240

Анонимен

преди 1 година

До 237 направиха си реклама за пред бaлъцuтe като теб, както направиха и с Байрактарите които вече не чуват напоследък. Щото нещо дават бая фира. Както сам каза впк на Америка е най-големият печеливш от цялата работа. Може би това е била целта на занятието. А при голям конфликт първо ще бъдат свалени сателитите GPS и дотам с голяма част от въображението на САЩ нали всичко го ползва.

239

Анонимен

преди 1 година

До Боби То за русофила нява никога доказателства уличаващи Русия.

238

Анонимен

преди 1 година

До 268 Чака се с години както за граждански самолети така и за добрите военни самолети. Не се чака само за руските трошки, но след руската излагация в Украйна никой не купува руско оръжие. Американците си направиха такава реклама с тия Хаймарси, че Локхийд Мартин е получил заявки запълващи всичките им мощности до 2030 година. Само Полша поръча 500 бройки 10 пъти повече отколкото има Великобритания в момента.

237

хмм

преди 1 година

каза ли кога ще закриват посолството .....

236

Анонимен

преди 1 година

Къде приемат документи за дипломати ? За Русия ? Да пусна едно св. С руския съм зле малко ама ще го науча. Пия водка като руснак ама после минавам на ракия с шопска.

235

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби кой взривява български складове с оръжие? Кой трови български търговци с легален бизнес у нас с Новичок? Кой, американците ли? Хайде стига с това *** на руски подметки.

234

Анонимен

преди 1 година

До 257 ще слушате или няма да ви дадем платените самолети. Гласувайте по казуса с Македония и о чудо на следващият ден изявление,че ще получите самолетите. Липсва пазарната логика ако аз си купувам нов автомобил няма да го платя и да чакам 5-6 години даго произведат. Kлaтят ни както си искат нашите партньори

233

.!.

преди 1 година

Айде затваряйте и двете посолства, че ми писнс вече от тия ршняци.

232

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Българския народ иска всички руснаци до крак да си заминат в прекрасния руски свят и повече никога да не стъпват тук.

231

Външно

преди 1 година

Тези от Канада отиват в посолството в Китай. От Китай отиват в Русия . А в канадското ще пратим нови.

230

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, дано можеш финансово да си позволиш едно еднопосочно билетче за Блатная за да се куртолисаме от твоето русопоклонничество.

229

Анонимен

преди 1 година

Така става като сме барабар Петко с мъжете, повече европейци и повече натовци от всички останали

228

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Добре че в Русия разбират, че българското правителство и политици нямат нищо общо с българският народ !

227

Анонимен

преди 1 година

И какво само аз ли оставам да обирам праха и да вдигам телефона. И да пера знамето на посолството ? ААА не и аз си дигам чукалата и се прибирам на село в бг.

226

Анонимен

преди 1 година

ще слушкате или ще ви спрем газа роби

225

Анонимен

преди 1 година

Ние гоним шпиони взривяващи български складове с оръжие, а те от безсилие гонят наши дипломати, които по данни на външното ни министерство бяха общо 15 на брой. Това означава че в момента има само 1 български дипломат в Москва, което на практика е закриване на българското посолство в Русия.

224

Анонимен

преди 1 година

До 246 ти си неадекватния , ние продължаваме да купуваме руски газ чрез посредник, което означава ,че е по-скъп и някой ЕС партньор печели на наш гръб. Но това е демократично ние купуваме същата стока на завишена цена.

223

Анонимен

преди 1 година

До 245 виждаме колко подкрепяте България с подкрепата на Сорос отворено общество и Америка за България. И разни хранилки за 1% от българите. Останалите да се оправят според вас нали вие сте добре. Смeшници

222

Анонимен

преди 1 година

прекалено много бяха тези руски дипломати-шпиони за малка България, а че гонят нашите... това е най-нормално, аз лично не се чувствам засегнат

221

Анонимен

преди 1 година

дано робското мислене да се изкорени у българина, изгонването на тези шпиони е добро начало! защо мутрофанова баче не си заминава за расия, тя не върши никаква работа освен да се държи обидно и сякаш сме им подчинени?...