76

Анонимен

преди 1 година

Ердо я сложи Фон едикаква си на диванчето,евала !

75

Анонимен

преди 1 година

Не са им сложни отношенията,просто двамата са ръководители от класа и единственото което ги интересува е техните страни да са добре,а бе като нашите да гледат да си пълнят джобовете..така че нищо странно няма в тези отношения...

74

Анонимен

преди 1 година

Турците са най-добрите търговци в света.Не от вчера Босфора и Дарданелите са там.Търговията е в кръвта им,това им е животът.Учат се от стари книги,мъдреци и много добре познават историята си.Изключително хитър,умен,работлив,издръжлив и задружен народ са.Притежават и знаят световни тайни,за които света не е готов и не се разкриват още,но са пазени с най-високо ниво на сигурност.Като наш съсед е важно винаги да сме в добри отношения.Добри обноски и зачитане на традициите е от изключителна важност!

73

Междуредовете

преди 1 година

Въпреки ,че има някои недостатъци Ердоган дефакто за втори път спаси ЕС от огромни бежцански вълни.Първия път буферира 5 милиона бягащи от различните войни и сега от стотици милиони бягащи от глада в Африка като съдейства за зърнения коридор.Украина и РФ доставяха зърно за 1/3 от Африка. Без това зърно стотици милиони ще буъдат принудени да бягат .А гладен до смърт човек не се бои ни от огради ни от куршуми. Турция и до днес изхранва над 4,5 милиона бежанци което до сега и струва 60 милярда $.

72

…!!

преди 1 година

Разумна и взаимоизгодна политика в полза и на двете страни! Добра дипломация, което на нас ни е чуждо!

71

Lina

преди 1 година

В тази ситуация Ердоган се оказа изключително разумен( за разлика от деди) . Нищо лай. н.ен обещава да не е студена зимата, а и къпането 2 пъти седмично е достатъчно.В краен случай по системата : лице/и малко части тяло , задължително в този ред. ;) :)

70

Анонимен

преди 1 година

Турците следват предписанията на съветник на Рейгън- Арт Лафър- чрез бум в икономиката, производство и увеличение на стоките на пазара и съответно износ да укротят инфлацията! На наведените *** като нас предписват да вдигат лихвите и да си фалират предприятията и режат производствата!

69

Анонимен

преди 1 година

когато интересите и зависимостите съвпадат е така,когато насреща е фонлайн..нен е друго.

68

ДРЕМЕ МИ

преди 1 година

НА ДОЛУПОДПИСАНИЯ !!!

67

toti

преди 1 година

Турчина се прецака с руската централа и сега ще му извиват ръцете и ще слуша московския султан !!

66

Анонимен

преди 1 година

Срещата в петък ще бъде втората между руския и турския лидери за последните две седмици. Забележителното е, че първата им среща в Техеран бе в рамките на Астанинския формат, а днешната във вилата на Государя Путин в Сочи - бе измолена от Ердо.

65

Анонимен

преди 1 година

Ердоган знае много добре как да разговаря с путин - кара го да чака като пале, ругае го, сваля му самолетите, въоръжава Украйна, ... а путин само слуша и козирува. Това е единствения начин да се разговаря с путин, а не като нашите комунисти - навирили *** и приготвили вазелина ... между другото западните леви като Макрон например, са същите ****оти като нашите комунисти.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 "А В русия, да те светна, отдавна няма комунизъм и диктатура." Абе, винаги съм се чудил, как успявате да се насилите да напишете нещо, което знаете, че е 100% лъжа? Мислите ли си "ей сега ще се направя на тарикат, да гледам сеир" или по-скоро е "трябва да го напиша, щото иначе трябва да започна да се държа нормално"?

63

Анонимен

преди 1 година

Е, кой да му пречи? Виде се, че нема кой. То пък това демократите бетер ***. Още по-праволинейни и твърдоглави. А В русия, да те светна, отдавна няма комунизъм и диктатура. Диктатурата я търси при Урсула, която командори цяла Европа и каквото каже, завърташ се на пети и изпълняваш.

62

Анонимен

преди 1 година

До мдаа То па едни "ходове". Вземи със сила каквото можеш и през останалото време озъбено лаене, да не би някой да дойде да ти пречи.

61

мдаа

преди 1 година

Путин си плете кошничката, а западът лае разярено и опитва да му отгатне ходовете, но някак си не става.

60

Анонимен

преди 1 година

До 77 ББ . . . . За какво СССР бълнуваш? Това могат да пишат само умствено ограничените с незавършено основно образование! Путин си е върл империалист и няма нищо общо с КП на Русия! Военната индустрия за първи път стои зад властта и за това на Путин не му пука при войната! За първи път и олигарсите са зад Путин и за това руснаците пренебрежително се интересуват от ембаргото на ЕС! Американците обаче си търгуват с руснаците без смущения! Интересно става с Роскосмос, когато руската космическа ст

59

Анонимен

преди 1 година

Редакционните неграмотници така са написали, че изглежда Росатом плаща за да строи атомна централа! А самолетите са ф-35, защото от ф-16 турците си имат много повече от Гърция! Турците са изключени и от участие в понататъшното развитието на ф-35 и други бъдещи самолети, което означава, че няма да бъдат атрактивни партньори във военни проекти! А бе хората си гледат държавата! Имат си Байрактари, които може и да предложат на Вовата, той си го каза макар и на шега, че иска!

58

ББ

преди 1 година

тотална щета за Турция,няма по ненадежден "партньор" от РФ...рекет,отказ от договори,г-н Ердоган прави историческа грешка с ...путин,отчаян путин търси хора като ердоган и г-н Си....историческа...колосална грешка е!!!...китай също има да им връща земя...според путин китай е в "сферата" на руското...на ссср,лудост по убийствена от вируса...тайван...активирани...безсмислени,и това ще мине!!!

57

Анонимен

преди 1 година

До 72 Каква е тази дума "опорка"? Да не е колец за градината или синоним на ***, що ли? Обяснете.