37

Пишман химик

преди 1 година

До 37: тлъст въглеводороден газ се нарича. Мазен...

36

Анонимен

преди 1 година

Да взимат plugin hybrids бакшишите и да боднат една газова за още икономия.

35

Анонимен

преди 1 година

Бакшишите се кефят.

34

Анонимен

преди 1 година

Ще ползваме спарк, там не псуват и не мирише на цигари.

33

cinik

преди 1 година

Едни алчни тарикати се сблъскали с други алчни тарикати и всички реват бай Иван да плати повече данъци от заплатата, та да им дадат компенсация на тарикатите. Българска действителност по комунистически! А малката подробност,че метана е местно производство от биомаса и в повечето случай метанстанцииите са собственост на производителя на този метан та си приказваме за чиста алчност... а за бакшишите не ми се говори даже. П.С И тук може да се намерят едни банкерски или банкянски интереси....

32

Дедо

преди 1 година

А нещо за помпите на километража няма ли да се оплачете? Никого не жаля вече, щото като всичко е наред гледат как да те излъжат а като дойде неволятя ти казват айде сега помагай.

31

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се за имават само да хрантутят определни браншове свързани с мафиотски структури. Нали сме свободен пазар? Има конкуренция и стойността на услугите би трябвало да се саморегулира, а не да тежи на гърба на данъкоплатците с постоянно даване на държавни помощи. Защо изгониха Uber? Ако не ги бяха изгонили щеше да има истински свободен пазар и конкуренция

30

мда

преди 1 година

Най-далавера е пропан бутана.

29

Случаен минувач

преди 1 година

До КурейшоВиж сега, природният газ има от 2 до 6-7% пропан-бутанова фракция. При охлаждане тя се отделя. Ако пропанът и бутанът са повече, се казва, че газът е мазен, ако са по-малко - газът е постен. Това го разбирам, аз съм химик. Пропанът и бутанът при стайна температура и налягане около 6 атмосфери се втечняват. С тази течност се пълнят газови бутилки под налягане.

28

Анонимен

преди 1 година

Повечето таксита са на пропан бутан, а цената му падна до левче на литър. Така че трябва да свалят цената, не да вдигат.

27

Е,при правителството

преди 1 година

На *** така ще бъде.А таксиметровите шофьори сега защо не протестират?

26

Фазан Гугутков

преди 1 година

Ето ви наследството на Киро и Асен, не че при мен ще бъде различно ама точно за метана нямам никаква вина.

25

ДО 39

преди 1 година

Метанът е втечнен природен газ , а пропанът се произвежда от остатъчни продукти от фракционната дестилация на петрола .

24

Курейшо

преди 1 година

Метанът е втечнен природен газ , а кранчето ни го врътнаха руснаците зщото сме отворковци ! Скапаните ни политици с русофобията си ще ни погубят ! А преработката на автомобил от метан на пропан бутан е елементарна , но тези коли с фабрична уредба ако са в гаранция ще я загубят .

23

Обективен

преди 1 година

Доколкото знам,метана се произвежда от гниещи органични продукти , а не се добива от земята. Даже метан се добива от отпадни води. Пръд_нята също е метан. Значи си е чиста спекула вдигането на цената,защото това не е вносен продукт.

22

Дам

преди 1 година

Е ти като отидеш на метан станцията какво казваш ? Сипете ми 10кг. метан или сипете ми 100км. метан ?

21

Анонимен

преди 1 година

"Цените у нас варират от 3,39 лв./кг до 7,18 лв./кг"...... На килограм какво? Разстоянията се измерват в километри, а не в килограми. Поне преди пандемията така беше ......

20

Бакшиш Укрофил

преди 1 година

Няма да караме повече на скъп руски метан! Ще караме на руски бензин вече!

19

Пилот на копърка

преди 1 година

Охооо

18

Анонимен

преди 1 година

Какво всеки се оплаква? Нали наскоро махнаха акциза на метана и пропан-бутана. Ако може всичко да е евтино а заплатите големи и да се работи само в сряда Е нема такъв филм.