9

Анонимен

преди 1 година

7кука - куките сте на заработка като ескортките. Питам те колко, вадя ти кеш и във входа можеш да ми биеш само маламашки.

8

Анонимен

преди 1 година

До кука - нищо не лъжа не съм им давал да ме джобят от бризо 10 години, а са ме спирали десетки пъти и винаги вдигам скандал. Всички куки в София си знаят, че пуша, продавал съм над 10 години и съм се отчигал на куки вече не продавам щото ме мързи, ама още си пазарувам от хора на Маджо и си ми я носят с цивилна астра на вратата. Куките трябва да знаят, че сте равни и имаш 3 минути да им го обясниш, ако си шушумига и страхливец ще те джобят и бият да.

7

jadis

преди 1 година

в белин до 15 грама марихуана е за собствена употреба. в соц. държати като българия нали изостанали от света ....преследване, следователи, загуба на време ,на административен ресурс , на бюджет ...а па селата кьорав полицай не можеш да видиш !

6

кука

преди 1 година

До Анонименмного си *** бро; няма нищо вярно от това което бръщолевиш; най-вероятно лъжеш за срещата си с куките; ако е необходимо ще те вкарат в първия вход на блок и ще те съблекат чисто гол; пък ти по гол пищов си търси свидетел и си заври протокола в дирника;

5

Анонимен

преди 1 година

Много ги подигравам куките като се опитват да ме джобят за трева. Да знаете, че куките нямат право да Ви джобят без Ваш свидетел, без гумени ръкавици и без предварително изготвен протокол за проверка, на базата на който можете да ги съдите за произвол, ако не намерят нищо. Като им ги кажете тия неща отказват да Ви джобят.

4

Анонимен

преди 1 година

По-близко до истината заглавие щеше да бъде "полицията иззе два килограма сено". Каква дрога е марихуаната бре

3

Анонимен

преди 1 година

а колко престъпника без маски глоби днес в лидл?

2

Анонимен

преди 1 година

нон стоп нон стоп индийски коноп ном стоп марихуана в белия ми дроб

1

Като видя

преди 1 година

Да пише дрога, а то марихуана падам и умирам. Legalize it!!