104

ПроСоТо

преди 1 година

...и за какво е "права" Манолова?..-Че най-брутално сравнява народа със стадо овце?..Ако искаш да помогнеш на някого,първо го ободри с позитивни думи!...На болния не се крещи в ухото:-"Ти си болен,ти си болен,ке умреш!"...Съжалявам,НИЩО не се постига с обиди и..*** сравнения ..Но инерцията на "Лошия матрял","Мисирките" и "Толупите" явно се е попила от "политиците" така,както пясъка попива дъждовните капки..

103

карачанаков

преди 1 година

Нищо не се чува за УБИТИТЕ от СИСТЕМАТА по същият начин като стадо ги довлече на жълтите павета и къде са те сега защо не скачат от прозорците на НС,не се търкалят по палатките.

102

Ние

преди 1 година

Намерете и работа на тая овца, иначе ще ни побърка.

101

123

преди 1 година

Овца с овца се събира и става стадо, ама от овце.

100

Анонимен

преди 1 година

Каквато и щото да е Манолова, права е...! Колкото и да е пред изборно. В нормална държава народът няма да ги бави, каквито и които да са управниците!

99

карачанаков

преди 1 година

Руслан Мъйнов имаше песен,,*** ОВЦА,, ...*** овца била си и оставаш си така,, кого ли е имал в предвид тази на бензиностанцията ли?

98

Jonsy

преди 1 година

Цирковете на сестра Галева продължават, ах колко слдко е да ходиш бос по килима в народното събрание.

97

Калина

преди 1 година

Тая с годините все по без умна става.Преди лъжеше и правеше интриги ,а от 2 години е притурила и налудничави прояви .Ако хората не я спрат,тая няма мярка и какви ли още простотии ням да видим.Посредственица

96

Чук и Гек

преди 1 година

До Анонимен Твоят анализ показва, че и да доставят по евтин газ, ще се стараят цените да не паднат и ще разиграват спекула с обяснения, че има криза! Ето, никой не ти е забранил да получаваш руски петрол, а цената - тръц!

95

Анонимен

преди 1 година

Въпреки, че Мая е крайно дразнеща, в случчая е права. Даже и Буци е прав. Сметката е проста. В момента петролът е 88 долара за барел. Преди Володя да нападне, беше около 90 долара. Тогава цените по колонките бяха около 2,60-2,70лв. След като петролът послъпна, цените почти моментално стигнаха 3,40-3,50лв. Сега да видим колко ще му отнеме да падне пак дори и под 3лв. На бас, че ако изобщо това се случи, ще е минимум след месец. Излиза, че Лукойл здраво ни цака и по тая линия.

94

Анонимен

преди 1 година

Тая куха вейка завела целото си семейство на бензиностанция и това е новина за начална страница?

93

Майната и

преди 1 година

Ами тази не разбрани ли вече че всички я смятат доста хахо та само за смях става да отиде при Слави в шоуто да се съблече там ,може да и платят нещо до сега не са показвали по бански стари политици та интерес може да има ,зрители да докара че му избягаха зрителите след тези при Кремълски забежки.и за не я файда и за Слави.инъче с овце и кози никой не е прокопсал.

92

Анонимен

преди 1 година

ККОСТИНБРОД,ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС, МУТРИТЕ ВЪН МАФИЯТА ВЪТРЕ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА МАНОЛОВА РАДЕВ ТЕТКА ТАТЯНА ХИДЖИГЕНЧО БАБИКЯН И ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА БОБОКОВИ И ГРУПА ОЛИГАРСИ!!ЕДИНСТВЕНО ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ ОСТАНЕ ВЪН ОТ ЗАТВОРА СЛЕД СЪСИПВАНЕТО НА СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО! МАЯ ДОВЕДЕ МАФИЯТА!

91

Анонимен

преди 1 година

Така е. МВР пази мафията. Особено пък руските бензиностанции на Лукойл. Веднага са пристигнали да разтурят протеста.

90

7777

преди 1 година

Майче ам чи козите забрави ***. И оня разпопения и неоноден поп. Той дека е?

89

Бай Шиле

преди 1 година

Мисля че ако излезе по монокини ще привлече повече внимание.

88

Алекс

преди 1 година

Циркът няма да те вкара в Парламента.Беше каквото беше.

87

карачанаков

преди 1 година

Тръгне ли една ОФца другите овце и те тръгват след нея,както е станало в случая, не че ще зареждат ама видяли блонди ОФцата и.....те там.

86

Гацо Бац0Fff

преди 1 година

Днес овце в кошара, утре Шиши в КНОПКИ.....Име е тя да вкарва кой където трябва, знаем я..

85

Анонимен

преди 1 година

Еййй, реномето на цирка отиде в калта заради кандидатдепутатски прстотии! Ако съм цирков артист, бих я осъдил тая, пък и други. И за тормоз на животинките трябва според закона. Не мислят тия какви ги вършат. А по-долу някакъв написал, че не я разбираме МаяМата, как ще я разберем, тя е много "сложна" за разбиране. Вместо цялата галимация можеше да си напише на един лист "Искам в парламента, ама много искам" и да марширува по бензинджийниците с него.