17

Анонимен

преди 1 година

Ами с Президонт - боен пилот и премиер - Гълъб КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАМЕ ..... особенно пък след като "скока" на цените беше подготвен от тия ангелчета от БСП и изчислен по Харвардска формула за успех .......

16

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач 21А ти като такъв еколог, виждал ли си как гърми .... ей така екологично питам

15

Анонимен

преди 1 година

Еми за съжаление, бакшишите сега няма и правителство което да свалят...

14

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувачЩото Путин е нисък и лош,лош!

13

Анонимен

преди 1 година

ЕС настойчиво караше бизнеса за повече екологични решения за да изпофалират по-бързо!

12

Анонимен

преди 1 година

Ми да турат инсталации на пропан бутан, то и без рова повечето са на такова гориво, ама ся кой се прецакал ...

11

Искахте радио такси

преди 1 година

Получавате таксита във който няма да можете да се возите ! За 30г видях толкова промени във изискванията и все от лошо към по лошо ! Шефовете на радио фирмите и държавата начело със ДАЙ водят такситата към неизползваемост ! Защото дерат такситата и им искат все повече и повече +постоянните административни промени и данъчен натиск ,Януари ще има нови такс. апарати и след това ново вдигане на цените ,вместо да се върви към опростяване и да е по- евтино всичко става все по -гадно и неприятно.

10

метро

преди 1 година

още ли има таксита ?!

9

Случаен минувач

преди 1 година

Метанът е най-екологичното гориво. В него има 25% водород. За сравнение - при другите горива (бензин, дизел) водородът е 10-15%. Метановата молекула е малка, поради което изгаря страшно бързо, дава само 1 молекула СО2 и 2 молекули Н2О. Не се образуват сажди. Природният газ е 90% и повече метан. Тогава защо ще е толкова скъп?

8

Анонимен

преди 1 година

"Дядо ви все на метан е карал..." - дедо ми караше на евтин иракски бензин, ама САЩ им видяха сметката. После минахме на руски горива, ама САЩ пак оакаха нещата. Американците за 20 долара надценка са готови да застрелят собствените си майки. Американците са толкова бедни, че и всичките пари на света да им дадеш пак ще те ръчкат да видят дали не снасяш яйца.

7

Анонимен

преди 1 година

Често чета за апликацийката Максим в коментарите... В моето обкръжение също се ползва масово. Оферта е някой българин да направи българска, чувал съм, че 6% отиват за собственика на апликацията. Мен ми е супер да я ползвам, ама вече го правя рядко, запознах се с доста шофьори от квартала чрез нея и повечето пъти си намирам някой през вайбър за да нямаме посредник. Таксита-абсурд.

6

бг тъпи схеми

преди 1 година

ами да карат на 95

5

Анонимен

преди 1 година

Кой нормален кара на метан, в момента само на газ се кара или ток, останалото е доста рисково и не се знае как ще са цените.

4

Асан

преди 1 година

Майната му на метана :)))

3

бип

преди 1 година

Кики и Коки ви се смеят .

2

Анонимен

преди 1 година

Такситата са бита карта в София всички ползват Максим. Такситата нищой не ги харесва щото развозват компаньонки, дрога и щото големите ОК са собственост на приятел на Тиквата, а Йелоу на Пеевски. Ползвам всичко друго - автобуси, метро, максим, но не и таксита.

1

Анонимен

преди 1 година

Киро Грайндера до стената!