86

пуйката

преди 1 година

За Русия никакви,но за Китайско Тайпе,Тайван,Република Китай,която не е член на ООН поради приетата резолюция през 1971,внесена от Албания ще са огромни,поне по отношение на бизнеса.КНР могат да си правят учения около острова постоянно,което си е по-лошо и от блокада.

85

Анонимен

преди 1 година

Китай купиха почти целия свят с печалбата от производството на всичко! Имат много пари и ги влагат разумно, сащ от друга страна само печатат пари без покритие, капитализират с войни извън територията си?

84

Бай Дън

преди 1 година

До 99 и други подобни. Защо ми звучиш някакси комплексарски? Бабката извади по-големи топки от чайниците и май на американофибите като теб им изтръпнаха нервичките. Доказано е, че когато някой няма сериозни аргументи минава на смешни обиди и жалки закани.

83

Факт

преди 1 година

Конфликтите в Украйна и Тайван не са скачени съдове. Те са един конфликт. И в този конфликт Китай ще се бие с Америка до последния руснак.

82

Реалист

преди 1 година

До хаааа ха ха. Ами големите глу.пости ти си ги написал. Хубаво е, човек преди да плещи по форумите, да се информира доста повече как стоят нещата.

81

Анонимен

преди 1 година

Тая изкукуригала дъртофелница да заминава веднага за държавата Ухан и да вземе с нея и здравистващият се с въздуха президент и двамата да си гледат старините и болното здраве....

80

Китай води война

преди 1 година

Китай са реалния конкурент. Дефакто завладяха пазара на всякъде със стоки. Единствено протекционизма и митата крепят някой стоки като автомобилостроенето в Европа и САЩ. В Сверата на услугите и Софтуера САЩ са водещи - но дефакто пазара на реални стоки принадлежи на Китай. Световните ресурси също биват завладяни от Китай. Получиха на тепсия ресурсите на "Бензиностанцията на света" - Русия, също така настъпват и в Африка и дори и в задния двор на САЩ - Южна Америка. Китайците завладяват света.

79

Анонимен

преди 1 година

В Русия осъдили една баскетболистка наркотрафикaнткa. ФаЩ казват че било НЕСПРАВЕДЛИВО

78

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление, че американците палят огньове между братски народи (или изобщо етнически еднакви на практика хора) и където има спорни територии - Украйна, Тайван, наскоро Косово. Когато се пролее кръв между такива хора, връзките с подпалвачите се скъсват завинаги. Прекалено голяма е раната и прекалено боли.

77

Практично

преди 1 година

Бай Дън затова се скри да му дуднат такива като тази.

76

Анонимен

преди 1 година

Вижда се, че геронтокрацията не е Деонтей за обществото! Подмладяване трябва!

75

Летва

преди 1 година

Китай води икономическа война със САЩ отдавна. Прави им дъмпинг на стоките по цял свят.

74

Сатир

преди 1 година

Правилния въпрос, какво ще отнесе Пелеси след тоя езхибионизъм.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 Китай помни, че са им бомбардирали посолството в Белград 1999 година и смятат, че не е случайно.

72

Анонимен

преди 1 година

Китай имат да връщат на САЩ още заради ковид, който им го натресоха американците. Азиатците са злобни и отмъстителни. Може да забавят отговора, но няма да простят.

71

Анонимен

преди 1 година

Това ли е най-доброто, което Америка може да предложи?

70

Анонимен

преди 1 година

Китай тепърва ще отговори. Не бързайте.

69

Христо Христов

преди 1 година

До 58В Китай има повече платежоспособни потребители от САЩ. Естествено е Китай да искат парите на САЩ, но не са смъртно зависими от тях. Факт.

68

Анонимен

преди 1 година

Тая откачалка дето си пие кафето с броколи ли ще дава тон на света, особено на Русия и Китай? Я посмалете малко.

67

Хааа ха ха

преди 1 година

Китай да продава оръжие на Русия казвате ! Вие западните СС драскачи сте толкова смешни и глупави, такива глупости драскате, че човек с никаква връзка с действителността ще ви се хили на о.л.и.Г.о.ф.р.е.Н.и.я.т.а. Китай да въоръжавала Русия хааа ха ха. Страната с най добро въоръжение в света на която всички се молят да им продаде оръжие.