125

Анонимен

преди 1 година

Гледам коментарите във форума и съм сигурен, че анкетата в статията е измислена.

124

Анонимен

преди 1 година

Тези с маските се мислят за умни, но не знаят колко са т.пи. Маската е тест за интелигентност.

123

Ужас

преди 1 година

Вече се гласят от - сзо да обявят маймунската шарка и ново бодене с ваксини и сертификатиЗатова давам глас за костадиновСтига терор

122

Анонимен

преди 1 година

Вместо намоpдници използвайте маски!

121

Анонимен

преди 1 година

Повечето заразоразпространители не знаят, че са такива, за да сложат маски, а и да знаят пак не слагат маски - искат и други да се заразят и да не са само те прецакани.

120

Ха ха

преди 1 година

За тази година са ни подготвили маймунска шарка

119

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...при КИХАНЕ "аерозолите" на кихащия се разпространяват на ТРИ метра,НЕ на метър и половина ,както е при кашлящите !.."Доказано е с многократни тестове"...Така че ЗАВИСИ..Дори и дистанцията,която аз безусловно ОДОБРЯВАМ и поддържам-от метър и половина,и тя няма да те спаси,ако некой са изкиха във врата ти..Кихащите и кашлящите-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с намордници !!!..Но здравите хора няма логика да бъдат тормозени!

118

до коментар 116

преди 1 година

до коментар 116 Доказано от кого? Знаеш ли колко други доказвания има, че това не е вярно? Ако не се чувстваш добре, и смяташ че можеш да заразиш някого, добре носи маска. Аз съм за. Няма нужда всяка жмуга да ми кашля и киха насреща и аз да се чудя накъде да бягам. Маски слагаха болните съвестни хора, много преди да се появи тая ковид истерия. Но ако си здрав, риска си остава за теб. Никой не трябва да те задължава.

117

анонимен

преди 1 година

ковид истерията пак плъзна по медиите. Никой не контролира мерките и да, не ги спазвам. Такива сме много и колкото повече ставаме, толкова по бързо ще мине ковида. Спомняте си си Русия като влезе през февруари в Украйна и ковид изведнъж изчезна. Обаче войната се проточи, хората свикнаха и трябва да ни плашат с нещо друго.

116

Вьзмутен

преди 1 година

Тази година при кировците ми писаха - предупреждение за глоба в метрото двама полицаиНа третия подписа липсваше сигурно го слага някой след това уж като свидетел за акт от -300 лвПомня че бяха бльскали една жена в метрото , че отказала да постави маска писаха тук

115

до 116

преди 1 година

Очевадно шепата доброволно маскирани хипохондрици,вярваши сляпо на медиите имате д три гънки в мозъка,колкото за инстинктите- хранене,отделяне и размножаване.Нали ви пазела маската, защо трябва аз да ви пазя.Сложете си още петнайсет отгоре и сте безсмъртни.

114

Ашмодеан

преди 1 година

Добре де. POTUS Бай Дън, нон-стоп с маска, с 4 дози и хваща ковид непрекъснато. От какво точно предпазват пфайзерите и маските ?

113

хахахха

преди 1 година

Моля всеки "глобен" през "извънредното положение" да ни информира, понеже явно драгите журна ЛЯ не желаят кой сега щял да ни глобява.Няма нито един глобен,всички глоби паднаха при обжалване, а сега просто сте повече от жалки.Стадото да не говорим,заслужава си всичко като е толкова примерно пир всичко, което му се изсипа на главата и продължава да му се изсипва

112

до 111

преди 1 година

До коментар 111Хронично болните хора, умират от недостиг на кислород, от застояване и иключително много от тях - от това, че не могат да си лекуват хроничните заболявания заради уплашени смотльовци като теб, които причиниха смъртта на много повече хора, отколкото тоя скапан вирус. Всеки изтрещял хипохондрик да си носи маската и да се ваксинира, никой не го спира. Запомнете обаче, че заради вас измряха много повече стари и болни хора, отколкото от вируса. Спрете се!

111

Вьзмутен

преди 1 година

Смятам да приключа с терора и да дам глас за костадинов на изборите

110

Анонимен

преди 1 година

Вирусът не се носи като прах из въздуха, а е с носител -водни аерозоли. Маските пазят. Ако ти си с маска, а болен срещу теб кашля, те пази 30%. Ако и болният е с маска, защитата ти се качва на 80%. Ако имаш и дистанция 1,5 м, рискът е 0%. Доказато е с многократни тестове . Толкова за маските и за безсмислените ви спорове.

109

Ухан

преди 1 година

Носенето на маска, вземането на назални и кръвни проби - това са все неща, които оронват човешкото достойнство. В Китай бъркат отзад за по-голяма сигурност.

108

хахаха

преди 1 година

Защо не информирате драгите уплашени от незаконната заповед на някакъв смешен чиновник КОЙ ЩЯЛ ДА ГИ ГЛОБЯВА, ЧЕ НЕ СТАВА ЯСНО???нИТО КОНТРОЛЬОРИ,НИТО ПОЛИЦАИ ГО ПРАВЕХА И ПРЕЗ т.нар.извънредно положение, а сега пък съвсем.КОИ СА КОНТРОЛИРАЩИТЕ ОРГАНИ?Бай стамат охрана ли ще ме глоби или киселата касиерка от хепермаркета?

107

Ужас

преди 1 година

Имам предвид всички се заразиха маски дезинфектанти полза никаква

106

Ужас

преди 1 година

С какво предпазват маскитеСменяхме се на работа с маски с колегите и за година го прекараха вдички е не всички де бог да прости тези които починаха