15

Анонимен

преди 2 години

Е защо него го арестувате, а Лукойл са свободни да оперират в държавата както си искат, при положение, че са АБСОЛЮТНИ КРАДЦИ! Друго забавно е, когато държавата ни каже, че няма как да намалят цената на горивата щото то зависи от световните пазари! На касовата бележка като заредиш пише колко е цената на горивото, колко е акциза и колко е ДДС. ДДС + Акциз = 80% увеличение в цената. Заредих вчера за 81лв СЛЕД отстъпката. От тях нетна цена 48 лв, акциз + ДДС 39лв, отстъпка 6лв. 39лв е 80% отгоре!

14

ДА ДА ама НЕ!

преди 2 години

Толкава апсурди защото Мафията си има държава! Толкова десетилетия кражби на гориво и сега хоп един кокошкар виновен за всичко?

13

н2о

преди 2 години

Е и??? Това ли е "Сензацията на деня"??? Колко пари щеше да спечели от продажбата на 850 л. дизел? 1,200 - 1,500 лв??? А, онези с милионите крадени Долари и Евро в Офшорките не само, че си живеят без повдигнати обвинения, ами са и във Власта и управляват б.ламите "о.Фце"!

12

Дядо Стефчо

преди 2 години

Туби от нор туби

11

Oppa

преди 2 години

Да не е от ония трафопост дето го няма...

10

Анонимен

преди 2 години

За кокошка няма прошка! Някакъв бедняк гепил нафта 3000 лева и веднага го хващат. Но когато Лукойл за 20 години работи на "загуба" няма проблем. Поредното доказателство че колкото по голяма е кражбата и измамата толкова по добре. Големите престъпници дето крадат милиарди никой не ги закача.

9

Анонимен

преди 2 години

- ухаеш ми на нещо скъпо.- преди малко сипвах нафта.

8

Саки

преди 2 години

Помислих че са арестували Златев или Дончев, ама после видях че липсват шест нули зад тези 850 литра и разбрах ,че съм се объркал.

7

vlady

преди 2 години

В случая горивото се употребява и няма престъпление съгласно теория за ширпотребата на проф. Ал. Томов.

6

Анонимен

преди 2 години

Това не кражба. Човека просто си е набрал малко нафта. Криза е. Нормално е да стават такива неща. И все по често ще ги виждаме.

5

Shark

преди 2 години

"краден дизелово" - като ви писах, че сте неграмотни и не уважавате читателите си, вие ми изтрихте коментара. Ми неграмотни сте! И повърхностни!

4

L.

преди 2 години

След обединяването на селата Горни Краден и Долно Дизелово се е получило Краден Дизелово.

3

к

преди 2 години

Дайте координати на човека? Коректен ли е?

2

Анонимен

преди 2 години

Все съм виждал туби ама такива с по 40 литра вместимост едната за пръв път чувам да има?

1

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Краден дизелово звучи като село.