92

Ааа не с тия пак

преди 1 година

Ква Русия бре - не ви ли стига 45 години пропаганда, изкривяване на историята и неформална окупация за да им лъснат бакиите последните години и по конкретно след като нападнаха съседна страна ей така за последния кеф на рашистката си идея , ай стига с тая Русия свърши се , да се редят на опашката и да играят с другите доставчици на газ по търговете - който им да де приоритет или специални условия - на лодката и в крим

91

Анонимен

преди 1 година

До 108 че преди него да не беше поевтиняване бе хахах

90

Начин

преди 1 година

Тоя Иванов като дойде само поскъпване.

89

Анонимен

преди 1 година

Наистина бях повярвал че вече е започнала така дългоочакваната Промяна...!....НО!.....Явно съм бил поредният наивник на средна възраст...

88

Анонимен

преди 1 година

Така ли? Тоя трябваша да го назначат и да получава 10 000лв. заплата за да ми каже, че щяло да има газ, но на висока цена. Аз това го знаех и преди него и затова трябва да сме благодарни на русофобите. Само че тоя пак лъже нагло, защото газ ще има, но не на висока цена, а на много висока цена! Хайде да наложим санкции на Русия и да литнем от щастие в небесата!

87

До 93

преди 1 година

Рашков не успя да организира ареста на ББ, а ти твърдиш, че Рашков от 30 години е един от най-добрите преподаватели по право! рашков е ниво соц милиционер и пианица - нищо повече!

86

Анонимен

преди 1 година

Трябва яко чегъртане на жълтопаветни калинки на ПП Подмяната!

85

Ралица

преди 1 година

93 ЗНАЧИ клиентите на Рашковата жена са от категорията на ТРЪМП НАГОРЕ МИЛИАРДЕРИ 93 ТВОЕТО САМОСЪЗНАНИЕТО КОГА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОГАВА И БЪЛГАРИЯ ВЕЛИЧАЕШ КОМУНИСТИ Е ТОГАВА ТЪНИ В МИЗЕРИЯ И ПЛАЩАЙ МИЛИОНИТЕ НА ВЕЛИЧИЯТА СИ НЕКА ТЕ ОГРАБВАТ ТЕБЕ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО 64018

84

Софиянец

преди 1 година

Така е, колега! Аз затова сега уча МЛ, въпреки че правя по 8 бона на месец.. а тия гань овци в коментарите ги мързи една книга да отворят вече 30 години..

83

Анонимен

преди 1 година

Както винаги от всички "санкции" на края го отнася нормалният работещ човек.

82

Софиянец

преди 1 година

Баща ми е инженер, майка ми е брокер.. взимат колкото мене.. не са смот ани пенсии като вашите дето смешният им стаж им стига за 400лв пенсия само..

81

Анонимен

преди 1 година

89 за кой САЩ говориш? За оня дето се изтрепват по улиците и училищата ли? Като си такъв фен на роботите дето заместват хората във всичко, сигурно и робот те замества в клатенето на приятелката ти. Ако я имаш де. И не е и тя виртуална. Но пък ако е виртуална, то със сигурност я клати компютъра

80

живот

преди 1 година

Злато винаги е имало и пак ще има само някой няма да ги има.

79

Анонимен

преди 1 година

До 82 Софиянец Еми стани джава дивелъпър като мене и тия 40 000 лв ще ги спестиш за 2 години ;)) . . . . . . Ако можеш и пайтон, тикъл тикей, С шарп, ес ку ел или Джи ленгвич или корн-, беш шел ги взимаш на месец в Евро и си строиш къща за година на престижно място! И можеш всеки 3 години да си местиш мястото на живот и с течение на години запичваш да имаш собствени жилища или къщи в повечето дестинации по Европа или Оверсии! И ние можем бънглиш (български / английски)!

78

Анонимен

преди 1 година

До Софиянец- Те родителите ти сигурно големи заплати или пенсии взимат. Вероятно ако не им помагаш с голямати ти заплата трудно ще оцелеят. Или ди ги пратил и те да си развиват компютърните умения вместо да мързелуват

77

Анонимен

преди 1 година

А защо да не си платим на Русия и да не си купим евтин газ? Германия искала да сме единни и всички заедно и реципрочно да понесем товара. Хубаво. Но първо хайде и реципрочни да ни станат заплатите. Колкото в немско, толкова и тук. Защото щом на немеца му е трудно с техните заплати, то на българина му е абсолютно непосилно. Сори. Но колкото са ни реципрочни заплатите, толкова ще ни е реципрочно и отношението към газа от Русия.

76

Опаа

преди 1 година

Тази държава е време да се напуска по най бързия начин. Радев и неговите Кремълски клакьорки унищожават държавата и ни подготвят за вечното му царуване и слугуване на РФ !

75

Софиянец

преди 1 година

Ми ти що не го месиш бе.. в сащ вече роботи месят хляба, а мъск пуска камиони дето сами се карат.. хора за месене и каране не ми трябват.. като нещете стойте си бедни и си мрънкайте по форумите, че не ви стигали парите некадърници такива мързеливи!

74

Анонимен

преди 1 година

На мен просто Киро ми каза по телевизоро,че е договорил евтин газ и даже от септември ще е почти без пари. И аз му вервам понеже тропа с юмруче и обяснява как ще пребори корупцията.

73

Анонимен

преди 1 година

До Софиянец - И всички като станат като теб компютърни специалисти кой ще ти меси хляба и ще ти зарежда стоките в магазина. Айде с малко повечко уважение към другите работници. Не е нужно да си показваш селския интелект