на тях, като по-голям и разумен брат!

192

Анонимен

преди 1 година

До 208 говорителката на госдепа е къде къде по-хубава и политически коректна- цъpna и лгтбкю плюс и голяма красавица , а в главата нищо празна kpатуHa. Защо на Козяк имат 50 човека повече в България отколкото ние в Америка? Ако всичко трябва да е точно изгонете и тях.

191

Анонимен

преди 1 година

До 209 също ,че НАТО воюват от 2014 година в Донбас

190

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен, ами прованса от години приижда в София, и ние сме Възмутени!

189

123

преди 1 година

Те всичките бяха толкова, значи никой не е останал.

188

Анонимен

преди 1 година

Дано някой ден се отървем окончателно от грозната ви империя и деградиралите пияници в нея. Синеоки неандерталци

187

4343

преди 1 година

още едно корабче Васил Биков ушло на******! хаха

186

Възмутен

преди 1 година

Мили Софиянчета, може да си коментирате колкото си искате, както си искате, но плащайте си Зимното топло, не карайте провинцията да ви го плаща. Баста на вашите метра, топлоцентрали. Оправяюте се сами, без нас.

185

ПЕШЕВ

преди 1 година

Сега е наш ред :)

184

Ubi bene,ibi patria

преди 1 година

До Анонимен 197...Тъй де,ама за много хора е там,КЪДЕТО СИ РОДЕН,където ти преминавало детството,където са ти приятелите и т.н и т.н...или както е написал Булат Окуджава - "С чего начинается Родина....."

183

Зрител

преди 1 година

До до зрител Може, ама е важно че се изтърва и каза истината за прякото участие на руската армия още през 2014 във военни действия срещу суверенна държава, с което прати на кино руските басни за геноцид, нацизъм и т.н.

182

Анонимен

преди 1 година

Пак таз грозната на снимката ужас , у русия нямат ли по за пред хора убавици , а иначе смятам че трябва да изгонят и те 70 броя че да сме наравно!

181

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми. Ако искат да изгонят всичките хрантутняци. Дайте да се разберем за газта, че след 2 месеца ще започнем затваряне на заводи, цехове, хлебопекарни, малки предприятия, транспортни фирми, градски транспорт (много от автобусите са вече на газ), топлофикациите. Тогава ще гризнем дръвцето. А както видяхме от Април до Август - 4 МЕСЕЦА не можем да намерим заместител на Руския газ, остават само още 2 месеца. Време е да се примирм, че без Руски газ в обозримо бъдеще НЕ можем.